To su ti pomaknuli ovih dana? A dobro, i ti si daleko dogurala s obzirom na stanje prije, al neka bolje tako nego da se ranije nesto dogodilo.. Bude to valjda brzo
💙Bartol💙
Da vas pozdravim… ne stignem bas pisati 😋
Dojim, izdajam i u krug. Ne stignem ni jesti 😋 od ukupnih dobivenih 18 kg, ostalo jos 8 kg, a jos nisam imala stolicu od poroda. Danas nam je tjedan dana 😍😍 otpao nam pupak, a patronazna sutra dolazi.
Ami, forever pregnant 😊 ne brini, ovaj tjedan dolazi, hoce ili nece 😋
Micica, skuhaj si kompot od suhih šljiva,to popij a njih pojedi čim više,da vidiš kak bude došla kakica. Kod nas ne puštaju doma dok nije bilo stolice tak da mi je Seka donijela to u bolnicu.
Hej mamite 😀
Čestitam na bebicama a vama koje ste još 2u1 želim što prije brzi i lagani porod 😀😀😀😀
Da vas pitam nešto, znači kak ste osjećale trudove?????
U petak sam bila na CTG-u i pokazao je do 100 jačinu truda, ja jedva da sam išta osjetila, samo stezanje trbuha 🤔, dok sam čekala ctg imala sam bolove u stidnoj kosti, kao da kopa tunel 😂, jučer su počeli bolovi u križima, danas bole križa za popizdit 😥, trbuh mi se grči kao onaj trud bezbolni, i stidna kost me povremeno zaboli, otvorena sam lagano 2 prsta do ovoja i glavice i to otvaranje nisam NIŠTA osjetila, e sad kaj je sve ovo, jel trebam na pregled, jesu to trudovi??????? Sutra moram opet na ctg i pregled, nebi htjela paničariti 😊
Help!!!!!!!
Ami ma da prošli put mi to pomakli ali taj jedan dan vise manje
Issa poprati koliko često ti se Tak zgrči i ako vidiš da se razmak smanjuje ili da te jače steže ili jače boli idi u bolnicu
Losah sto vise luftaj ranu da prije zacjeli i bit ce ti lakse. Meni su u bolnici dali nekakvu otopinu koju sam si stavljala na ulozak pa je sluzilo kao oblog, pomoglo je malo.
Marija, kako to da ti u bolnici nisu dali nista za wc? Meni su odmah dali drugi dan dulcolax.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cure koje ste nekad već to lrošle. Kako tre aju boliti trudovi. Znači cijeli dan me bolucka po malo ali više lažne kontrakcije, nisu pravilne ili se samo trbuh stegne bezbolno samo neugodni i maloprije idem malo prošetati i u setnji me počne boliti sa desne strane kao da mi se koža razvlači. Nije bilo periodicno nego konstantna bol dok nisam sjela. Došla doma i osjetim kao da se beba nagnula na tu stranu. Izobličila mi trbuh i boli ako se krecem ili cak na dodir. Ne znam dal da idem do dr ili da cekam jos.
Ami ma da prošli put mi to pomakli ali taj jedan dan vise manje
Issapoprati koliko često ti se Tak zgrči i ako vidiš da se razmak smanjuje ili da te jače steže ili jače boli idi u bolnicu
Hvala, tuširala sam se toplom vodom pa je popustila bol bar za 30%, možda dočekam sutraTA 😀
Want tako imam i ja kao sta opisujes, al po mebi se to čine kao bh kontrakcije, ja ih imam vec duze vrijeme nekad pravilni razmaci nekad nepravilni al i dalje lazni trudovi iako je meni dr rekla da nekoga znaju polako otvarati te kontrakcije, svakako ako vidis da je sve jače i da su pravilni razmaci odi na hitnu!! Kako ti je sad!?
Isssa za probadanja i prave trudove bas ne znam 😥
💙Bartol💙
Dok ležim na lijevoj strani ne boli. Zaboli na trenutke samo. Ako se krecem ili sjedim boli. I boli kad se beba mice. Podnošljivo je ali nije me jos tako bolilo. Bh su mi bile vecinom bezbolne samo neugodne zbog stezanja stomaka
Pozdrav za sve, citam vas redovno, ali nisam se bas ukljucivala, 40.sam tjedan i od sinoc imam trudove bolne jako da ne mogu progovoriti, i zeleni iscjedak u ogromnim kolicinama, kada hodam osjetim pritisak i u nogama i ledima i svugdje i da prilikom trudova leda otpadaju i zna se javljati kao menstrualna bol i razmak je 7 min ili 10 min. A ginekolog.mi je rekao da ne dolazim dok vodenjak ne pukne, ne znam ni sama vise
Sortiraj odgovore
Najstariji