Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    24. Prosinac 2017. 08:01

J@m@

Ja sam za danas gotova,od pola devet nisam stala,a jos sutra i samo odmaranje naredne dane

Jama sada odmor...  Meni je muž dosta pomogao. Klinci su sami okitili bor ( nissm im ništa razmjestla,), šaren je ali je njima (a i mami) lijep.
    Napravila s njima keksiće a ostalo će sveki i mama 😂.
    Ja ne znam kako vi ali ja spavam užas, bude me kikachi, budi me pi pi. Budim se jako umorna 😴.
    Muž je jučer pio vino, baš mi je mirisalo 😄.
    Uživajte trudničice vi i vaši podstanari. 🎄🎁

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Kolačić
    24. Prosinac 2017. 11:07

Jutro cure, sretan Badnji dan tko slavi. Kako smo se preselili u novi stan, nemamo internet pa ne mogu ni pisati, nezgodno je preko telefona. Da prijavim da jedem sve i svašta ali sam još na -2 kg. :/ 

24. Prosinac 2017. 11:54

Ha ha, da, i meni zna zamirisati..ali onda mu uzmem gutljajčić, od toga ne bude ni tebi ni bebici ništa a ispuniš si volju😆😋

ivymicek
    24. Prosinac 2017. 12:19

Ena31

Ha ha, da, i meni zna zamirisati..ali onda mu uzmem gutljajčić, od toga ne bude ni tebi ni bebici ništa a ispuniš si volju😆😋

Ja ću danas onda kao i ti 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    24. Prosinac 2017. 12:20

Kolačić

Jutro cure, sretan Badnji dan tko slavi. Kako smo se preselili u novi stan, nemamo internet pa ne mogu ni pisati, nezgodno je preko telefona. Da prijavim da jedem sve i svašta ali sam još na -2 kg. :/

Sada ćeš sve nadoknaditi za blagdane 😂... Njam odmah sam gladna 🎄🎁❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    24. Prosinac 2017. 13:42

Zeeeene, nazdravlje vam Badnji dan. Ja sam zavrsila kolace napokon. Slaba sam s javljanjem jer ne izlazim iz kuhinje 😂😂😂 7 vrsta kolaca je iza mene. Odmarajte sad

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

24. Prosinac 2017. 14:45

TeaC

Zeeeene, nazdravlje vam Badnji dan. Ja sam zavrsila kolace napokon. Slaba sam s javljanjem jer ne izlazim iz kuhinje 😂😂😂 7 vrsta kolaca je iza mene. Odmarajte sad

Hej Tea. Pa zabrinula si nas već..nema te dugo,ni tebe ni bušastog izvještaja...jesi dobro? Ajd malo na odmor,ja sam upravo legla malo,noge i kičma me bole..ko da sam trudna😂😂

baarbaraa29
    24. Prosinac 2017. 16:08

Blackie nadam se da se podstanari nisu otkrili i da si u slast papala! 
    Mylife jesi bolje??
    Ivymicek znaci nisam jedini "kroner"  Ja na samu pomisao vina vesela, a neku vecer kad je muz sa sogijem pio vino ukrala sam mu 2 guca! Aaaaaaah! Sto je najbolje pivo inace ne volim, a vino tu i tamo, al mora bit slatko.
    Na domjenku s poslom su me docekali sa bezalkoholnim sampanjcem i pocastit cu se sama s njim za Novu! 
    Ostale curke nadam se da ste gotove s poslom. Mi jesmo i sad se bacamo na kicenje bora! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    24. Prosinac 2017. 16:09

evo! vec ko pijana! vino pa vino! "..kad je pio pivo.." 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    24. Prosinac 2017. 16:12

Ja sam gotova sa kuhanjem,rezanjem svega,ciscenjem,kicenjem jos sebe sredim i krevet,tv

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.