Sve to ja ne bi na svoju ruku,osim da nazoves ginekologa,radi trudnoće..ja uvijek sve probam prirodno,ako te ne popusti onda ce te lijecit
Bojim se da je cim te svrbi,bol i peckanje isto simptomi
A jel normalno da to imam stalno,samo mi je sad jos gore? Sad je recimo nesnosno :/ Da kupim Canesten? Negdje kazu da, negdje ne.. neznam :/
simptomi gljivica,trebala bih svakako nazvati gin da ti nesto prepise a sexat se dok to imas ne bih trebala nikako
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bojim se da je cim te svrbi,bol i peckanje isto simptomi
A jel normalno da to imam stalno,samo mi je sad jos gore? Sad je recimo nesnosno :/ Da kupim Canesten? Negdje kazu da, negdje ne.. neznam :/
simptomi gljivica,trebala bih svakako nazvati gin da ti nesto prepise a sexat se dok to imas ne bih trebala nikako
Slažem se,to je vec liječenje s obje strane
Honey sretan put, uzivajte 😘
Kerolajn meni vuce na candidu mozda. To canesten brzo rijesi ali ne znam smije li se u trudnoci, provjeri svakako s gin. I da, bez seksa dok se ne iskorijeni.
Zavidim vam jako na lupkanju, jeedva cekam, i ja a muz mozda jos i vise 😂😍😍😍 Nikad kraja prvom tromjesecju 😭😂
Danas sam ja bolesna ko pas. Nos, grlo, glava, kisem, kasljem, ma sve. Pokusavam radit koliko mogu ali oci mi brzo ispadaju od buljenja u ista tako da nisam produktivna. Muz je srecom bolje iako je i on jos napola neispravan. Dream team smo 😂
17.7. 💝💝
Bok cure, nadam se da ste dobro i da uživate, nas troje putujemo mom tati u Istru i to mi je ujedno prvo putovanje od početka t pa sam bila zabrinuta kak će proći, ali sad za sad sve oke. I ja sam neki dan osjetila par puta udarce iznutra ali nisam bila sigurna jel to to pa ću još pričekati da budu jači. I ne znam kako vama ali meni se udarci javljaju samo kada muž mazi trbuh. Tad baš osjetim ispod pupka udarac. ❤️
I mi moramo koristiti lubrikant obaaavezno bez obzira u kakvom sam moodu, ali ja mislim da je meni zbog endo, jedan od simptoma je suhoca jbg 😨 a svrab nemam 😂
Mozda si se poseksala na suho kak se veli, pa te svrbuckaju mikro ranice, najbolje je da odes na pregled, mi tu mozemo nagadat samo. Meni je veci problem taj sto me zna bolit ako ne koristimo lub, muke po "vjeverici" kako je rekla jedna zena 😂😂😂
Kod mene nema jos javljanja, ali cekam 8.1. pregled i nadam se da se nece sramit pokazat sto je 😍😍😍😍 da ne bude vise "bebo" 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Hvala curke na savjetima. S obzirom da sam paničar mislim da je bolje da to obavim pa budem mirna ostalih 6 mj 🙈
Franovamamitakod mene ista stvar s probavom. Ja ti pijem Donat mg svaki dan. Uvečer 2dcl i ujutro i pomaže mi odkad pijem. Ja inače imam sindrom iritabilnog kolona i prije T sam išla na wc i po 3 puta dnevno. Znala sam ne dovršit ručak i već trčat na wc. A sad idem jednom u 2-3 dana 🙈
bas sam danas kupila donat mada pijem vec magnezij…
nocas me jis boljelo u 3 sam caj pila kasnije zaspala i danas mi je dobro..znaci i tebe onda to zna muciti….bas uzasni bolovi ja jednostavno jos nevjerujem da toliko moze boljeti…uzas…
Da baš neugodno boli i ja sam se naravno na prvu prepala što je. Evo otkad pijem donat puno je bolje. Shvatila sam da je do crijeva jer me boljelo po cijelom trbuhu na različitim mjestima i bol baš bude oštra.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Hvala curke na savjetima. S obzirom da sam paničar mislim da je bolje da to obavim pa budem mirna ostalih 6 mj 🙈
Franovamamitakod mene ista stvar s probavom. Ja ti pijem Donat mg svaki dan. Uvečer 2dcl i ujutro i pomaže mi odkad pijem. Ja inače imam sindrom iritabilnog kolona i prije T sam išla na wc i po 3 puta dnevno. Znala sam ne dovršit ručak i već trčat na wc. A sad idem jednom u 2-3 dana 🙈
bas sam danas kupila donat mada pijem vec magnezij…
nocas me jis boljelo u 3 sam caj pila kasnije zaspala i danas mi je dobro..znaci i tebe onda to zna muciti….bas uzasni bolovi ja jednostavno jos nevjerujem da toliko moze boljeti…uzas…
Da baš neugodno boli i ja sam se naravno na prvu prepala što je. Evo otkad pijem donat puno je bolje. Shvatila sam da je do crijeva jer me boljelo po cijelom trbuhu na različitim mjestima i bol baš bude oštra.
Tinchyca mene je neku noć iz sna probudila takva bol da sam u snu sanjala da imam trudove. Kako plinovi i stolica prolaze kroz crijeva to boli ko sam vrag. Meni dosta pomaže jogurt i probiotici ali i na svu sreću u ovoj T nemam tvrdu stolicu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ok. Hvala cure. Nebu dragi sretan kad cuje da nema seksa hahaha. Nisam sigurna jel upala il ne jer me tak svrbucka i pecka vec sigurno mjesec i pol. Mozda je kak Tea kaze suhoca..pa smo sa seksom napravili ranice. Pa je sad jos gore. Neznam. Malo mi je problem s ginekologom, jer zivim u Njemackoj i tesko mi je obavljat stvari preko telefona jer ne mogu jednostavno objasnit kao na svom jeziku :(. Il moram otici direktno pitati ili cekati pregled. Kupila sam sad brusnice(jer caja NEMA!) i budem potrazila kantarion. Dragi nema nikakve simptome, ali nema seksa dok nebu bolje.. :/
🖤 6.6.2018 🖤
Inace ste probale s muzekima slusat bebu? Ja jos ne cujem lupkanje, tj nisam sigurna. Osjetila sam ko neku strujicu, al onda opet ne... Al moj dragi stavi glavu(uho) na trbuh, ispod pupka i slusa bebu. Veli da se cuje ko da pliva malac unutra :D
🖤 6.6.2018 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji