Ja sam u 25tj završila u bolnici jer mi je beba “sjela” na bubrege i napravila upali neku.
Nakon toga su počeli sumnjati na secer jer je bila već tada veća nego sto je trebala po tjednima i tri put me slali do sad na provjeru šećera kojeg nemam. Od tad me vodi zoricic u bolnici. Naručuju me cirka svakih 15 dana.
Upadam malo s jesenskih, inače vas citam :)
Amy jesi probala stimulirati bradavice? Mozda bi to pomoglo da se stvar pokrene? Neki kažu da to ima veze, neki da nema ali nemas sta izgubiti… Jos Sam cula da ljuta hrana Zna potaknuti i hodanje po stepenicama
Ja sam prohodala sve sta se moze prohodati,mislim da sam i smrsavila zadnjih 10 danaStepenice, brda,plivanja,more, plaza, ljuta hrana, sex, datulje, čučnjevi,bradavice nisam budem malo procitala o tome tnx,naskodit ne moze..
Čak sam pocela sad pit neke cajeve za poticanje trudova,al ne znam koliko to sve zaista utječe,mozda ipak babske pricice
Hehe ok Ako se odlučiš probati, nadam se da ce pomoci. Jer su nama na tečaju rekli neka trljamo bradavice s rucnikom da malo ocvrsnu prije nego sto pocnemo dojiti ali da to ne radimo prije 37 tjedna jer moze uzrokovati kontrakcije i prijevremeni porod. Bas smo neki dan pricale o tome na jesenskim...
I btw ni jedan organizam na svijetu nije isti tako da to sto si prenijela ne znaci da ce se nešto lose desiti, moguće da je to za tebe skroz normalno.

Oprostite pišem na mobu pa griješim..
Ami i tvoja je velikaaa odnosno tvoj !!!
Nema sluzi. Samo cmeckasto i to se pojavi samo na dnevnom ulosku. Nema nista kod brisanja. Bolucka po malo ali ne kao trudovi nego kao da me nesto razvalilo 😂 ne znam kako da opišem.
Ian meni je dr na vaginalnom pregledu prstima pokusala malo rasiriti vrat maternice ili cervix ne znam koji je tocno izraz. Onak bolilo je malo. A cijeli dan poslije pregleda me kukovi bole i osjecaj je ko da ce mi sve ispast

Ian kad si bila na hospitalizaciji?! Ja sam bila 4 dana krajem 6 i pocetkom 7 mj gore na 4 katu mozda smo se i srele.. Ma ne mora znacit, al bolje neka oni tebe prate cesce ne moze naskoditi!! I ja u te mjere nista ne vjerujem dok ne dođe😂onda cemo tocno znat..
Kalanhoja da to svi kazu stvarno je mozda za organizam a i sve smo drugacije i tesko je usporedivati 😉 Kamo si bila na tecaju!? Bas detaljne info su davali😁

💙Bartol💙
JA sam bila ako se ne varam od 23 do 27.6
Ma strah me kako ću giganta roditi Hahahh
JA sam bila ako se ne varam od 23 do 27.6
Ma strah me kako ću giganta roditi Hahahh
Hahahhah, ne mora znacit da cs bit gigač!! Sve ce to biti ok 🙏🙏

💙Bartol💙
Ian kad si bila na hospitalizaciji?! Ja sam bila 4 dana krajem 6 i pocetkom 7 mj gore na 4 katu mozda smo se i srele.. Ma ne mora znacit, al bolje neka oni tebe prate cesce ne moze naskoditi!! I ja u te mjere nista ne vjerujem dok ne dođe😂onda cemo tocno znat..
Kalanhoja da to svi kazu stvarno je mozda za organizam a i sve smo drugacije i tesko je usporedivati 😉 Kamo si bila na tecaju!? Bas detaljne info su davali😁
Bila sam u pulskom rodilistu na tečaju i na par radionica od udruge primalja i obitelj... Negdje su nam rekli za to, ne mogu se sjetiti gdje.

Ovaj tečaj u rodilištu u 7mj je bio živi smijeh. Sve mi možemo sve je super stolcic epi sve na izvolte😂
Kalanhoja i ti iz pu? 😱Pa na jesenskim vas znaci ima 😁😁 mi smo bili kod patronaznih na tecaju!

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji