Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    29. Prosinac 2017. 21:11

Blackíe

Honey sretan put, uzivajte 😘
    Kerolajn meni vuce na candidu mozda. To canesten brzo rijesi ali ne znam smije li se u trudnoci, provjeri svakako s gin. I da, bez seksa dok se ne iskorijeni.
    Zavidim vam jako na lupkanju, jeedva cekam, i ja a muz mozda jos i vise 😂😍😍😍 Nikad kraja prvom tromjesecju 😭😂
    Danas sam ja bolesna ko pas. Nos, grlo, glava, kisem, kasljem, ma sve. Pokusavam radit koliko mogu ali oci mi brzo ispadaju od buljenja u ista tako da nisam produktivna. Muz je srecom bolje iako je i on jos napola neispravan. Dream team smo 😂

Blackie pa ja sam sad tek vidjela slicicu i dvije bebe,uopce nisam registrirala,samo tjedne..tvoj trbuh jedva cekam joooj jel tebi kako kazu duplo teze ili ok,ne bunis se?

bejb23
    30. Prosinac 2017. 00:16

Nije me bilo par dana, malo sam u guzvi. I nista vas nisam pohvatala 😂😂
    S nama je sve u redu. Papamo kao ludi a nista se ne hvata. I jos mi se busa ne vidi. Jedino navecer malo iskoci. Preko dana ravna kao daska. 🙄  s koliko se vama pocelo vidjet? 
    Honey sretan put i uzivaj. 😘
    Cure cujemo se sutra. Laku noc i lijepo mi spavajte  😘

💗Baby E💗

• Kolačić
    30. Prosinac 2017. 10:07

bejb23

S nama je sve u redu. Papamo kao ludi a nista se ne hvata. I jos mi se busa ne vidi. Jedino navecer malo iskoci. Preko dana ravna kao daska. 🙄 s koliko se vama pocelo vidjet?
    Cure cujemo se sutra. Laku noc i lijepo mi spavajte 😘

I meni se tek nakon 12 tjedna se počeo nazirati, a još uvijek sam u minusu s kilama.

Mya
    30. Prosinac 2017. 10:22

Dati ću vam ja vrlo rado svoj plus bez brige i kile ce poceti rast

Blackíe
    30. Prosinac 2017. 11:14

J@m@

Blackíe

Honey sretan put, uzivajte 😘
    Kerolajn meni vuce na candidu mozda. To canesten brzo rijesi ali ne znam smije li se u trudnoci, provjeri svakako s gin. I da, bez seksa dok se ne iskorijeni.
    Zavidim vam jako na lupkanju, jeedva cekam, i ja a muz mozda jos i vise 😂😍😍😍 Nikad kraja prvom tromjesecju 😭😂
    Danas sam ja bolesna ko pas. Nos, grlo, glava, kisem, kasljem, ma sve. Pokusavam radit koliko mogu ali oci mi brzo ispadaju od buljenja u ista tako da nisam produktivna. Muz je srecom bolje iako je i on jos napola neispravan. Dream team smo 😂

Blackie pa ja sam sad tek vidjela slicicu i dvije bebe,uopce nisam registrirala,samo tjedne..tvoj trbuh jedva cekam joooj jel tebi kako kazu duplo teze ili ok,ne bunis se?

Haha da, ja sam 3u1 😁
    Nemam iskustvo trudnoce s jednom bebom pa ne mogu tocno usporediti ali ne bih rekla da je teze, zasad. Mucnine su bile gadne u pocetku, sad su sve lakse i bila sam grozno umorna do prije 10ak dana, i to je sad bolje. Ne znam je li vec zeljezo koje pijem pomoglo ili je samo do prolaska simptoma ali sveukupno sam skroz dobro sad 😊😊 .... ako oduzmem ovu prehladu zbog koje sam kao Jeremija ali to je drugi par rukava 😭😂
    Citala sam da je blizanacka trudnoca do, cini mi se, 30ak tjedana jako slicna jednoplodnoj, i da se bebe razvijaju jednakim tempom. Kasnije se tek razlike vide ali opet pretpostavljam da je uvijek donekle individualno. 
    Nemam ni ja jos trbuh bas, vidim ga navecer ali djelujem samo jace napuhano, ne kuzi se jos a i ja ga cekam kao ozebli sunce 😢 Slikat cu vam ovih dana navecer, mozda cete ga vi vidjet 😅

17.7. 💝💝

Tinchyca
    30. Prosinac 2017. 11:44

Ja imam trbušić ali višlje oko pupka je veći tako da je to vjerojatno od napuhanosti i svega jer se beba nalazi dosta niže iznad pubične kosti a tamo sam ravna. Imam i zabačenu maternicu koja je naslonjena na leđa tako da mislim da ću dosta čekat svoj pravi trbušić...

💙30.06.2018 💙 Noa💙

LuKi5
    30. Prosinac 2017. 12:42

bejb23

S nama je sve u redu. Papamo kao ludi a nista se ne hvata. I jos mi se busa ne vidi. Jedino navecer malo iskoci. Preko dana ravna kao daska. 🙄 s koliko se vama pocelo vidjet?
    Cure cujemo se sutra. Laku noc i lijepo mi spavajte 😘

U prvoj trudnoci mi se trbuh poceo nazirati tek u 6. Mj. trudnoce, mislim da su tu veliku ulogu imale i mucnine od kojih sam izgubila 7 kila i zavrsila na hitnoj, sad sam dobila 3 kile, najvise zbog gestacijskog, trbuh mi se nazire ali sam jos za 2 kile pothranjena kako bi doktor rekao.

14.06.2014. L ♥

HappySeal
    30. Prosinac 2017. 15:24

Hi cure, nema me neko vrijeme. Blagdani su i stalno sam negdje.

Beba i ja smo super i osjecam se ko avion. Da mi daju, popela bi se na Triglav, ali MM kaze da sva sreca da je zima pa nema puta do gore. 

Inace, jel nabavljate sto za bebu? Ja sam uzela nesto sarenih tetra pelena i robice raznih velicina u Pepcu. Nemam na koga racunati da ce proslijediti, a i za te smijesne novce nisam mogla odoljeti. Kupila sam i nesto tetri da nije sve odjednom i tak...

27.6. 💙

Tea👶
    30. Prosinac 2017. 17:07

Hej zenske, joj ja sam se vagala jutros na +5kg sam i sad me uhvatila neka depra da cu bit ko krava do kraja trudnoce, a niska sam i jos par kila i pocet cu izgledat uzasno. Za sad sam si super, jos frendica kaze da sam sad normalna, da sam prije ovog bila osusena. Ali uhvatila me panika neka, ne znam. To su 2 i pol kile unutar mj dana 😥 
    Morat cu pocet pazit, slabo setam u zadnje vrijeme jer sam doma kod svojih, pa sam stalno doma 😐😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

30. Prosinac 2017. 17:13

Draga ne brini,po tvojim sličicama vidim da si prije t bila mršava tako da kolko god dobiješ u trudnoći neće biti previše,a i kad rodiš doći će to na svoje . I to ne želim čuti više, trudnice ne izgledaju užasno bez obzira na kile,mi smo slatke😁😂...aj da te utješim, ja sam 162 cm, prije t 76kg...i nisam se loše osjećala zbog kila a pogotovo ne sad, nemoj ni ti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.