Mladamama tebi isto buso uvijek isti, sladak, okruglica 😍😍 A vidi te vec u 39 tjednu!! 🙏🙏💪 Jel imas i dalje bolove?

💙Bartol💙
Svaki dan me boli po 15-ak minuta, vjerujem da su to pripremni trudovi

Ami onda ovaj tjedan konačno upoznaš svog Bartola.. aaa sva sam se naježila od tog osjećaja kad Sanju prvi put vidjela 😍 nešto najljepše u životu!
Da, dobro si informirana.. ja za to tek saznala kad mi je beba postala cendrava i stalno na sisi.. još mi bila majka i kaže slabo ti mlijeko daj ti njoj bocu. I dala sam joj par puta.. srećom imam zahvalne bradavice i voli sisati pa nisam gubila mlijeko.. ugl to je trajalo 3 dana.. dojila sam ju valjda 20h od 24.. i sto vise dojim to vise mlijeka nastaje.. i još jedna stvar mozda ti bude korisna u dojenju.. meni je patronažna rekla po 20 min svaka dojka.. onda sam citala na rodama da je potrebno da isprazni sisu do kraja jer pred kraj ide masnije mlijeko koje ih dje drži sitima. Tako sad radim i vidim da mi ne traži svakih pola sata sisanje.. ovo vrijedi kad su skroz mali.. dok se ne uspostavimo ritam hranjenja.. najgora su prva 3 mj poslije kažu da je pjesma.. al onda idu zubici i drugi izazovi 😊

Noemi joj daa i ja jedva čekam, bas sam uzbuđena koliko god me strah te indukcije!! Al sve cemo prezivjeti.. Ma mislim da sve ima svoje čari, evo meni kuma rodila krajem 2 mj i bas sad joj mali napunio 6 mj svako razdoblje 'nosi' nešto.. U početku grčići,skokovi, puno cice i tako u krug, a poslije počnu bit vise budni,pa zubici pa nikako zaspat,plakanje pa jos ako se nauce nosit stalno kao njen, to bas nemas mira ni minute.. Tako da sam se ja na njenom primjeru naucila,jos dobro dok je kad su tako mali i spavaju cesto.. Sad ona zna ic negdje s njim,on plače u sjedalici pa mora stat pa ga umirivat, ugl. veselje
Iako naravno,nisu ni sva djeca ista, al ionako vidim kako to sve brzo prođe pa mislim da treba svaki sat uzivat s njima koliko god sigurno bilo tesko i nekad ulovi kriza..
drzi se

💙Bartol💙
Mladamama to su i mene pitali - da li imam te pripremne al kod mene nista

💙Bartol💙
Wanttobemom tak je i meni prosli put bio br do 50 i ja sva sretna kao konacno se nesto pokrece i onda mi kaze doktorica da kako beba lupne moguce da se sonda pomjerila i to je to, trudovi na 18 zapravoTako da je sigurno to bilo i kod tebe slična situacija..
Hahaha varaju nas izgleda naše bebe da se ponadamo 😖
Mladamama98 divan ti je trbuscic. Ja imam osjećaj da je moj puuno visee izbacen naprijed pa djeluje i veci a i ja sam niska pa mozda i zato. Kad vidim vas ovako zgodne sve osjecam se ko kit 😂😭

WTBM ma to je sve drugacije, ja kad sam vidjela neke trudnice koje ogromne trbuhe su imale - moje dve bivse cimerice, a rodile obe bebe od 3100 i 3300 ili znam da sam i tu viđala curke s malim busama a bebe velike, sve to stvar građe i maternica kako stoji valjd😂😂😂😉 Tako da to nema veze, sve ce to brzo otic i vratit se na staro😉😉

💙Bartol💙
Wanttobemom samo se čini na slici, ja sam ti lakša za preskočiti nego zaobići, visoka 163 a udebljala se 23 kile, užas, nadam se da će bar pola otići

Vjerojatno si bila tanka i prije onda hehe jer ne djeluje mi na slici da te tesko zaobici 😁 ja sam 162 cm 14kg sam dobila do sada

mlada mama nadam se da ćeš bar ti ostat za rodit poslije mene😘🤗.
baš ste zgodne cure. meni ne pada na pamet ni koliko bi približno kila moglo otići za vrijeme poroda i poslije..ja sam na +16. svi mi sad govore da imam ogroman trbuh da se nisam nigdje udebljala osim trbuh. ali znam ja da jesam 😰 iako je to sve za mog bebolina tako da si ne zamjerim😊😁
dali nam se noćas nešto pokrenulo? ikome?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji