Drage kloke... jucer u 15.10 stigao nam je Renco...😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘

Drage kloke… jucer u 15.10 stigao nam je Renco…😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘
Čestitam draga ❤
Mene od sinoc pucaju trudovi. Nisu jaki pa nisam htjela u bolnicu prije reda
Danas mi je pregled pa cu valjda izdrzati do tada.

Drage kloke… jucer u 15.10 stigao nam je Renco…😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘
Cuvita čestitke na rođenju... Velika beba. Odmaraj i uživaj u svom smotuljku sreće

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ostale curke sretno i javite se...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke cestitke na bebici ❤️❤️ ja sam fino pajkila danas.. Kako ste? Momtobe? Want? Ima sta na vidiku!?

💙Bartol💙
Jutro svima i čestitam na bebici!
Ja sam u biti jesenska mama ali mi je bas lijepo s vama ovdje :-)
Ami držim fige da se nešto pokrene već danas! Ja nisam spavala cijelu noć boli me premještanje s boka na bok a i bez obroka po noći ne izdržim !!! Grrrrrrr
Ian kako je krenulo ti ces malo uranit ja vec kasnim pa mogu i jos pa cemo skupa se druzit u bolnici tako da slobodno ostani na temi 😂 Ja isto se tesko okrecem u snu pa se probudim al vec sam se naucila tako da svladam nekako, i gladna budem daa🍔🍔 znam kako je!

💙Bartol💙
Hhha ma Ami ti si ovaj tjedan s bebacem u ruci!!!
A ja nestrpljivo čekam 13ti da vidimo uzv koliki je malacccc <3
13 mi muz ima rockas mozda mali to ceka 😂😂😂 Ja se nadam da je ovaj tjedan da me nebi vratili negdje u 33ći
🤣🤣😭

💙Bartol💙
Čestitam draga😘🤗,bome veliki dečko😍😍, uživajte u mazite se😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji