Možete mi objasniti šta znaci ručno širenje?? Bas doslovno ručno šire???
Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
Ja sam 33 uzv za 37 ali kaže nema brige
A valjda nema…
Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo
Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke
Pharmama ko te širio? Mene dr. Gredičak,bolilo je ko sam vrag 😫,raširio me za 1 prst..
Gredičak dvaput prije indukcije,Batas triput tijekom indukcije i babica Vlatka za šećer na kraju 😂 ok,kad ovako gledam,možda je meni to djelovalo manje bolno nakon toliko puta 🙈
Curke iz Pu,mislim da je naša dr.Batas taman počela raditi kod vas 😊 sve pohvale za nju od mene 😉
Pharma bas sam te htijela pitat jer je dosla nova dr Danijela iz Zaboka i jel to ona.. da ona je meni predlozila inducirani u petak i ova druga doktorica je rekla da se ne slaze! Zena je super mene ona samo gledala kad sam termin presla, sve objasni jako ljubazna i eto taman kad smo trebale imat dogovor ona imala hitan slucaj i otisla doma iz nocne! 🙄 Drago mi je da je ona ovdje sad
💙Bartol💙
Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
A valjda nema…
Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo
Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke
Pharmama ko te širio? Mene dr. Gredičak,bolilo je ko sam vrag 😫,raširio me za 1 prst..
Gredičak dvaput prije indukcije,Batas triput tijekom indukcije i babica Vlatka za šećer na kraju 😂 ok,kad ovako gledam,možda je meni to djelovalo manje bolno nakon toliko puta 🙈
Curke iz Pu,mislim da je naša dr.Batas taman počela raditi kod vas 😊 sve pohvale za nju od mene 😉
😂😂Moguće...meni je bilo užasno i više se nisam otvarala nakon toga,u subotu me širio,u ponedjeljak bila indukcija,od pol 7 do iza 1 na dripu sam se tek otvorila i onda još 3 sata spuštanje bebe,pa nikako-došao dr.Gredičak i veli sad ćemo mi tebe poroditi 😂😂,ja guram noge prema licu,babice pomažu(i dr.Malinec),a on pritišće trbuh prema dole,za čas je bilo gotovo😁,spasio me muke bar još idućih par sati(al nebi ni mogla više mislim,nisam imala snage)..i sad kad razmišljam o tome samo pogledam Mihaela i mislim ma neka je,vrijedi svake sekunde😀😍😘🤗. Najgore mi bilo kaj nisam smjela piti(jedna babica mi švercala ful natopljenu gazu a druga skoro suhu...)
Pharma bas sam te htijela pitat jer je dosla nova dr Danijela iz Zaboka i jel to ona.. da ona je meni predlozila inducirani u petak i ova druga doktorica je rekla da se ne slaze! Zena je super mene ona samo gledala kad sam termin presla, sve objasni jako ljubazna i eto taman kad smo trebale imat dogovor ona imala hitan slucaj i otisla doma iz nocne! 🙄 Drago mi je da je ona ovdje sad
Je,to je ona 😊 meni je ona stvarno super bila,sve objasni,pristupačna,pažljiva..bila je prava podrška tokom cijelog poroda i stvarno mi je drago da mi je baš ona bila na porodu..ona je bila moja prva gin dok je još radila ambulantno 😁
Ena zar nisi ti imala mirovanje zbog otvorenosti i onda na kraju tako zavrsi??? 😩😩😩 Jel moguce?
💙Bartol💙
Je,to je ona 😊 meni je ona stvarno super bila,sve objasni,pristupačna,pažljiva..bila je prava podrška tokom cijelog poroda i stvarno mi je drago da mi je baš ona bila na porodu..ona je bila moja prva gin dok je još radila ambulantno 😁
Sad mi je čudno da je dosla ovdje🙄 ne znam koliko bi tu bili po svemu bolji uvjeti iako mi je drago da skupljamo normalne doktore!!
💙Bartol💙
Sad mi je čudno da je dosla ovdje🙄 ne znam koliko bi tu bili po svemu bolji uvjeti iako mi je drago da skupljamo normalne doktore!!
Tko zna,možda ima bolju priliku za napredovanje ili neke osobne razloge zašto je otišla..ali očito ima nešto u istarskom zraku jer je i moj gin privatnik,dr.Punek, otišao u Pulu u Medico 😁
Naravno da sam je isla guglat 😂😂i skuzim da je radila privatno negdje u poliklinici pa mi bilo cudno al da mozda je dobila bolje uvjete ovdje! A dr Punek koliko sam ja skuzila putuje iz Zagreba 🙄🙄 jer znam kad se kolegice s posla narucuju da bi kod njega onda trebaju pogodit dan kad je ovdje 😁
💙Bartol💙
A valjda nema…
😂😂Moguće…meni je bilo užasno i više se nisam otvarala nakon toga,u subotu me širio,u ponedjeljak bila indukcija,od pol 7 do iza 1 na dripu sam se tek otvorila i onda još 3 sata spuštanje bebe,pa nikako-došao dr.Gredičak i veli sad ćemo mi tebe poroditi 😂😂,ja guram noge prema licu,babice pomažu(i dr.Malinec),a on pritišće trbuh prema dole,za čas je bilo gotovo😁,spasio me muke bar još idućih par sati(al nebi ni mogla više mislim,nisam imala snage)..i sad kad razmišljam o tome samo pogledam Mihaela i mislim ma neka je,vrijedi svake sekunde😀😍😘🤗. Najgore mi bilo kaj nisam smjela piti(jedna babica mi švercala ful natopljenu gazu a druga skoro suhu…)
Ajde ja sam bar mogla pijuckala vodu cijeli dan sve do dripa..al sam bila glaaaadna,zdjelica juhe je sve kaj sam jela taj dan 😩 stvarno,kad pogledaš to malo čudo znaš da je vrijedilo..imala sam osjećaj da,čim sam ju vidjela, ko da je dotadašnjih 17 sati s bolovima jednostavno isparilo 😊
Ena zar nisi ti imala mirovanje zbog otvorenosti i onda na kraju tako zavrsi??? 😩😩😩 Jel moguce?
Imala sam mirovanje jer je kao beba bila jako nisko i cerviks se skraćivao prije reda,pa je moja dr zaključila da mi prijeti prijevremeni,strahovala od toga,da bi na kraju točno na 41 tjedan na stol došla s cerviksom u nestajanju a on nikako da nestane😂😂,a beba nikak da se spusti(bio je prevelik a oni to nisu znali)..al sve je to ništa kad vidiš bebicu😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji