Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    31. Prosinac 2017. 10:49

Honey

Mina došla si 😍 Dobrodosla! Skroz razumijem tvoju brigu, samo kad se sebe sjetim! Uh! Lako je reci nemoj se stresirati ali sve to radimo. Znas i sama da je sve u bozjim rukama, ono sto ti mozes napraviti je definitivno uspori, kupi neki prenatal i pocni piti, dok je lijepo vrijeme prosetaj se po svjezem zraku, tebe ce opustiti a godit ce i bebi (ne dugo, npr pola sata), pij puno vode i mokri svaki put kad osjetis nemoj trpit. Sad ce ti past imunitet i najlakse je dobit i neku upalicu mokracnih kanala i sl. Maternica se siri vec i stisce urinarni trakt, i ja sam dolje imala pritisak i jos ga znam imati. Sve dok nema krvi, strpi se do pregleda. Ako ti krenu bolovi koji ne staju duze vrijeme, odi na hitnu. Vjerujem da ce biti sve dobro, od srca 😘
    Tea nasmijala si me, uzivaj u trudnoci i slazem se sa Enom sad smo najljepse 😀😘

Jesam, dosla sam. Ipak cu ti neke savjete vise dobiti s curama koje su te tjedne vec prosle. Ma prehladena sam i uzasno me to sad muci al borim se polako proci ce. Ma znam da je normalno ta probadanja, al stalno strepis jel je to kod mene normalno 😆😥
    Hvala cure na lijepim zeljama, nadam se da ce moja mrvica doci ovaj put 😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

Confused
    31. Prosinac 2017. 11:16

Dobro dosle nove trudnice :) 
    Inace idete li di veceras na docek ili cete ko i ja birat koju pidzamu obuc 😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

31. Prosinac 2017. 11:26

Confused

Sigurnost doma i toplina kreveta i kod mene 

HappySeal
    31. Prosinac 2017. 12:33

Mi idemo na neko kucno druzenje pa cemo vidjet kako ce se razvijat sve.

27.6. 💙

bejb23
    31. Prosinac 2017. 12:38

Cure, dobro nam dosle 🤗 
    I kod nas je kucno druzenje 😊 

💗Baby E💗

LuKi5
    31. Prosinac 2017. 13:05

Confused

Pokusat ne zaspat u polusjedecem polozaju do barem 21 h  
    Ko za vraga uhvatio me rigoleto, ima li tim mucninama kraja.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    31. Prosinac 2017. 13:08

mina04

Pozdrav curke, evo da se i ja javim i malo posavjetujem sa vama. Za Bozic smo saznali sretnu vijest, nakon jednog missed ab i 2 godine pokusavanja. Po mom nekom izracunu sad sam negdje 5tj, termin pocetkom 9.
    Narucena sam 11.1 na pevi pregled. Ne mogu docekati ali se i jako bojim.
    Stalno me strah da nije ovo pa da nije ono.
    Htjela sam vas pitati, kazu normalno je da probadaju jajnici sad na pocetku, a jel ok onako neki pritisak i tu i tamo bol dole kao u vagini?

Meni je to i u prvoj i sad u ovoj trudnoci, bas kao da nozem neko para dolje...U prvoj probadanje u jajnicima nisam imala, u ovoj od samog pocetka imam, malo se smiri pa bude malo intenzivnije i tako u krug.

14.06.2014. L ♥

baarbaraa29
    31. Prosinac 2017. 13:32

Drage moje..da se oglasim. Uzasno se osjecam. Dosli smo u Hr.nocas..tata mi je u induciranoj komi. Sinoc su ga skinili i sad je svejestan i malkice i prica, ali dok.nisu zadovoljni. Temp.je tu stalno, stopalo ce mu izgleda sutra rezat, rekli su da se molimo Bogu da i to prezivi. Trudnicama ne daju unutra. Kaze mama da mu je rekla da sam dosla i sam se nasmijo. Na kraju joj reko da ne ide jos da ostane malo.. Srce mi puuuca!!
    Spomenite nas se u molitvi!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    31. Prosinac 2017. 14:08

Ne mogu ni zamisliti kroz sta prolazis,a opet moras biti jaka radi sebe i bebe.zbilja ti zelim da se tata oporavi i da to za sve vas bude samo jedna ružna uspomena koju ste prebrodili

mina04
    31. Prosinac 2017. 14:12

baarbaraa29

Drage moje..da se oglasim. Uzasno se osjecam. Dosli smo u Hr.nocas..tata mi je u induciranoj komi. Sinoc su ga skinili i sad je svejestan i malkice i prica, ali dok.nisu zadovoljni. Temp.je tu stalno, stopalo ce mu izgleda sutra rezat, rekli su da se molimo Bogu da i to prezivi. Trudnicama ne daju unutra. Kaze mama da mu je rekla da sam dosla i sam se nasmijo. Na kraju joj reko da ne ide jos da ostane malo.. Srce mi puuuca!!
    Spomenite nas se u molitvi!

Joj draga jako mi je zao, drzi se. U molitvama si sa mnom. Cuvaj se koliko mozes 😔

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.