Iaaaannn😎😍😍😍😍bome vas imaa za te tjedne s obzirom da si ti full mrsava sta se vidi po struku!! Samo trbuh od tebe..
Cureee cak i jesenske su prije mene😂😭mozda da se ja prebacim?? 🤔🤔🤔
Mladamama drzim figice da se pokrene nesto 💪💪🍼🍼🍼
💙Bartol💙
Evo da se i ja javim sa pregleda. Nije me gledala vaginalno ovaj put 😖 a bas sam se ponadala da ce mi rec da ima nekog napretka. Ctg uredan ali su mi trudovi skakali od 60-100 pa me to razveselilo. U petak mi je max bilo 20 ali oni na to bas ne obracaju pozornost gledaju vise otkucaje. Vidimo se ponovno u četvrtak kaže doktorica ako nas nešto ne iznenadi ranije 😂 u četvrtak nam je termin.
Want ajde dan po dan i doci ce bebica
Meni su tako isto preskakali te vaginalne,kazu nema smisla prčkat previse, i onda kasnije su krenuli forsirat al vidis da svejedno nije rezultiralo nekim pomakom hahahha
💙Bartol💙
Want ajde dan po dan i doci ce bebicaMeni su tako isto preskakali te vaginalne,kazu nema smisla prčkat previse, i onda kasnije su krenuli forsirat al vidis da svejedno nije rezultiralo nekim pomakom hahahha
Drźim ti fige sutra da bude nekog pomaka 😊😊😘😘 i javi kako je prošlo 😁
Curke, samo da bas pozdravim i javim da pratim situaciju iako ne komentiram..
Ami, ne trebaš se ti prebacivat.. vidiš da jesenske tebi dolaze 😉😁
Do kraja tjedna nisi vise forever pregnant ili dodji tu u ZG pa budemo nasli dr da te porodi 😉 drži se draga 😘❤️
Curke, samo da bas pozdravim i javim da pratim situaciju iako ne komentiram..
Ami, ne trebaš se ti prebacivat.. vidiš da jesenske tebi dolaze 😉😁
Do kraja tjedna nisi vise forever pregnant ili dodji tu u ZG pa budemo nasli dr da te porodi 😉 drži se draga 😘❤️
Draga moja tnx sta svratis da mislim da do kraja tjedna je to to, ako ne idem odmah za Zg haha.Jucer sam te se sjetila kako smo komentirale nase bebace na zadak,i mislim se na kraju bi mi bolje bilo da mi je tako ostao kao tebi jer tad bi oko 39 tjedna zakazali dogovoreni carski i bilo bi puno prije gotovo, haha. Kako se ono kaze - Pazi sto zelis mozda ti se i ostvari
Okupila sam i jesenske na temi hahaha
Cure puse vam saljem!!
💙Bartol💙
Ami je li te bar rodbina prestala stalno zvati, je li im dosadilo haha?
Ako ti je nekad dosadno slobodno se pridruži i na jesenskim, dosta cura je vec tamo 37+
Daaa, kad se sjetim koliko me je taj zadak mučio i carski s njim.. a na kraju ispalo super.. daj zamoli Bartola da se proba okrenut na zadak i eto carskog 😂
Jel se kupas vise? Ili je zahladilo u Puli?
E umrla sam od smijeha kad si rekla da moguće da te dr vrate u 33 i tjedan trudnoce 😂🙈 Veliš kako je krenulo 😁
Noemi hahaha a da pa kako je krenulo lako moguce 😭🤣🤣 kupala sam se prosli tjedan, al sam rekla dosta bi bilo ipak ovo je vec ulazak u 43 tjedan ma di cu sram me i kad me netko pita koliko jos🤣🤣.. Fino je sad nema guzve bas vise a voda je jos bila ok😁
Cokica 😘😘😘 da ne bi i Ian brzo prohodao 🤣🤣🤣
Kalanhoja od mene su ti stvarno svi odustali al stvarno, tamo negdje u 38 - 39 su me jos pitali kao kako sam, dal bi moglo brzo itd a sad?! Sad me na kave i rođendane i djevojačke zovu čak 🤣🤣🤣kao pa dobro ionako neces rodit sta sad...
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji