Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    03. Rujan 2018. 07:59

Jutro curke cestitke na bebici ❤️❤️ ja sam fino pajkila danas.. Kako ste? Momtobe? Want? Ima sta na vidiku!? 

💙Bartol💙

• ian1910
    03. Rujan 2018. 08:41

Jutro svima i čestitam na bebici!
    Ja sam u biti jesenska mama ali mi je bas lijepo s vama ovdje :-)
    Ami držim fige da se nešto pokrene već danas! Ja nisam spavala cijelu noć boli me premještanje s boka na bok a i bez obroka po noći ne izdržim !!! Grrrrrrr

ami25
    03. Rujan 2018. 08:49

Ian kako je krenulo ti ces malo uranit ja vec kasnim pa mogu i jos pa cemo skupa se druzit u bolnici tako da slobodno ostani na temi 😂 Ja isto se tesko okrecem u snu pa se probudim al vec sam se naucila tako da svladam nekako, i gladna budem daa🍔🍔 znam kako je! 

💙Bartol💙

• ian1910
    03. Rujan 2018. 09:15

Hhha ma Ami ti si ovaj tjedan s bebacem u ruci!!! 
    A ja nestrpljivo čekam 13ti da vidimo uzv koliki je malacccc <3

ami25
    03. Rujan 2018. 09:34

13 mi muz ima rockas mozda mali to ceka 😂😂😂 Ja se nadam da je ovaj tjedan da me nebi vratili negdje u 33ći
    🤣🤣😭

💙Bartol💙

03. Rujan 2018. 09:39

cuvita13

Drage kloke… jucer u 15.10 stigao nam je Renco…😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘

Čestitam draga😘🤗,bome veliki dečko😍😍, uživajte u mazite se😘😘

ivymicek
    03. Rujan 2018. 09:42

baarbaraa29

ivymicek

losah

Cure hvala svima 😍 nas dvoje smo dobro. on možda bolje nego ja mene baš jako boli to što su me rezali. ako imate bilo kakav savjet svaki je dobrodošao..
    Cure koje još čeka te sretno stvarno da bude čim prije. znam kako je to i vjerujte je bolji je ovaj šok nego neki plan. ali meni je baš bio sok 😰
    ali on je sad tu. i divan je baš je divan 😍♥️

Sutra će već biti bolje… Probaj štoviše ležati što manje sjediti dok te tako boli. Ja sam svojuranu špricala oktaniseptom i naravno pranje kod svakog pipi ili br 2 i naravno dobro probati posušiti. Još te i ovi ulošci stišću. Koje koristiš?
    Barbaraje za svoju ranu dobil nešto posebno pa da možda pitamo nju??? Njoj je baš pomoglo…

Doslovno sam preletila i nebi vidjela da nije boldano.
    Stavim sad link te tekucine jer sliku nemam, super nam je poceo godisnji - izgubila sam mob.u Madarskoj 😠😭😠😭😠 Vezem se za neke stvari pa tako i mob.pigotovo zbog slike naseg mslise…😟 Ali nek je on meni dobro.
    Uglavnom liste vise nemam. Kad kupim drugi mozda ak uhvatim vremens nadjem u postovima tablicu pa napravim novu, al do tad cete sve i rodit, pa i ami25 😉😊
    https://www.amazon.de/dp/B00E6RLJJO/ref=tsm_1_fb_lk

To su nama davali u bolnici i ja si kupila za kuci! ODLICNO!
    Kod nas ima u ljekarnama, a ovdje treba pogledat.

😘😘😘😘
    I ja volim svoj mobitel ali budeš kupila drugi.
    Žao mi je zbog slikica ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    03. Rujan 2018. 09:55

Ja se javljam iz TA, čekam ctg
    Cuvita cestitam 🎉🎉
    Danas nam je onda punih 39 pa prilažem slikicu i nadam se da je zadnja
    Jel ima još tko danas pregled? 

wanttobemom
    03. Rujan 2018. 10:04

Ja imam u 11:30 pregled. Ne mogu se dići iz kreveta. Cijelu noc nisam spavala od kontrakcija. Sad se smirilo. Jedva cekam pregled da vidimo ima li novosti.

Mladamama98
    03. Rujan 2018. 10:07

Wtbm držim fige da ima pomaka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.