Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    02. Siječanj 2018. 09:58

ami25

Jutro cure molim vas pomoc :( sutra imam pregled a upravo sam primjetila smjedji iscjedak i kako se uplasila sutra bi bilo tocno 7 tj. Da li se koja susrela s tim?? Bas sam se uplasila sad

Nazovi gin. i pitaj. Mene taj smedi iscjedak prati od pocetka trudnoce.

14.06.2014. L ♥

Mya
    02. Siječanj 2018. 09:58

Moguće da vec osjetis,nismo sve iste,nekima ranije nekima kasnije se javljaju pokreti,beba je aktivna

02. Siječanj 2018. 10:01

HappySeal

Moram to pitat tu, jer se osjećam kao kreten.

Jel moguće da moj mali seronjaveć lupa i udara i da ja to osjetim? Ok, možda ne lupa i ne udara, ali da osjetim pomicanje.

Znam da je ranoi da ne bi još trebala osjetiti, ali u par navrata sam osjetila kao da se javlja. Jesam li zabrojala ili ne - ne znam.

1. Jedno jutro sam ležala u krevetu na desnom boku. Prebacila sam se na lijevi i za par minuta kao da me netko gura iznutra da se vratim na desni.

2. Jučer gledam TV (ok, imala sam malo stresnu novu godinu, pa sam ovo možda i zabrojala) i odjednom osjetim kao da se sve unutra rasteže i proteže. Moguće da se maternica prilagođava.

3. Evo sad dok sjedim, kao da gura naprijed

Ovo su samo neki od primjera. Htjela sam dečka, ali Bože, nismo se dogovorili ni za Cro Copa ni za Muhameda Alija. Možda sam samo luda.

😂😂, moguće je, zašto ne, neko osjeti prije, neko kasnije... Mene lupka onako baš a prije sam osjetila ko kad ti crijeva rade... Samo prati pa ćeš i sama vidjeti, to je baš 😍😍😍😍😃😃

HappySeal
    02. Siječanj 2018. 10:02

Ma malo me iznenadilo. Očekivala sam puno kasnije. Idem guglati hoće li biti hiperaktivan kad izađe van da ga odmah upišem na neki borilački sport 

I ne znam zašto u postu piše 'zabrojala' na dva mjesta... 

27.6. 💙

Blackíe
    02. Siječanj 2018. 10:09

Jutro cure! 
    Amy uspori tempo ali ne mora biti nikakva panika, smedi iscjedak je dosta cest u trudnoci iz raznih razloga.
    Happy moguce je! 😍😍 15 tt su vec lijepi tjedni i moguce da osjetis pokrete kad mirujes 😍
    Nama je danas famoznih 12 tjedana 😁 
    Jos par dana do rezultata niftyja. Saznat cemo i spol! Iako je to sad sekundarno naravno. 

17.7. 💝💝

Tinchyca
    02. Siječanj 2018. 11:05

I ja se veselim još par dana i ulazim u drugo tromjesečje 😊
    Mužu završio godišnji tak da me sad čekaju dugi dani. Moram naći neku zanimaciju ili hobby da radim od doma. Inače sam DIY tip sad kad imam vremena na bacanje moram ga kvalitetno iskoristiti.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    02. Siječanj 2018. 11:13

Bok svima, sretna nova 2018. godina, neka vam svima bude najbolja!!!

Ja sam imala neko malo krvarenje na početku trudnoće pa smeđi iscjedak, doktor me odmah stavio na Duphastone 3*1 tableta na dan koje moram piti do 14.tjedna.

Meni u zadnje vrijeme sve nešto radi unutra, kao da osjećam leptiriće, bila sam u petak na pregledu I UZV I pitala doktora za to, kaže da je još prerano da ikaj osjetim unutra, iako je druga trudnoća, možda tek za mjesec dana. Na idućem uzv ću biti točno 15+0 tt, nadam se da ću već vidjeti spol, baš me zanima. :)

Dobrodošlica novim trudnicama, neka vam budu školske trudnoće!

franovamamita
    02. Siječanj 2018. 11:19

dan cure
    sve najbolje vama i vasim najmilijima u ovoj novoj godini 😙
    novim curama dobrodoslica ☺
    honey bas si slatkica s tom busom 😊
    ami ja bih svakako danas otisla na pregled sto je sigurno sigurno je 
    happy pa moguce je uzivaj sada ☺
    tinchyca ako ti padne neka dobra ideja na pamet podjeli s nama 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tea👶
    02. Siječanj 2018. 12:27

Evo nas u 16.tjednu 🎉 
    I ja dam DIY tip, morat cu u hobby shop dok sam jos u ZGu da imam sto radit kad se vratim doma! 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Mya
    02. Siječanj 2018. 12:31

Jutros je frendica rodila curicu,na carski i kad sam vidjela slike sva se raspekmezila,smotuljak mali,jedva čekam taj trenutak,dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.