Mene jucer cijeli dan toliko glava bolila da sam bila luda do kraja dana. 😣 Ne znam je li vrijeme ili od cega je ali srecom danas je mir.
I mene je jučer bolila glava..popila sam lekadol pa je bilo bolje..vjerojatno ovo ludo vrijeme..kod mene sunce svijetli ko ludo i toplo je vani,možeš komotno bez jakne
Mene je prije tjedan dana boljela 3 dana za redom, taman kad je ona južina bila. Piti puno vode i odmarati u miru i mraku.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
I magnezij..mene je u prvom tromjesečju cesto ne bolila nego ubijala,to je taj simptom trudnoće
#budnaod5inemoguzaspat
#nijetonista Ja budna od 02:30, zaspala u 4:45, probudila se u 6. Na domjenku od podne pa do prije sat vremena!!! Dobro jutro i laku noc #neznamzasebe
#budnaod5inemoguzaspat
#nijetonista Ja budna od 02:30, zaspala u 4:45, probudila se u 6. Na domjenku od podne pa do prije sat vremena!!! Dobro jutro i laku noc #neznamzasebe
Bit će bolje sutra ##!! Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I magnezij..mene je u prvom tromjesečju cesto ne bolila nego ubijala,to je taj simptom trudnoće
Slažem se. Odmor, mrak i magnezij...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ako vas tjesi niste jedine. I ja sam bila budna od 3 i 25 do 6 i 15 pa zaspala do 8. Do prije dva dana bi samo spavala a ovo sad 😥 Mora da spavanje i odmaranje dolazi na naplatu 😂
Nadam se boljoj noci. Ipak #nadaumirezadnja
Laku noc cure. Lijepe snove 😘
💗Baby E💗
Hvala cure, ne pijem mg jos pa bi mogla poceti. Nisam povezala da bi to moglo biti zbog trudoce, mene nerijetko i inace boli. Ali kao sto je netko rekao, ovo je bilo ubijanje a ne bol. Jucer i danas ne boli 😊
Mi na A1, idemo mojima za Bozic 😃
Zao mi je svih koje ne spavaju 😘 Ja bi i dalje mogla cijeli dan prespavati...
17.7. 💝💝
Ako vas tjesi niste jedine. I ja sam bila budna od 3 i 25 do 6 i 15 pa zaspala do 8. Do prije dva dana bi samo spavala a ovo sad 😥 Mora da spavanje i odmaranje dolazi na naplatu 😂
Nadam se boljoj noci. Ipak #nadaumirezadnja
Laku noc cure. Lijepe snove 😘
Drži se... Kao i sve to su samo faze. Proći će! #tonisamjatojemojatrudnoća.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji