Ami, stvarno ti se igraju sa živcima.. kad radi tvoja dr? Ja bi svaki dan tamo išla i nek ti izvole Napravit sve preglede.. jel oni sad čekaju da im ti kažeš da pristaješ na inducirani ili kako?
Drži se 😘
Jutro
Joj Ami grozno pa sta oni misle na takav način, samo se igraju s tvojim zivcima, otidi ti i danas tamo nek ti naprave bar ctg, drzi se, brzo ce Bartol vani 😘😘😘
Svim trudnicama sa sto prije ugledate svoje smouljke 🤞🤞🤞🤞
Mi smo u ponedjeljak dosli kuci, ja sam super sa nekim malim zatezanjima i bolovima, Toni je super beba, jede, spava i puni pelene
Jutros nas je zatresao potres, bas sam se poplasila
Amy, stvarno te muce vise bzvz... Ja sam opcenito protiv tog prenasanja trudnoce, valjda zbog mog loseg iskustva.
Kod nas sve samo ne normala 🙄... Bebica mi je puno izgubila na tezini, vise od onih dozvoljenih 10%, jucer je bila na 2570,imamo vremena do sutra da nekaj dobi inace nas patronazna salje na pedijatriju 😥. Ona pretezno spava, moram ju budit svakih 2,5-3 sata i silom hranit, za cicu nema snage, radili pokus dojenja, pojede samo 10 ml na cici i patronazna je rekla da zaboravim zasad na cicu i guram flasu jer da ona nemoze dugo vuc, slaba je. I zuta, naravno 😥. Pokusavam se izdajat, al to je tak malo da kroz cijeli dan skupim tek za 1 obrok. Eto i sesti put dojenje FAIL 😭.
Trudnice, sretno i da se razduplate cim prije
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Zenice nije ni vama lako drzte se! !! 💪💪 6xmama ti barem imas iskustva s kikačima pa mozda vidjet joj dat dohranu da se malo dobije na tezini? Da te barem ne salju na neke kontrole i da ona odzuti.. Da pitam vas cure koje mozda znate nesto vise, da li se preko uzva moze vidjet plodna voda kakva je? Mene sad najvise strah da nije mekonijska a i beba je preaktivna postala cijeli dan i noc pa me to brine
💙Bartol💙
Ami drž se.. samo prati njegove pokrete i sve će to biti dobro. Kad doktor ne zna što i kako normalno da unese nervozu u tebe.
Još malo i Bartol je tu.
Ostale dupličke 😘😘😘 čekamo vas
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zenice nije ni vama lako drzte se! !! 💪💪 6xmama ti barem imas iskustva s kikačima pa mozda vidjet joj dat dohranu da se malo dobije na tezini? Da te barem ne salju na neke kontrole i da ona odzuti.. Da pitam vas cure koje mozda znate nesto vise, da li se preko uzva moze vidjet plodna voda kakva je? Mene sad najvise strah da nije mekonijska a i beba je preaktivna postala cijeli dan i noc pa me to brine
Mislim da se to ne može vidjeti ali se me vidjeti stanje postečjice. Na ctgu se može vidjeti ako je beba u stresu ili je općenito dobro. Ako te tješi meni ni sa jednim nisu gledali plodnu vodu (prenjela i otvorena) jer na sv duhu to ne rade. Išla sam na ctg svaka 2 dana i kratki uzv da pogledaju količonu plodne vode. Kak sam bila otvorena i pregled da vide da se nisam previše otvorila. Meni su u zadnje dvije trudnoće pred kraj bili jako aktivno, toliko da boli. Vid je pri samom porodu (do izgona) bio extra aktivan da je CTG šumio koliko ga je udarao. Prati pokrete i sve će biti ok
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam isto na sv duhu i def je tako. Na zadnjem pregledu me sada nisu vaginalno ni gledali kao ctg i uzv je dovoljno 😖 pa kak ce znat preko uzv jesam otvorena ili ne. Vidjeti ćemo sad u petak sto ce biti. I moja je bebica aktivna bas jako i vec bole udarci pa.ne znam sta da pomislim. Nekad je tak jako da mislim da su trudovi. Prvi mi je put pa ne znam kako treba izgdati
Ivy ista stvsr i kod mene, meni su u bolnici rekli da ionako ne rade tu amnioskopiju i da sam otvorena da mi je nebi radili al onda bi se valjda po ctgu i uzvu vidjelo da je neka opasnost!! 🙄Sad si me barem malo utjesila jer moj se stalni rita bas ti kao da zeli pobjec preaktivan je, zabrinula sam se jer sam imala osjecaj kao da zeli pobjec da mu ne odgovara ma svasta mi sad pada na pamet ufff. Ugl tnx za tvoje iskustvo jer je slicno.
💙Bartol💙
Cure moje..da vam javim da nam je jučer oko pola 7 ujutro došao moj Noah.. pa vam se javim sa detaljima kasnije..
Puse za sve mamice 😘
Cure moje..da vam javim da nam je jučer oko pola 7 ujutro došao moj Noah.. pa vam se javim sa detaljima kasnije..
Puse za sve mamice 😘
Čestitam draga od srca na malom princu😘😘😍😍🤗🤗,nadam se da je sve prošlo školski i da se nisi jako napatila🙂. Uživajte i mazite se, a Noah nek ima sretno i bezbrižno djetinjstvo,puno sreće i zdravlja njemu i mamicu😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji