cure hvala na savjetima. gola još ne mogu biti jer nismo još domeka, perem se poslije svake nužde. obavila čak i veliku nuždu i shvatila da hemice nisam dobila hvala Bogu. nadam se da sutra idemo doma. bebac ima blagu zuticu tako mi je sestra rekla pa čekam odluku pedijatri dali idemo doma sutra ili suncanje. iskreno se nadam da idemo doma. baš mi treba mir a ovdje toga stvarno nema..
Pozdrav za sve, citam vas redovno, ali nisam se bas ukljucivala, 40.sam tjedan i od sinoc imam trudove bolne jako da ne mogu progovoriti, i zeleni iscjedak u ogromnim kolicinama, kada hodam osjetim pritisak i u nogama i ledima i svugdje i da prilikom trudova leda otpadaju i zna se javljati kao menstrualna bol i razmak je 7 min ili 10 min. A ginekolog.mi je rekao da ne dolazim dok vodenjak ne pukne, ne znam ni sama vise
Ja bi draga na tvom mjestu odmah na hitnu išla. Neovisno što gin rekao. Mozda vodenjak ni ne pukne a vrijeme je za porod.
Pozdrav za sve, citam vas redovno, ali nisam se bas ukljucivala, 40.sam tjedan i od sinoc imam trudove bolne jako da ne mogu progovoriti, i zeleni iscjedak u ogromnim kolicinama, kada hodam osjetim pritisak i u nogama i ledima i svugdje i da prilikom trudova leda otpadaju i zna se javljati kao menstrualna bol i razmak je 7 min ili 10 min. A ginekolog.mi je rekao da ne dolazim dok vodenjak ne pukne, ne znam ni sama vise
Zeleni iscjedak???? Piči u bolnicu bez razmišljanja, zeleno nesmije biti, pusti kaj je ginekolog rekao
Cure hvala svima 😍 nas dvoje smo dobro. on možda bolje nego ja mene baš jako boli to što su me rezali. ako imate bilo kakav savjet svaki je dobrodošao..
Cure koje još čeka te sretno stvarno da bude čim prije. znam kako je to i vjerujte je bolji je ovaj šok nego neki plan. ali meni je baš bio sok 😰
ali on je sad tu. i divan je baš je divan 😍♥️
Sutra će već biti bolje… Probaj štoviše ležati što manje sjediti dok te tako boli. Ja sam svojuranu špricala oktaniseptom i naravno pranje kod svakog pipi ili br 2 i naravno dobro probati posušiti. Još te i ovi ulošci stišću. Koje koristiš?
Barbaraje za svoju ranu dobil nešto posebno pa da možda pitamo nju??? Njoj je baš pomoglo…
Doslovno sam preletila i nebi vidjela da nije boldano.
Stavim sad link te tekucine jer sliku nemam, super nam je poceo godisnji - izgubila sam mob.u Madarskoj 😠😭😠😭😠 Vezem se za neke stvari pa tako i mob.pigotovo zbog slike naseg mslise...😟 Ali nek je on meni dobro.
Uglavnom liste vise nemam. Kad kupim drugi mozda ak uhvatim vremens nadjem u postovima tablicu pa napravim novu, al do tad cete sve i rodit, pa i ami25 😉😊
https://www.amazon.de/dp/B00E6RLJJO/ref=tsm_1_fb_lk
To su nama davali u bolnici i ja si kupila za kuci! ODLICNO!
Kod nas ima u ljekarnama, a ovdje treba pogledat.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Momtobe pravac bolnica!!!
Marija iza svakog wc-a se isperi mlakom vodom. Probala sam i ispiranje sa cajem od hrastove kore a u njega mozes i namocit blazinice i stavit na ranu i preko ulozak i gace. Ali najvaznije je ispiranje s vodom i luftanje - stavi na krevet il kauc onu podlogu nepropusnu i lezi dok dojis ili gledas tv il nes.. ako bi ti se crvenila rana il pekla ima u ljekarni antibiotski prasak u spreju na V se zove al ne znam kak.. za posprejat ranicu
Drage kloke... jucer u 15.10 stigao nam je Renco...😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘
Drage kloke… jucer u 15.10 stigao nam je Renco…😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘
Čestitam draga ❤
Mene od sinoc pucaju trudovi. Nisu jaki pa nisam htjela u bolnicu prije reda
Danas mi je pregled pa cu valjda izdrzati do tada.
Drage kloke… jucer u 15.10 stigao nam je Renco…😍 4020 g ciste ljubavi. porod je bio inducirani ali i jako brz.. ja sam odlicno, a maleni zasad samo spava 😘😘
Cuvita čestitke na rođenju... Velika beba. Odmaraj i uživaj u svom smotuljku sreće
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ostale curke sretno i javite se...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji