Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    31. Kolovoz 2018. 20:52

ian1910

Možete mi objasniti šta znaci ručno širenje?? Bas doslovno ručno šire???
    Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
    Ja sam 33 uzv za 37 ali kaže nema brige
    A valjda nema…

Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo 
    Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke 

31. Kolovoz 2018. 21:01

pharmamma

ian1910

Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
    A valjda nema…

Kad rade pregled da vide da li si otvorena,bas nekako probaju raširiti prstima..to zapravo kratko traje, tako da zaboli ali nije neizdrživo..mene je bolilo samo tih 15-tak sekundi..a na dan poroda su mi isto to radili tijekom pregleda,neovisno o trudovima..zadnje je bilo pred sam izgon kad sam već imala snažni nagon za tiskanje,a još nisam bila na 10cm i jedino taj put je stvarno boljelo ko vrag..ali je zato malena bila vani par min nakon tog..5 tiskanja i gotovo
    Znam da zvuci grozno,ali zahvaljujući tome se nisam mučila 2-3x duže ili završila na carskom nakon cijele muke

Pharmama ko te širio? Mene dr. Gredičak,bolilo je ko sam vrag 😫,raširio me za 1 prst..

Elza
    31. Kolovoz 2018. 21:04

ami25

Kalanhoja i ti iz pu? 😱Pa na jesenskim vas znaci ima 😁😁 mi smo bili kod patronaznih na tecaju!

Da :)
    Meni je malo zao da nisam bila kod patronažnih jer sam cula da je tečaj vise orijentiran na praktične stvari npr. kupanje, presvlačenje, dok je u rodilištu bilo dosta teorijski sve. Od tog u rodilištu mi se najviše svidio onaj dan kad je bilo o dojenju. No dobro, nauciti ce se sve po putu :)

ami25
    31. Kolovoz 2018. 21:12

Kalanhoja da, meni je frendica bas zato preporučila kod patronaznih jer je bila sve praksa i to je bilo super, bas dosta korisne stvari iako dok ja rodim zaboravit cu na sve 😂😂😂

💙Bartol💙

pharmamma
    31. Kolovoz 2018. 21:46

Ena31

pharmamma

ian1910

A valjda nema…

Pharmama ko te širio? Mene dr. Gredičak,bolilo je ko sam vrag 😫,raširio me za 1 prst..

Gredičak dvaput prije indukcije,Batas triput tijekom indukcije i babica Vlatka za šećer na kraju 😂 ok,kad ovako gledam,možda je meni to djelovalo manje bolno nakon toliko puta 🙈
    Curke iz Pu,mislim da je naša dr.Batas taman počela raditi kod vas 😊 sve pohvale za nju od mene 😉

ami25
    31. Kolovoz 2018. 21:50

Pharma bas sam te htijela pitat jer je dosla nova dr Danijela iz Zaboka i jel to ona.. da ona je meni predlozila inducirani u petak i ova druga doktorica je rekla da se ne slaze! Zena je super mene ona samo gledala kad sam termin presla, sve objasni jako ljubazna i eto taman kad smo trebale imat dogovor ona imala hitan slucaj i otisla doma iz nocne! 🙄 Drago mi je da je ona ovdje sad

💙Bartol💙

31. Kolovoz 2018. 21:56

pharmamma

Ena31

pharmamma

ian1910

A valjda nema…

Gredičak dvaput prije indukcije,Batas triput tijekom indukcije i babica Vlatka za šećer na kraju 😂 ok,kad ovako gledam,možda je meni to djelovalo manje bolno nakon toliko puta 🙈
    Curke iz Pu,mislim da je naša dr.Batas taman počela raditi kod vas 😊 sve pohvale za nju od mene 😉

😂😂Moguće...meni je bilo užasno i više se nisam otvarala nakon toga,u subotu me širio,u ponedjeljak bila indukcija,od pol 7 do iza 1 na dripu sam se tek otvorila i onda još 3 sata spuštanje bebe,pa nikako-došao dr.Gredičak i veli sad ćemo mi tebe poroditi 😂😂,ja guram noge prema licu,babice pomažu(i dr.Malinec),a on pritišće trbuh prema dole,za čas je bilo gotovo😁,spasio me muke bar još idućih par sati(al nebi ni mogla više mislim,nisam imala snage)..i sad kad razmišljam o tome samo pogledam Mihaela i mislim ma neka je,vrijedi svake sekunde😀😍😘🤗. Najgore mi bilo kaj nisam smjela piti(jedna babica mi švercala ful natopljenu gazu a druga skoro suhu...)

pharmamma
    31. Kolovoz 2018. 22:03

ami25

Pharma bas sam te htijela pitat jer je dosla nova dr Danijela iz Zaboka i jel to ona.. da ona je meni predlozila inducirani u petak i ova druga doktorica je rekla da se ne slaze! Zena je super mene ona samo gledala kad sam termin presla, sve objasni jako ljubazna i eto taman kad smo trebale imat dogovor ona imala hitan slucaj i otisla doma iz nocne! 🙄 Drago mi je da je ona ovdje sad

Je,to je ona 😊 meni je ona stvarno super bila,sve objasni,pristupačna,pažljiva..bila je prava podrška tokom cijelog poroda i stvarno mi je drago da mi je baš ona bila na porodu..ona je bila moja prva gin dok je još radila ambulantno 😁

ami25
    31. Kolovoz 2018. 22:03

Ena zar nisi ti imala mirovanje zbog otvorenosti i onda na kraju tako zavrsi??? 😩😩😩 Jel moguce? 

💙Bartol💙

ami25
    31. Kolovoz 2018. 22:06

pharmamma

ami25

Je,to je ona 😊 meni je ona stvarno super bila,sve objasni,pristupačna,pažljiva..bila je prava podrška tokom cijelog poroda i stvarno mi je drago da mi je baš ona bila na porodu..ona je bila moja prva gin dok je još radila ambulantno 😁

Sad mi je čudno da je dosla ovdje🙄 ne znam koliko bi tu bili po svemu bolji uvjeti iako mi je drago da skupljamo normalne doktore!! 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani