Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blackíe
    23. Prosinac 2017. 08:52

Ajme nadam se da mater zna da se ovaj badnjak ne posti 😬
    Ne mogu miris bakalara ni inace provarit a bude li i ove godine, moji inkognito podstanari ce se otkrit sami od sebe 😅

17.7. 💝💝

Mya
    23. Prosinac 2017. 09:13

Jutro cure..ja jednu noc ok,drugu lose spavam,moja sogorica se smije i kaze ajoj samo da vam tako ne bude kad beba dode,kad mi sad ne da spavat,ja se nadam da nece biti tako da su to samo faze trudnoće..idem polako pospremat danas da s tim konacno završim

Romana33
    23. Prosinac 2017. 09:47

Jutro... da se i ja "pohvalim " s svojim tegobama... jucer prelezela cijeli dan. Takva muka u zelucu i grcevi, uzas. Cijeli dan nista jela nisam . Vec par dana me prati mucnina bez povracanja. To sam pripisala simptomima. No to jucer bilo za krepat. Valjda crijevna viroza. Povracati nisam mogla, napinjala se. Zeludac mi se grcio. Od svega toga jos i na kraju sinoc primjetim smedi iscjedak. Neznam jel mi opet zilica pukla od tog grcenja ili napinjanja. Danas je bolje. Osim sto mi crijeva samo vibriraju i proizvode zvukove..😣😣. Mozda pocnem i kolace peci ... joj, bas su ovi blagdani a meni svaki dan nesto i bez volje sam onda. 

bejb23
    23. Prosinac 2017. 10:22

ivymicek

bejb23

Ako vas tjesi niste jedine. I ja sam bila budna od 3 i 25 do 6 i 15 pa zaspala do 8. Do prije dva dana bi samo spavala a ovo sad 😥 Mora da spavanje i odmaranje dolazi na naplatu 😂
    Nadam se boljoj noci. Ipak #nadaumirezadnja
    Laku noc cure. Lijepe snove 😘

Drži se… Kao i sve to su samo faze. Proći će! #tonisamjatojemojatrudnoća.

Svidja mi se ovaj hashtag 😂
    Blackie nadam se da se nece sami otkriti 😂 
    Moji ga isto spremaju i hvala Bogu vecinom uspiju prozraciti sve dok dodemo jer ne volim niti miris niti konzumirati ga 😂

💗Baby E💗

bejb23
    23. Prosinac 2017. 10:24

J@m@

Jutro cure..ja jednu noc ok,drugu lose spavam,moja sogorica se smije i kaze ajoj samo da vam tako ne bude kad beba dode,kad mi sad ne da spavat,ja se nadam da nece biti tako da su to samo faze trudnoće..idem polako pospremat danas da s tim konacno završim

I ja se nadam da su to samo faze. 
    My life odmaraj sto vise mozes i cuvaj se 😘 nadam se da danas nema mucnina :)

Cure moje odo dovrsiti sve tako da mi u miru prode sutrasnji dan. 😙

💗Baby E💗

Confused
    23. Prosinac 2017. 12:39

Hello zene,nadam se da ste sve ok,slabo sam stigla citat zadnja dva dana,morat cu sad,u zaostatku sam.
    Samo da vam se pohvalim da sam ima par dana pocela osjecat bebicu,po par puta dnevno i to bas onako dobro osjetim pokrete.Cari trece trudnoce 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    23. Prosinac 2017. 13:05

My life

Jutro… da se i ja "pohvalim " s svojim tegobama… jucer prelezela cijeli dan. Takva muka u zelucu i grcevi, uzas. Cijeli dan nista jela nisam . Vec par dana me prati mucnina bez povracanja. To sam pripisala simptomima. No to jucer bilo za krepat. Valjda crijevna viroza. Povracati nisam mogla, napinjala se. Zeludac mi se grcio. Od svega toga jos i na kraju sinoc primjetim smedi iscjedak. Neznam jel mi opet zilica pukla od tog grcenja ili napinjanja. Danas je bolje. Osim sto mi crijeva samo vibriraju i proizvode zvukove..😣😣. Mozda pocnem i kolace peci … joj, bas su ovi blagdani a meni svaki dan nesto i bez volje sam onda.

Uh baš koma. Nadam se da će biti lakše, barem preko blagdana. Ma doći će i volja ne brini. Kada se okiti bor odmah sve nekak bude super! 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    23. Prosinac 2017. 13:06

Confused

Hello zene,nadam se da ste sve ok,slabo sam stigla citat zadnja dva dana,morat cu sad,u zaostatku sam.
    Samo da vam se pohvalim da sam ima par dana pocela osjecat bebicu,po par puta dnevno i to bas onako dobro osjetim pokrete.Cari trece trudnoce 🙂

Hi hi baš supach!!! Ja još ne baš jako ali imam osjećaj kao da netko štuca u meni 😂😂😂😂... Još malo pa ćemo sve prijavljivati pokrete..  
    Lijepi predbožićni poklon!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    23. Prosinac 2017. 13:08

Blackíe

Ajme nadam se da mater zna da se ovaj badnjak ne posti 😬
    Ne mogu miris bakalara ni inace provarit a bude li i ove godine, moji inkognito podstanari ce se otkrit sami od sebe 😅

Uvijek postoji izgovor crijevne viroze 😂😂, nadam se da neće biti bakalara 😉... A inkognito podstanari nek ostanu skriveni.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    23. Prosinac 2017. 19:47

Ja sam za danas gotova,od pola devet nisam stala,a jos sutra i samo odmaranje naredne dane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.