Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    28. Kolovoz 2018. 16:57

Mladamama to su i mene pitali - da li imam te pripremne al kod mene nista

💙Bartol💙

wanttobemom
    28. Kolovoz 2018. 17:55

ami25

Wanttobemom tak je i meni prosli put bio br do 50 i ja sva sretna kao konacno se nesto pokrece i onda mi kaze doktorica da kako beba lupne moguce da se sonda pomjerila i to je to, trudovi na 18 zapravoTako da je sigurno to bilo i kod tebe slična situacija..

Hahaha varaju nas izgleda naše bebe da se ponadamo 😖
    Mladamama98 divan ti je trbuscic. Ja imam osjećaj da je moj puuno visee izbacen naprijed pa djeluje i veci a i ja sam niska pa mozda i zato. Kad vidim vas ovako zgodne sve osjecam se ko kit 😂😭

ami25
    28. Kolovoz 2018. 18:00

WTBM ma to je sve drugacije, ja kad sam vidjela neke trudnice koje ogromne trbuhe su imale - moje dve bivse cimerice, a rodile obe bebe od 3100 i 3300 ili znam da sam i tu viđala curke s malim busama a bebe velike, sve to stvar građe i maternica kako stoji valjd😂😂😂😉 Tako da to nema veze, sve ce to brzo otic i vratit se na staro😉😉

💙Bartol💙

Mladamama98
    28. Kolovoz 2018. 20:09

Wanttobemom samo se čini na slici, ja sam ti lakša za preskočiti nego zaobići, visoka 163 a udebljala se 23 kile, užas, nadam se da će bar pola otići 

wanttobemom
    28. Kolovoz 2018. 20:43

Vjerojatno si bila tanka i prije onda hehe jer ne djeluje mi na slici da te tesko zaobici 😁 ja sam 162 cm  14kg sam dobila do sada 

losah
    29. Kolovoz 2018. 07:02

mlada mama nadam se da ćeš bar ti ostat za rodit poslije mene😘🤗. 
    baš ste zgodne cure. meni ne pada na pamet ni koliko bi približno kila moglo otići za vrijeme poroda i poslije..ja sam na +16. svi mi sad govore da imam ogroman trbuh da se nisam nigdje udebljala osim trbuh. ali znam ja da jesam 😰 iako je to sve za mog bebolina tako da si ne zamjerim😊😁
    dali nam se noćas nešto pokrenulo? ikome? 

ami25
    29. Kolovoz 2018. 08:21

Jutro curke 😘😘
    Kod nas stanje isto, meni je beba sinoc bila toliko divlja do 1 ujutro da sam morala čekati da bi isla na spavanje a kao trebala bi se smirit malo pred porod 😂😂losah imas ti kakvih simptoma da bi moglo bit ubrzo? Evo ja idem sad na depilaciju i onda u bolnicu na dogovor i zadnji pregled..

💙Bartol💙

wanttobemom
    29. Kolovoz 2018. 08:54

Znam da se ne mogu uspoređivati s tobom ami25 jer ti vec dugo cekas ali moja beba je isto jako aktivna i to mi ne daje naznake da ce uskoro. A tako sam se nadala da ce malo ranije 😂

Mladamama98
    29. Kolovoz 2018. 10:01

Jutro
    Mene su jučer navečer uhvatile kontrakcije iz leđa mislim da bi ctg isao preko 100, trajalo pola sata i stalo, a bas sam se ponadala
    Meni je moja gospođica cijelu noć gurala kosti zdjelice, valjda joj smetaju pa ih pokušava pomaknuti 
    Ami javi se poslje pregleda 
    Wtbm bila sam dosta mršava prije zato mi je sad ovo kad se vidim ajme
    Losah ja sam uvjerena da ja zatvaram temu hahaha, imam neki osjećaj da ću prenjeti 

losah
    29. Kolovoz 2018. 15:08

Kod mene ništa. danas smo cijeli dan šetali po novom outletu. sve se nadam da će ga nešto potaknut da izađe. Ali ja nemam nikakvih naznaka. Ništa me ne stisce niti grci. Sluzni čep mi ispada već 10 dana pomalo. već me zanima koliki je 🙈😅
    Moj bebac je pod rebrima. ubija mi rebra. baš me bole dok me gura. samo po noći je skroz dobar. valjda spava kad i ja😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.