Ian kad si bila na hospitalizaciji?! Ja sam bila 4 dana krajem 6 i pocetkom 7 mj gore na 4 katu mozda smo se i srele.. Ma ne mora znacit, al bolje neka oni tebe prate cesce ne moze naskoditi!! I ja u te mjere nista ne vjerujem dok ne dođe😂onda cemo tocno znat..
Kalanhoja da to svi kazu stvarno je mozda za organizam a i sve smo drugacije i tesko je usporedivati 😉 Kamo si bila na tecaju!? Bas detaljne info su davali😁
💙Bartol💙
JA sam bila ako se ne varam od 23 do 27.6
Ma strah me kako ću giganta roditi Hahahh
JA sam bila ako se ne varam od 23 do 27.6
Ma strah me kako ću giganta roditi Hahahh
Hahahhah, ne mora znacit da cs bit gigač!! Sve ce to biti ok 🙏🙏
💙Bartol💙
Ian kad si bila na hospitalizaciji?! Ja sam bila 4 dana krajem 6 i pocetkom 7 mj gore na 4 katu mozda smo se i srele.. Ma ne mora znacit, al bolje neka oni tebe prate cesce ne moze naskoditi!! I ja u te mjere nista ne vjerujem dok ne dođe😂onda cemo tocno znat..
Kalanhoja da to svi kazu stvarno je mozda za organizam a i sve smo drugacije i tesko je usporedivati 😉 Kamo si bila na tecaju!? Bas detaljne info su davali😁
Bila sam u pulskom rodilistu na tečaju i na par radionica od udruge primalja i obitelj... Negdje su nam rekli za to, ne mogu se sjetiti gdje.
Ovaj tečaj u rodilištu u 7mj je bio živi smijeh. Sve mi možemo sve je super stolcic epi sve na izvolte😂
Kalanhoja i ti iz pu? 😱Pa na jesenskim vas znaci ima 😁😁 mi smo bili kod patronaznih na tecaju!
💙Bartol💙
Možete mi objasniti šta znaci ručno širenje?? Bas doslovno ručno šire???
Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
Ja sam 33 uzv za 37 ali kaže nema brige
A valjda nema…
Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo
Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke
Možete mi objasniti šta znaci ručno širenje?? Bas doslovno ručno šire???
Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
Ja sam 33 uzv za 37 ali kaže nema brige
A valjda nema…
Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo
Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke
Pharmama ko te širio? Mene dr. Gredičak,bolilo je ko sam vrag 😫,raširio me za 1 prst..
Kalanhoja i ti iz pu? 😱Pa na jesenskim vas znaci ima 😁😁 mi smo bili kod patronaznih na tecaju!
Da :)
Meni je malo zao da nisam bila kod patronažnih jer sam cula da je tečaj vise orijentiran na praktične stvari npr. kupanje, presvlačenje, dok je u rodilištu bilo dosta teorijski sve. Od tog u rodilištu mi se najviše svidio onaj dan kad je bilo o dojenju. No dobro, nauciti ce se sve po putu :)
Kalanhoja da, meni je frendica bas zato preporučila kod patronaznih jer je bila sve praksa i to je bilo super, bas dosta korisne stvari iako dok ja rodim zaboravit cu na sve 😂😂😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji