Noemi hahaha a da pa kako je krenulo lako moguce 😭🤣🤣 kupala sam se prosli tjedan, al sam rekla dosta bi bilo ipak ovo je vec ulazak u 43 tjedan ma di cu sram me i kad me netko pita koliko jos🤣🤣.. Fino je sad nema guzve bas vise a voda je jos bila ok😁
Cokica 😘😘😘 da ne bi i Ian brzo prohodao 🤣🤣🤣
Kalanhoja od mene su ti stvarno svi odustali al stvarno, tamo negdje u 38 - 39 su me jos pitali kao kako sam, dal bi moglo brzo itd a sad?! Sad me na kave i rođendane i djevojačke zovu čak 🤣🤣🤣kao pa dobro ionako neces rodit sta sad…
Hahaha Ami
😂😉 hajd bar te ne nerviraju s tim jesi li još 2u1.. ako ništa kad rodiš neće ti faliti trbuh ni bebini udarci.. kao meni 😂🙈.. od hormona plakala sam na sve živo i na to kako nemam trbuh, a tek kad bi ugledala trudničku knjižicu i robu trudnicku 😲.. more suza kao da je netko umro 😂 kaže mi majka a jesi luda ja ga se htjela čim prije riješit a tebi fali 😁
Kupaj se ti još.. ako ti pase a vjerujem da da.. jer si zatvorena i taman da ti i krenu trudovi.. stigneš do rodilista 😊
Beba ti je aktivna ili se malo smirio?
Noemi hahaha a da pa kako je krenulo lako moguce 😭🤣🤣 kupala sam se prosli tjedan, al sam rekla dosta bi bilo ipak ovo je vec ulazak u 43 tjedan ma di cu sram me i kad me netko pita koliko jos🤣🤣.. Fino je sad nema guzve bas vise a voda je jos bila ok😁
Cokica 😘😘😘 da ne bi i Ian brzo prohodao 🤣🤣🤣
Kalanhoja od mene su ti stvarno svi odustali al stvarno, tamo negdje u 38 - 39 su me jos pitali kao kako sam, dal bi moglo brzo itd a sad?! Sad me na kave i rođendane i djevojačke zovu čak 🤣🤣🤣kao pa dobro ionako neces rodit sta sad…
Pozzzz
Kad vidim ovih famoznih 41+6 ajmeeeee, svaka čast ženo 😅
Nemogu vjerovati da si i dalje skroz zatvorena i da se ništa ne događa, jel moguće da su izračunali krivo termin?
Noemi,ja cu plakat od srece kad rodim i mislim da necu bit svjesna da se to upravo dogodilo zahvaljivat cu svima u publici ko bude pristustvovao tome..Hahaha, tako da sam sigurna da mene nece to previse dirat,al naravno da smo sve drugacije i da na svakoga to drugacije djeluje,tako da sve je to ok.. Ja sam sigurna da ces imat jos bebicu koju pa bit jednako sretna i imat opet busu i udarce i sve ono naj sta ide s tim!!
Bebica se ipak malkice smirila,al bas ovisi o danu, jedan dan ludo drugi dan mirinije i tako..
Isssa zapravo nee znaci imam cikluse na 28 dana tocne ko urica, znam i datum začeća hahaha, po uzv mi je beba uvijek veca 4-5 dana al kao sad kad mi je gledala papire,kaze da ona misli da po nuhalnom naboru u 11 tjednu je to malo manja trudnoca,ma da je i manja 3-4 dana opet dosta kasni
oni valjda znaju najbolje
Sutra ce ipak past slikica sa 42 tjedna!
💙Bartol💙
Noemi,ja cu plakat od srece kad rodim i mislim da necu bit svjesna da se to upravo dogodilozahvaljivat cu svima u publici ko bude pristustvovao tome..Hahaha, tako da sam sigurna da mene nece to previse dirat,al naravno da smo sve drugacije i da na svakoga to drugacije djeluje,tako da sve je to ok.. Ja sam sigurna da ces imat jos bebicu koju pa bit jednako sretna i imat opet busu i udarce i sve ono naj sta ide s tim!!
Bebica se ipak malkice smirila,al bas ovisi o danu, jedan dan ludo drugi dan mirinije i tako..
Isssa zapravo neeznaci imam cikluse na 28 dana tocne ko urica, znam i datum začeća hahaha, po uzv mi je beba uvijek veca 4-5 dana al kao sad kad mi je gledala papire,kaze da ona misli da po nuhalnom naboru u 11 tjednu je to malo manja trudnoca,ma da je i manja 3-4 dana opet dosta kasni
oni valjda znaju najbolje
Sutra ce ipak past slikica sa 42 tjedna!
Ami još maloooo. Ja svaki dan mantram da te krene ali neće... Nadam se da ti krene noćas 🤞🤞🤞...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Otisla jutros u pola 6 nisam mogla.vise izdrzati mada vodenjak nije pukao, 9 cm otvorena, odmah na sto za porodaj i mucki je potrajalo do 14.28 ali vrijedilo je. I da oni su mi probusili vodenjak svega mozda pola sata prije zadnjeg truda odnosno izbacaja :)
Otisla jutros u pola 6 nisam mogla.vise izdrzati mada vodenjak nije pukao, 9 cm otvorena, odmah na sto za porodaj i mucki je potrajalo do 14.28 ali vrijedilo je. I da oni su mi probusili vodenjak svega mozda pola sata prije zadnjeg truda odnosno izbacaja :)
Ajme čestitam 😘😘 tako savrseno zvuci ovo da si dosla 9 cm otvorena 😍 jel jako bolilo dok si doma bila? Mene vec dva dana bolucka al ne znam kad bi otisla. Malo prođe par sati nista pa opet.
Ajme čestitam 😘😘 tako savrseno zvuci ovo da si dosla 9 cm otvorena 😍 jel jako bolilo dok si doma bila? Mene vec dva dana bolucka al ne znam kad bi otisla. Malo prođe par sati nista pa opet.
Doslo je do toga da nisam mogla pricati, otisla se.istusirati jer sam znala da je to to i jedva do bolnice dosla od bolova, ali beba malo veca ja dosta dosta uska i nisu me rezali, ali vrijedilo jee, a tako je i mene bolilo prvo dva dana pomalo i nisam i onda odjednom samo krenulo, cuvam fige da ubrzo i tebi krene :))
Doslo je do toga da nisam mogla pricati, otisla se.istusirati jer sam znala da je to to i jedva do bolnice dosla od bolova, ali beba malo veca ja dosta dosta uska i nisu me rezali, ali vrijedilo jee, a tako je i mene bolilo prvo dva dana pomalo i nisam i onda odjednom samo krenulo, cuvam fige da ubrzo i tebi krene :))
Hvalaa 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji