Ami držim fige da krene prije sve orirodno. I da te barem ne muče vise da znas na čemu si. Ti ipak vec predugo cekas. Mene pravo cekanje tek čeka 😞
Ami ne mogu ni zamisliti koliko si već luda od svega toga. Ma samo da sve dobro prođe pa kad god to bilo 🤞🤞😘😘
Ja sam isto definitivno odmah za carski nego ovo mučenje. Meni da doktor nije prokinuo vodenjak, nakon 24 sata na gelu, oni bi meni napravili dan pauze pa opet na gel. Tko zna što bi bilo. A ovako doslovno sve bilo gotovo za 20min. I koliko god mi bilo teško taj prvi dan s dizanjem, danas normalno funkcioniram, evo danas više ni glavobolje nema.
Doduše sad je temperatura, al to nema veze s carskim 😂
Marija, kako ste vi?
Sad i mene hvata panika iako imam još do termina ali sigurno će onda i mene forsati prirodno iako ja beba velika :-(
Mislim znam da je vama gora situacija i da to čekanje ubija. Ne kužim da nema jedan razuman doktor koji ako vidi da ne ide šalje na carski!
I to ručno širenje ma šta smo nornalni ??????
Pharma sjecam se tvoje situacije zbog manje bebice, ma da znam da ce ici teze tj svjesna sam toga zato i cekam cekam da se cudo desi al tesko, zaista sam se pomirila s tim da cemo previse cekat i opet inducirat, al sta bude bude! Hvala cure na savjetima i iskustvima i sta banete tu i tamo da nas drzite budnima nas na ovoj temi jos malo 😋🍼
WTBM ma pomalo, samo pozitivno si stavi u glavu jer je 39+2 pa ima jos malo vremena da se stvari pokrenu! Moje cure s pregleda su pred 2 tj rodile, termini nakon mene isto zatvorene pa se desi eto. Kod mene ovo predugo jednostavno traje pa su i doktori postali skepticni 😂😂😂
Ian ovdje u Pu ne rade amnioskopiju tj provjeru plodne vode, to sve prepuste slucaju ako zamucena kazunda nije strasno dok je ctg ok.
Sta se carskog tice Cokice ja sam se odmah najezila kad si spomenula da bi te drugi dan opet stavili na gel pa nisu normalni,dobro da je sve tako zavrsilo!! ❤️❤️A ovdje mi je rekla jedna sestra da ih carski dođe 35000 kn a prirodni p. 5000 tako da naravno moraju tako probat..
💙Bartol💙
Hej cure, eto da se i ja javim sa jesenskih bebica 😀
Čitam koliko vas muče, pa to je za popizdit više 😤, nadam se da će vam prirodno to sve brzo krenuti i da vas neće mučiti, a ako dođe do carskog neka bude i tako, bitno da su bebice zdrave a vi mamite ćete se brzo oporaviti 😀, samo hrabro 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Kod mene je situacija 2 prsta otvorena do ovoja i glavice, danas ctg pokazao trud od 100, nije boljelo uopće 🤔 a mali rovari opasno po tunelu već 2 dana, počela me boljeti stidna kost i hodam ko šestar 😂😂😂😂😂
Rade provjeru plodne vode jer kad sam danas ležala na ctgu došla je jedna trudnica i sestra joj je rekla ako malo krvari da ne brine da je to uvijek nakon provjere plodne vode.
Cure ja sad primjecujem nekakav smeckasti iscjedak. Jel trebam radit paniku. Jel moguce da je to od dr pokusaja širenja rukom danas. Da me ogrebala ili je moguce da je sluzni cep. Nema puno sluzi samo smeckasto
A da? Meni je bas Markanovic rekla prosli put da to nemaju obicaj radit, pa ludnica 😥 Mislim meni ionako ne mogu, mozda me htijela smirit ili rec da nema naznaka ili da rade u posebnim slucajevima..jesi dugo cekala danas? Ujutro uvijek bude kaos..
💙Bartol💙
Wtbm moguce da je od pregleda zna se dogodit a je li ima sluzi u tome da bi moglo biti naznaka da je sluzni cep? Imas kakve bolove?
💙Bartol💙
Možete mi objasniti šta znaci ručno širenje?? Bas doslovno ručno šire???
Ami došla sam čak prije 9:15 čekala niti pet min odmah urin ctg i cim sam bila gotova niti pet min nisam čekala zoricica!
Ja sam 33 uzv za 37 ali kaže nema brige
A valjda nema...
Sortiraj odgovore
Najstariji