Blackie nadam se da se podstanari nisu otkrili i da si u slast papala!Mylife jesi bolje??
Ivymicek znaci nisam jedini "kroner"Ja na samu pomisao vina vesela, a neku vecer kad je muz sa sogijem pio vino ukrala sam mu 2 guca! Aaaaaaah! Sto je najbolje pivo inace ne volim, a vino tu i tamo, al mora bit slatko.
Na domjenku s poslom su me docekali sa bezalkoholnim sampanjcem i pocastit cu se sama s njim za Novu!
Ostale curke nadam se da ste gotove s poslom. Mi jesmo i sad se bacamo na kicenje bora!
Nisi jedini kroner. Muž i ja smo (dok nismo ostali trudni) imali petkom i subotom tradiciju popiti jednu ili dvije čaše vina uz film i kokice. Naše vrijeme za opuštanje... Samo malo mi nedostaje 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jedna prigodna curke ako vam se ne čisti nije bed 😂
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jama odličan plan!!
Tea a trbušasti izvještaj?
Tinchyca meni je to skroz ok 😄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Joj ja sam jedan dan nakon odojka za rucak vidjela pivu i kao gutljaj cu,moj guc dva deci,tako mi je pasala,samo me je gledao,ali piva je dobra za mlijeko,naravno dva do tri deci..na badnjak smo znali butelju i pijuckat,ovaj nista od toga
Cure na dobro vam dosla Badnja vecer. 💋💋💋
Idem pod tus, sve me steze od posla, a onda kicenje bora i relax!! Uzivajte mi 😘❤
Na dobro vam dosla badnja vecer 😘
Nije bilo bakalara srecom 😃 I jucer i danas mi je bilo mucno u neko doba popodne ali nista strasno 😊
My life nadam se da si bolje, drzi se 😘
I ja bi rado casu vina 😂😂
Uzivajte cure ❤️
17.7. 💝💝
Mi smo danas papali file lososa na mini tost sendvičima sa maslacem, riblja juha sa 4 vrste ribe, bakalar s krumpirom, bio je i šaran pohan za one kojima smrdi bakalar ✌. Nakon toga išli kod kumova koji su radili fiš paprikaš pa se kod njih napapali toga i kolača. Srećom danas je jedan od onih dana kad me mučnina preskoči pa smo mogli uživati u hrani :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Vecer cure, majke i kraljice😘😘. Evo ja danas napokon bolje. Najela se danas nakon 2 tj... i to bas kad je post. Ja postila nisam.. ni djeca.. a muz iz kolegijalnosti se odlucio nam pridruziti.😎. Doduse nisam se ni prezderavala u mesu ali nisam postila. Napokon mi bio dan super. Bez muke i mucnine. Lijepo nakitili bor, ukrasili kucu ko Betlehem. I od 3 vrste kolaca sto sam naumila ispeci, preraslo u 7 vrsta... 🤣🤣. Sad neznam, jel to bila crjevna viroza ili mi Novalac smeta. Danas treci dan kako ga nisam popila. Od srijede cu probati s Prenatalom. Pa da vidim kako ce mi onda biti.
Sretan Božić svima! Obilje ljubavi i mira ❤ mislim da sve mi svoje poklone nosimo u sebi. Vise ne treba ni pozeljeti. Ljubim vas 💋💋💋
Sortiraj odgovore
Najstariji