Otisla jutros u pola 6 nisam mogla.vise izdrzati mada vodenjak nije pukao, 9 cm otvorena, odmah na sto za porodaj i mucki je potrajalo do 14.28 ali vrijedilo je. I da oni su mi probusili vodenjak svega mozda pola sata prije zadnjeg truda odnosno izbacaja :)
Svaka čast majko... Odlično si to (skoro potpuno sama) odradila... Čestitke i sada uživaj u svojoj bebici...
Ostalim curkama sretno!!! Posebno jednoj mamici koju nećemo spominjati jer joj je dosta svega. 🤞🤞🤞🤞
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Otisla jutros u pola 6 nisam mogla.vise izdrzati mada vodenjak nije pukao, 9 cm otvorena, odmah na sto za porodaj i mucki je potrajalo do 14.28 ali vrijedilo je. I da oni su mi probusili vodenjak svega mozda pola sata prije zadnjeg truda odnosno izbacaja :)
Čestitam na bebici draga,brz oporavak ti želim a bebici bezbrižno djetinjstvo 🤗🤗😘😍
Jutro klokseee😘😘ipak nije bila nasa noc 😂 fino smo pajkili, malo nas kisa zbudila al se vratili spavat bez problema! Momtobe čestitkeee❤️❤️❤️❤️ 9 cm wow! 😂I dalje zvuci savrseno. Uzivajte u srećici i sigurno vrijedii😍😍😍
Ivyyy 😘😘😘😘i tebi se divim da uz tri kikaca stignes jos i nas bodrit i obilazit..
💙Bartol💙
Jutro klokseee😘😘ipak nije bila nasa noc 😂 fino smo pajkili, malo nas kisa zbudila al se vratili spavat bez problema! Momtobe čestitkeee❤️❤️❤️❤️ 9 cm wow! 😂I dalje zvuci savrseno. Uzivajte u srećici i sigurno vrijedii😍😍😍
Ivyyy 😘😘😘😘i tebi se divim da uz tri kikaca stignes jos i nas bodrit i obilazit..
😂😂😂. Dva velika koja svašta mogu sami a dok malo čudovište spava čuda napravim.. buš vidla kak se ubrzaš u čišćenju pospremanju i oblačenju kad ti uskoro dođe malo čudo(vište) 😂❤️😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro duplicke 😘
Ami cestitke na veelikih i strpljivih 42 tjedna ❤️😊 svaka čast 👍 budes nam i slikicu stavila 😉😘
Momtobe cestitke i svaka čast 😊 curica ili dečko?
Mi noćas ko vampiri.. sisanje, sisanje i opet sisanje 😂🙈😫
Cuvita i Momtobe čestitam 😘😘
Ami nemoj biti u bedu, ovaj tjedan ces drzati svoju srecu u rukama 😊
04.07. Matija 💜
Momtobe čestitke i sad uživaj 😘😘😘❤️
I ostalima brz pokret želim 🤞🤞😘😘
Evo nas sa 42,e sad se nadam stvarno da 43 necemo docekat😂😂😂😂😍😭😭
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji