Ivy ista stvsr i kod mene, meni su u bolnici rekli da ionako ne rade tu amnioskopiju i da sam otvorena da mi je nebi radili al onda bi se valjda po ctgu i uzvu vidjelo da je neka opasnost!! 🙄Sad si me barem malo utjesila jer moj se stalni rita bas ti kao da zeli pobjec preaktivan je, zabrinula sam se jer sam imala osjecaj kao da zeli pobjec da mu ne odgovara ma svasta mi sad pada na pamet ufff. Ugl tnx za tvoje iskustvo jer je slicno.
Još malo (iako se tako ne čini) sve će biti ok. Sad ćeš opet ići svako malo na pregled pa će te pratiti. 😘😘😘 Držim fige da vas iznenadi i odluči sam doć.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure moje..da vam javim da nam je jučer oko pola 7 ujutro došao moj Noah.. pa vam se javim sa detaljima kasnije..
Puse za sve mamice 😘
Čestitle Babyblue na rođenju sinčića. Želim mu dug i lijep život a tebi da se što prije oporaviš.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
BabyBlue cestitam 😘😘😘
Ami meni su na uzv-u vidjeli sumnjive nakupine po plodnoj vodi i bebi pred termin pa su mi radili amnioskopiju, sumnjalo se na mekonij ali hvala Bogu nije bilo to nego verniks. Tad su mi rekli da mi nije dobar termin i da sam ga presla 🤔🤔 Ne sekiraj se, sve ce biti dobro 😘
04.07. Matija 💜
Evo drage moje, taman je papao i zaspao...
Uglavnom, da vam ispričam svoj doživljaj..
Sa pon na utorak sam imala nekakve kontrakcije i zanemarim to, reko i ovak i onak idem u utorak u TA..
Obavim TA, otvorena 2-3 cm... Dođem doma i šerafi ono mene, oko 23h kažem mužu da idemo u bolnicu za svaki slučaj, tamo me pregledaju i 7 cm otvorena...
Ja se presvukla i dok sam sve obavila došla na 8-9 cm.. Doktorica super zadovoljna, kao, bude to brzo...
I ja se nadala da će stvarno biti...
Uglavnom, da skratim priču, zapeli smo na 9 cm, zdjelica mi preuska(!?) za prolazak bebine glave i na carski su me poslali oko 6:20h... a do tada sam se mučila do besvijesti.. i sve zaboravila kad sam ga ugledala...
A i da mi muža nije bilo bi poludila jer je cijelo to vrijeme me držao za ruku i prodisavao svaki trud koji je bolio više nego prethodni...
Cure moje..da vam javim da nam je jučer oko pola 7 ujutro došao moj Noah.. pa vam se javim sa detaljima kasnije..
Puse za sve mamice 😘
Čestitam od ❤
babyblue čestitam i ja 😍. još jedna ljetna bebića je došla. hvala Bogu pa ste dobro. ali to mi nije jasno da si te tako dugo mučili..stvarno nekad mi nisu jasni ti doktori. drago mi je da ste sad dobro 😊😍
kod mene mirna noć, beba moja neće još očito. od jutra se nekako ne osjećam baš najbolje. sutra idem na kampiranje u vinogradsku pa bi si htjela malo pospremiti po kući. a iskreno najradije bi ležala cijeli dan😅🙈🤗
već vidim sutra opet pola dana tamo i odite doma..a da bar moj mali zna koliko ga čekam
6xmama a oni ako ti bebu ostave na pedijatriju tebe šalju doma? ili si s njom? nadam se da će se pokrenuti ta kilaza..da ne morate više tamo biti
Babyblue - iskrene cestitke, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! 🎉
6xmama - ma fuckas dojenje, bitno da beba nije gladna, samo ti nju budi i bocicu u usta da kilaza krene prema gore! Drzim fige da ne morate na pedijatriju 😙
Babyblue čestitke na dečku 🎉🎉💙💙 i tebi brz oporavak. Samo pomalo i ništa nemoj forsirsti
Ami pa užas kako te maltretiraju 😣😘😘 nadam se da će Bartol ubrzo sam krenuti.
Sretno i ostalima i da dođu te bebe prije nego nam jesen stigne 😁
I 6xmama nadam se da će dobiti na težini Beata ❤️
Mi smo još žuti, danas bila patronažna i vagala, dobio je 50g. Ali ona kaže da inače prvih tjedan dana ni ne važe. Nas malo grčići muče, za sad više preko dana, a po noći je stvarno bio ok, barem ove dvije noći.
Mene je glava ubijalaaa, danas je mrvicu bolje. Šaljemo vam puse moje sisalo i ja 😘😘😘
Babyblue čestitam 🎉🎉, meni su isto rekli da imam jako usku zdjelicu ali da će pokušati prirodno, nadam se da me ne čeka ista sudbina
6xmama 🤞🏻 Da Beata počne dobivati na težini i da vas prođu ti problemi
Ami meni ti svaki puta rade ctg i gledaju me vaginalno, zadnji put su mi radili ultrazvuk kad sam ono primljena u bolnicu ali mi nisu procijenili bebu Tak da ja uopće ne znam kolika je ona, zadnji put je procijenjena u 33. Tjednu i to na 1880g
Babyblue čestitam 🎉🎉, meni su isto rekli da imam jako usku zdjelicu ali da će pokušati prirodno, nadam se da me ne čeka ista sudbina
6xmama🤞🏻 Da Beata počne dobivati na težini i da vas prođu ti problemi
Amimeni ti svaki puta rade ctg i gledaju me vaginalno, zadnji put su mi radili ultrazvuk kad sam ono primljena u bolnicu ali mi nisu procijenili bebu Tak da ja uopće ne znam kolika je ona, zadnji put je procijenjena u 33. Tjednu i to na 1880g
Meni ti nisu ništa rekli, ali se stvarno iskreno nadam da će ti proći što brže i bezbolnije...
I da, btw, hvala vam cure od srca.. Noah i ja vam šaljemo poljupce...😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji