Pozdrav curke, evo da se i ja javim i malo posavjetujem sa vama. Za Bozic smo saznali sretnu vijest, nakon jednog missed ab i 2 godine pokusavanja. Po mom nekom izracunu sad sam negdje 5tj, termin pocetkom 9.
Narucena sam 11.1 na pevi pregled. Ne mogu docekati ali se i jako bojim.
Stalno me strah da nije ovo pa da nije ono.
Htjela sam vas pitati, kazu normalno je da probadaju jajnici sad na pocetku, a jel ok onako neki pritisak i tu i tamo bol dole kao u vagini?
All of God’s grace in one tiny face 💟
A kad krenu price o baby gymovima i viperima dobijem instant mucninu i dodje mi da klinca odgajam u sumi
viper je meni super stvar bila sa klincem,stavis ga i zavezes on se igra ja nabrzinu skocim do wc-a,objesim ves,operrm suđe i hranila sam ga u njemu posto nije još samostalno se posjedao dok je poceo jesti pa bude u viperu u nekom polusjedecem polozaju...doduse nismo imali ove sto ljuljaju sami i sto cudesa 😀 skroz obican al sluzio je...baby gym nissm kupovala to mi je bez veze...
e da imam i klokanicu 😂nova nosila djete 2 puta u tome a platila 500kn..promasaj 😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozdrav curke, evo da se i ja javim i malo posavjetujem sa vama. Za Bozic smo saznali sretnu vijest, nakon jednog missed ab i 2 godine pokusavanja. Po mom nekom izracunu sad sam negdje 5tj, termin pocetkom 9.
Htjela sam vas pitati, kazu normalno je da probadaju jajnici sad na pocetku, a jel ok onako neki pritisak i tu i tamo bol dole kao u vagini?
dobrodosla ☺
sva ta probadanja i osjecaj kao pred mengu je normalno...dok nema krvarenja nema razloga za brigu...al potpuno te razumijem ds se bojis i samoj mi je tako...drzim fige da bude sve ok 😉
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobrodošla i sretno 😀...nemam baš nešto iskustva s trudnoćama pošto mi je ovo prva ali k mene je bolilo dole sve ko pred mengu,onako bol i grčevi ...ali eto,ima tu i iskusnijih cura pa će ti reći...
Mina, sve je to normalno dok nije ostro probadanje i nedajboze krvarenje. Ako ce ti biti lakse, uspori ritam malo do pregleda, prestani vjezbati, dizati tesko i sl, dok se ne uvjeris da je sve ok.
Franovamamavita, otkad sam pocela gledati opremu za bebe zakljucila sam da su tetra pelene jedino sto svima treba, bez obzira na to kakva je beba i da ih uvijek treba vise od planiranog. Ono sto nekima pase, nekima je beskorisno. Pricekat cu s tim stvarima da vidim kako se snalazim bez njih.
27.6. 💙
Mina dobrodosla 🎀 i mene je probadalo u pocetku i imala sam osjecaj kao kad trebam dobit. Bit ce sve uredu, nemoj se puno stresirati.
Covjece, jos malo pa jesenske bebe stizu, a mi nismo ni na pola puta 😂😨
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Mina došla si 😍 Dobrodosla! Skroz razumijem tvoju brigu, samo kad se sebe sjetim! Uh! Lako je reci nemoj se stresirati ali sve to radimo. Znas i sama da je sve u bozjim rukama, ono sto ti mozes napraviti je definitivno uspori, kupi neki prenatal i pocni piti, dok je lijepo vrijeme prosetaj se po svjezem zraku, tebe ce opustiti a godit ce i bebi (ne dugo, npr pola sata), pij puno vode i mokri svaki put kad osjetis nemoj trpit. Sad ce ti past imunitet i najlakse je dobit i neku upalicu mokracnih kanala i sl. Maternica se siri vec i stisce urinarni trakt, i ja sam dolje imala pritisak i jos ga znam imati. Sve dok nema krvi, strpi se do pregleda. Ako ti krenu bolovi koji ne staju duze vrijeme, odi na hitnu. Vjerujem da ce biti sve dobro, od srca 😘
Tea nasmijala si me, uzivaj u trudnoci i slazem se sa Enom sad smo najljepse 😀😘
Mina da te utješim i ja imam iza sebe dvije nesupjele trudnoće zadnja je bila ab retentus ili missed ab. Ti bolovi su normalni i ja sam ih imala u tako ramom početku. Moj savjet ti je da pričekaš nekih 7 tjedana za 1. pregled da ne ideš ranije jer se ništa ne vidi pa ćeš se samo živcirati. Želim ti ovaj put uspješnu trudnoću i zdravu bebicu 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pozdrav svima :)
Za Božić smo saznali sretnu vijest :) Krenula sam prvi put na terapiju klomifena i doktor je rekao da nista ovaj mjesec od bebe, kad ono iznenadenje i njemu i nama hahhahaaha.
Prva mi je trudnoca pa postoji i strah ali za sada se drzim i samo pozitivno :)
Sada sam trudna 5 tjedana, tako mi je doktor izracunao :) narucena sam tek 18.1 na novi ultrazvuk jer sada nije nista mogao vidjeti.
Zapravo sam isla kod njega jer sam imala i jos uvijek imam uzasne bolove dolje, traju vec danima, kao da cu dobit svaki tren, on me pregledao, kaze nije nikakva upala nego normalna reakcija maternice zbog trudnoce pa me zanima da li je koja od vas imala takvih tegoba i koliko je dugo trajalo. Meni traje sad vec sigurno 5 dana, a doktor kaze da je to sve oke dokle god nema krvi -.-
Pozdrav svima :)
Za Božić smo saznali sretnu vijest :) Krenula sam prvi put na terapiju klomifena i doktor je rekao da nista ovaj mjesec od bebe, kad ono iznenadenje i njemu i nama hahhahaaha.
Prva mi je trudnoca pa postoji i strah ali za sada se drzim i samo pozitivno :)
Sada sam trudna 5 tjedana, tako mi je doktor izracunao :) narucena sam tek 18.1 na novi ultrazvuk jer sada nije nista mogao vidjeti.
Zapravo sam isla kod njega jer sam imala i jos uvijek imam uzasne bolove dolje, traju vec danima, kao da cu dobit svaki tren, on me pregledao, kaze nije nikakva upala nego normalna reakcija maternice zbog trudnoce pa me zanima da li je koja od vas imala takvih tegoba i koliko je dugo trajalo. Meni traje sad vec sigurno 5 dana, a doktor kaze da je to sve oke dokle god nema krvi -.-
Pozdrav Beka. Dobrodošla i sretno. Preporučam ti da nas pročitaš par stranica unatrag,baš se pisalo o bolovima na početku, uglavnom doktor ti je dobro rekao,tijelo se prilagođava novonastaloj situaciji i priprema za bebu i dok nema jačih bolova i krvi dobro je . Kod mene je trajalo do cca devetog,desetog tjedna ali još uvijek tu i tamo nešto zaboli. Veli moja mama ne brini previše,sad te bude svaki dan nešto drugo zabolilo :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji