Dobro jutro djevojke! Samo vas pozdravim i zaželim lijep dan!
Honey što brže peglanje a onda uživancija (nadam se) kod sveki 😄. Naravno želim vam i miran let.
Osjetim mališu i ja ali jedan dan da pa 2 dana ne ali nije to još jako jako. Još kak sam naduta pitam se jesu li plinovi ili bubach lupa 😂. Uskoro će to jače.
Tinchy napravi sve pretrage da se osječaš mirno.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ajme... bas ti je veselo. Ides onda ranije u krevet ili nadoknadis kroz dan? Hvala, bas se veselim. Imam posebnu ljubav prema Njemackoj buduci sam tamo zivjela od 2g do 8g zivota i vecina sjecanja u djetinstvo me vracaju tamo. 🇩🇪 Naravno da iz Hrvatsje nebi da mi netko plati koliko god je tesko, ali ja uvijek kazem da imam dvije domovine ☺
Jutro Ivy nasa, i tebi lijep dan draga 😘
I slazem se s tobom, treba napraviti sve da trudnica bude mirna i sretna. Ja jedva cekam da jrene tulum u trbuhu a i muz 😂❤
Hvala curke na savjetima. S obzirom da sam paničar mislim da je bolje da to obavim pa budem mirna ostalih 6 mj 🙈
Franovamamitakod mene ista stvar s probavom. Ja ti pijem Donat mg svaki dan. Uvečer 2dcl i ujutro i pomaže mi odkad pijem. Ja inače imam sindrom iritabilnog kolona i prije T sam išla na wc i po 3 puta dnevno. Znala sam ne dovršit ručak i već trčat na wc. A sad idem jednom u 2-3 dana 🙈
bas sam danas kupila donat mada pijem vec magnezij...
nocas me jis boljelo u 3 sam caj pila kasnije zaspala i danas mi je dobro..znaci i tebe onda to zna muciti....bas uzasni bolovi ja jednostavno jos nevjerujem da toliko moze boljeti...uzas...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
honey lijepo se provedi kod rodbine 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure sretan vam bozic :) skoro i nova hahhaaha koliko me dugo nije bilo :)
Nisam bas sve uspjela procitati unatrag, jer je previse toga. Bilo bi fora da imamo neku aplikaciju kao messanger ili whatsapp, da ti dolaze poruke. ovak nikako da nadem vremena da sjednem za laptop i dodem na klokanicu
Dobrodoslica novim curama i bebicama.
Nadam se da ste svi dobro i da uzivate u finoj papici i blagdanima.
Vidim da neke hvataju viroze. Mi smo zasad super, jedino sto me uzasno smeta je taj groooozni vaginalni svrab... Stalno prisutan, ali unatrag jedno dva tjedna nesnosno.. Sve me boli dole. Kad se seksam, moramo obavezno koristit lubrikant, koliko god se napalim... :( Uzas. Jel ima tko slicna iskustva? Sta da radim?? Jel to neka upala ili sta? Tek za 2 tjedna imam pregled...
🖤 6.6.2018 🖤
Ako imas kantarianivo ulje,na ulozak ga stavi i nosi,pij caj od brusnice,ako i je neka bestija sve ce kroz mokracu izaci
Bojim se da je cim te svrbi,bol i peckanje isto simptomi
A jel normalno da to imam stalno,samo mi je sad jos gore? Sad je recimo nesnosno :/ Da kupim Canesten? Negdje kazu da, negdje ne.. neznam :/
🖤 6.6.2018 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji