Arizonaaa❤️❤️😍 Want drzim ti fige stvarno da nesto bude ubrzo.. Jel imas ti opet pregled u pon ili si jos uvijek 1x tjedno??
Hvala ti 😘 sad imam cca svaka 2-3 dana. U ponedjeljak ponovno 😁
Cure hvala svima 😍 nas dvoje smo dobro. on možda bolje nego ja mene baš jako boli to što su me rezali. ako imate bilo kakav savjet svaki je dobrodošao..
Cure koje još čeka te sretno stvarno da bude čim prije. znam kako je to i vjerujte je bolji je ovaj šok nego neki plan. ali meni je baš bio sok 😰
ali on je sad tu. i divan je baš je divan 😍♥️
Losah još nisam rodila ali sam čula da je ranu najbolje sušiti fenom i da bude na zraku sto vise. Tipa kad ste same doma sa bebacem lec na krevet i biti bez ičega. Mojoj frendici je to pomoglo u 7dana je prošla bol a bolilo ju je ko sam vrag iako je imala samo 4sava
Cure hvala svima 😍 nas dvoje smo dobro. on možda bolje nego ja mene baš jako boli to što su me rezali. ako imate bilo kakav savjet svaki je dobrodošao..
Cure koje još čeka te sretno stvarno da bude čim prije. znam kako je to i vjerujte je bolji je ovaj šok nego neki plan. ali meni je baš bio sok 😰
ali on je sad tu. i divan je baš je divan 😍♥️
Sutra će već biti bolje... Probaj štoviše ležati što manje sjediti dok te tako boli. Ja sam svojuranu špricala oktaniseptom i naravno pranje kod svakog pipi ili br 2 i naravno dobro probati posušiti. Još te i ovi ulošci stišću. Koje koristiš?
Barbara je za svoju ranu dobil nešto posebno pa da možda pitamo nju??? Njoj je baš pomoglo...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curkice koje su na temi jos Want kako te muce tako vec sad svaka 2 - 3 dana a jos nisi prosla termin?
Kod mene se i dalje nista ne događa,malo smo lose pajkili
💙Bartol💙
Jutro curkice koje su na temi josWant kako te muce tako vec sad svaka 2 - 3 dana a jos nisi prosla termin?
Kod mene se i dalje nista ne događa,malo smo lose pajkili
Nemam pojma 😩 jos jedna cura koja je samnom i terminu isto dolazi kad i ja na preglede. Vjer je do doktorice.
Da vas pozdravim... ne stignem bas pisati 😋
Dojim, izdajam i u krug. Ne stignem ni jesti 😋 od ukupnih dobivenih 18 kg, ostalo jos 8 kg, a jos nisam imala stolicu od poroda. Danas nam je tjedan dana 😍😍 otpao nam pupak, a patronazna sutra dolazi.
Ami, forever pregnant 😊 ne brini, ovaj tjedan dolazi, hoce ili nece 😋
26.8. Ivan 💙💙
Marija samo ti uzivaj u malcu Ja sam bas forever,ali da ovaj tjedan mora doc kako tako.. Want a valjda oni znaju najbolje onda, meni je taj odlazak u bolnicu postao koma vise,jer se sve mjenjaju samo ja uvijek ista,sve su vec rodile odavno i davno
Prosli put sam cak vidjela curu kako odlazi doma s bebacem, a imale smo isti dna termin i ona prenijela 7 dana, a ja i dalje sjedim ispred cekam ctg! Show
💙Bartol💙
Tu sam ja, pratim samo sto zbilja nemam sto javiti, ništa se ne događa
I ja idem svaka 3 dana na pregled ali me ne gledaju svaki put vaginalno nego svaki drugi put, zapravo dolazim na ctg dva puta tjedno i jednom tjedno pregled
Jedina “promjena” je da mi je termin dan ranije, znaci da nam je sutra punih 39 tjedana
Sortiraj odgovore
Najstariji