Want stanje prije 2 h😂😂😂
Muz dobio upalu misica, kod nas nista 😏😏😏😂😂😱😱😱 kako ti?
😲😲😲 ajme svaka čast. Kod nas je kiša pa baš ne mogu u šetnju. Ali ništa još. Nema naznaka 😖
Ami svaka čast, neki dan sam ih gledala iz auta i razmišljala da u slučaju da se moram početi po njima da bi vjerojatno crknula.
Pozzz curke..ne stignem citati sve kaj ste napisale.. isla sam samo stranicu dvije unazad.. vidim da je bila jedna nova bebica..cestitam.. i ako ima jos koja onda opet cestitam😄😉
Ami ..vidim odradjujes stepenice.. vjerujem da si vec luudaa... a mora mali van skoro ..izdrzi jos malo..malo.. drzim vam svima fige da sto prije zatvorite temu i budete sa svojim bebicama🤞❤❤
url=https://lilypie.com]
😂😂😂😂 Kalanhoja Nije bas bilo jednostavno, al bili smo u mekiću i reko nemam sta izgubit i 2x gore dole pomalo!! Ulijevaju nadu 😂 Ian ja sam opet u uto jer mi je tad 42 tocno pa su me narucili i ova dr mi je cak rekla da mogu doci odmah sa stvarima 😏😏 A sestra u trudnickoj mi je rekla ma vidjet ces krenut ce to do utorka, sram me vise dolazit tamo!!! 😩😩Want samo smireno jos uvijek ima nade i sanse da se brzo pokrene nesto, nemoj da te uplasi ovaj moj slucaj je poseban 😂😅
💙Bartol💙
Losah cestitam od srca! 🤗
Mislilm da je i mene dr na porođaju rucno sirila. Znam da je kad me gledala dole nesto ceprkala, al ja nisam nista osjetila zbog epiduralne hvala Bogu..i da, curke ja sam bila prst otvorena i kad je krenulo kroz 5-6 sati sam se otvorila do kraja tako da se sve moze to za cas okrenuti. Sretno i cekamo vas da zatvorite temu 😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
😂😂😂😂 Kalanhoja Nije bas bilo jednostavno, al bili smo u mekiću i reko nemam sta izgubit i 2x gore dole pomalo!! Ulijevaju nadu 😂 Ian ja sam opet u uto jer mi je tad 42 tocno pa su me narucili i ova dr mi je cak rekla da mogu doci odmah sa stvarima 😏😏 A sestra u trudnickoj mi je rekla ma vidjet ces krenut ce to do utorka, sram me vise dolazit tamo!!! 😩😩Want samo smireno jos uvijek ima nade i sanse da se brzo pokrene nesto, nemoj da te uplasi ovaj moj slucaj je poseban 😂😅
Haha kako se čini za sada bit cu i ja poseban slucaj 😂 držim ti fige da krene uskoro da ne moraš kampirati u utorak 😊
Arizonaaa❤️❤️😍 Want drzim ti fige stvarno da nesto bude ubrzo.. Jel imas ti opet pregled u pon ili si jos uvijek 1x tjedno??
💙Bartol💙
Losah iskrene čestitke 😍😍😘😘🤗🤗🤗
Hvala curke na lijepim riječima za mog buckića 😊,sretno vam svima i da se čim prije pokrene nešto🤞🤞,vjerujem da vam je dosta čekanja 😲
Sortiraj odgovore
Najstariji