Ena zar nisi ti imala mirovanje zbog otvorenosti i onda na kraju tako zavrsi??? 😩😩😩 Jel moguce?
Imala sam mirovanje jer je kao beba bila jako nisko i cerviks se skraćivao prije reda,pa je moja dr zaključila da mi prijeti prijevremeni,strahovala od toga,da bi na kraju točno na 41 tjedan na stol došla s cerviksom u nestajanju a on nikako da nestane😂😂,a beba nikak da se spusti(bio je prevelik a oni to nisu znali)..al sve je to ništa kad vidiš bebicu😍🤗
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Hvala Bogu sve bilo ok, a njega onda trebalo pogurat 😂😂😂
💙Bartol💙
Ena zar nisi ti imala mirovanje zbog otvorenosti i onda na kraju tako zavrsi??? 😩😩😩 Jel moguce?
Imala sam mirovanje jer je kao beba bila jako nisko i cerviks se skraćivao prije reda,pa je moja dr zaključila da mi prijeti prijevremeni,strahovala od toga,da bi na kraju točno na 41 tjedan na stol došla s cerviksom u nestajanju a on nikako da nestane😂😂,a beba nikak da se spusti(bio je prevelik a oni to nisu znali)..al sve je to ništa kad vidiš bebicu😍🤗
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Hvala Bogu sve bilo ok, a njega onda trebalo pogurat 😂😂😂
😘🤗da, hvala Bogu ☺️
Cure da se javim i ja. Moj bebolino je došao na svijet. Danas došli u TA na pregled. Bila dr Djakovic, gleda pita kako se osjećam. reko dobro skroz. kaže otvoreni 6cm. ja ja ništa. no truda ništa. Odmah hospitalizacija. Pregled gore u prijemnoj ambulantu i radaona. Bila sat vremena na Ctg vide ja stvarno nemam trudove. nikakve..otvorena 7cm..prokinuli vodenjak i upalili drip...u 19h rodio se nas divni bebac. puno već od očekivanog...4220gr i 53dug. hvala Bogu sve je dobro. mene su malo razrezali 2 sava. ali obzirom koliki je to je odlično..
nadam se da će se i vama malo pokrenuti. Pošto mi je poslije poroda bilo jako loše tlak koma 70/40 uzeli su ha i dali mi slobodnu noć..dvije infuzije..ali ja ne mogu spavat od uzbuđenja i čekam ga😍😍😍 čekam jutro da mi ga donesu
eto moje iskustvo, i babica Irina u vinogradskoj ajme divna divna
Ajme Losah cestitke ❤️❤️❤️
Ena malac je divan divan predivan 😎😎🤗🤗🤗 😍😍 Jedva cekam mooog kad gledam te slikice i cujem sve nikako docekatt!!
💙Bartol💙
Cure da se javim i ja. Moj bebolino je došao na svijet. Danas došli u TA na pregled. Bila dr Djakovic, gleda pita kako se osjećam. reko dobro skroz. kaže otvoreni 6cm. ja ja ništa. no truda ništa. Odmah hospitalizacija. Pregled gore u prijemnoj ambulantu i radaona. Bila sat vremena na Ctg vide ja stvarno nemam trudove. nikakve..otvorena 7cm..prokinuli vodenjak i upalili drip…u 19h rodio se nas divni bebac. puno već od očekivanog…4220gr i 53dug. hvala Bogu sve je dobro. mene su malo razrezali 2 sava. ali obzirom koliki je to je odlično..
nadam se da će se i vama malo pokrenuti. Pošto mi je poslije poroda bilo jako loše tlak koma 70/40 uzeli su ha i dali mi slobodnu noć..dvije infuzije..ali ja ne mogu spavat od uzbuđenja i čekam ga😍😍😍 čekam jutro da mi ga donesu
eto moje iskustvo, i babica Irina u vinogradskoj ajme divna divna
Pa čestitaaaaaam... Dr. Djaković je divna žena i kod mene je bila...
Želimo ti brz oporavak a bebolincu dug i sretan život.. 😘😘😘
Losah - iskrene cestitke na rodjenju malenoga, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Ja sam bila otvorena dva prsta od 37.tjedna. Na dan termina ujutro u 8h na pregledu je dr napravio grublji pregled i rasirio me sigurno za prst jos, nakon toga mi je ispao sluzni cep oko 10h, a u 18:30h i puknuo vodenjak. Curka se rodila u 22:58h. Mene je to sirenje bolilo vise nego izgon. 🤤😂
Aaa Losah draga čestitam a bebaču zdravo i sretno djetinjstvo želim 😘😘 kad bi barem mene tako iznenadili i rekli otvoreni ste ostajete odmah 😂
Mene je noćas nešto pralo. Ne znam jesu grcevi u kukovima. Trudovi. Sto je to bilo ili samo umisljam od svega vec 😂
Losah čestitam, uživaj sa svojom velikom bebicom 🎉🎉🎉❤️❤️
Ena divan je Mihael 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji