Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    29. Kolovoz 2018. 16:02

Cure jeste vi kupile nekakav apirator ili pumpicu za bebin nosić kako to planirate rješavati? Ja naišla na ovaj ali ne znam jel se to moze kod novorodencadi.
    https://shop-medikor.hr/disanje/aspiratori/kinderlux/
    Meni je prva beba pa me takve stvari mucr hocu li znati kad i kako treba s tim

ami25
    29. Kolovoz 2018. 17:10

Kloke moje,ja mislim da ova moja trudnoca nema kraja! Dosla na pregled,moja dr imala hitan porod i iz nocne isla doma,mjenjala ju danas neka druga. Pita ona mene sto biste vi,ja ono pa ne razumijem pitanje, rekli su mi da se čeka do 41 + 3 sto je petak. Ona uzme moju trudnicku proucava ju 10 minuta,ja sjedim sutim ne zeli me niti pregledat. Kaze ona meni,aha evo nasla sam, ja ono sta ste nasla? Vas doktor je s 12 tjedana napisao mjerenje nuhalnog nabora i duzina bebe odgovara 11 + 1. Ja objasnjavam njoj da moj doktor je mjerio tjedne po principu da je meni bilo 11 + 3 i on bi tu pisao puni tjedan nagore sto je bilo 12 i da to nije nesto cudno. Kazem njoj evo uzmite si dan zadnje mentruacije i mjerite si koji dan trudnoce vam dođe taj datum koji pise, a ona meni necu ja to nista sad racunat on je tu lijepo napisao. OK, po tome ispada da je trudnoca manja 2 dana, al sto to mjenja bas toliko situaciju kad sam prenijela vec 8 dana!!! Onda sam digla malo frku da kako mogu tako iz dana u dan mjenjat misljenje,pa je zvala drugu doktoricu koja je opet proucavala te papire i kaze - nista, mozda stvarno je manja trudnoca ajmo sad bit na toj pretpostavci.  MOLIM? Sa 41 + 1 ja dodem i oni sad rade neke pretpostavke. Ja sam poludila jel meni nitko plodnu vodu ne gleda, urin, nista.. Ja samo dodem iz dana u dan me pregledaju stanje isto - zatvorena! Jel to jedino sta se moze napravit? Digla sam frku i zvali su treceg dr glavnog koji me pokusao umirit i napravio je uzv,rekao da pl.vode ima dovoljno, naravno mjere bebe zaista vec odgovaraju 41 tjednu jedino je femur negdje 40 + 5, al znamo svi da te mjere nisu toliko tocne pa eto,ne znam sto su s tim htijeli napravit, valjda me utjesit. Kazu da mi ne mogu gledat pl. vodu posto sam zatvorena. Predivno!!! Ja luda, na kraju zivaca i ne znam sta da vise radim objasnjavam da kako mogu svaki dan imat druge dijagnoze i tako zejbavat ljude i u ljutnji kazem ok, ako se sta dogodi vi ste krivi! Kazu oni meni, vi mozete ostat ako zelite inducirat cemo porod! OK,ko je sad tu lud??? Jesam ja doktor ili oni  Sad opet naravno nista,a ja sam poslije od muke proplakala, jel bi ja trebala sad odlucit sta s nama, ne znam sta reci... Uzas! Uzas! Da se razumijemo ja bi isto prirodno da krene, al nekad je bitnija intervencija nego ista drugo,pa kako god zavrsi.. 

💙Bartol💙

Mladamama98
    29. Kolovoz 2018. 17:47

Wtbm mi imamo za Nosić one nastavke koji se stave na usisavač i onda se bebi doslovno usise nos ako je jako začepljen i imamo inhalator sa onom maskicom i to oboje može za novorođenče 
    Ami bas mi zao sto te tako zaje******

Isssa
    29. Kolovoz 2018. 18:13

Wtbm i ja sam uzela Nosić za usisavač, svi oko mene to koriste za bebe i pokazao im se naj boljim 😀
    Ami baš te zafrkavaju, kad imaš opet pregled kod svoje dr? Ja bi ispizdila isto na tvom mjestu 😤😤😤😤

losah
    29. Kolovoz 2018. 18:32

Ami pa strašno. ja bi isto poludila. još nisam ni došla do termina sad sam već luda. 
    pretpostavljam da si otišla doma? ti sad moraš svaki dan u TA? Kako i ti doktori ne razumiju to mi je isto nevjerojatno. bar ove doktorice šta su rodile. pa znaš da si već lud na kraju i onda se tako ponašaju 😡
    drži se  možda su ti dovoljno digli tlak danas da se nešto i pokrene...
    mi nemamo nikakav usisavac. kao moja beba neće bit bolesna 🙈

wanttobemom
    29. Kolovoz 2018. 18:40

Uf ami vjerujem da si luda. Najvore sto oni za sve prebace odgovornost na nas. Kao vi odlucite 😖 upravo to sto kazes jesu oni doktori ili mi

29. Kolovoz 2018. 19:11

wanttobemom

Cure jeste vi kupile nekakav apirator ili pumpicu za bebin nosić kako to planirate rješavati? Ja naišla na ovaj ali ne znam jel se to moze kod novorodencadi.

Ja ti imam taj, koristila sam za 2.dijete od rane dobi, s mjesec i pol ili dva smo poceli jer je starija seka iz vrtica dofurala prehladu, i zadovoljna sam tim aspiratorom, dobijes u 3 velicine gumeni nastavak i sve se moze skinuti i oprati, praktican je jer ako usred noci dojis i primjetis da je nosic zastopan, nema paljenja usisavaca i budenja ostalih ukucana

ami25
    29. Kolovoz 2018. 20:20

Meni je samo prekrizila datum i napisala danas vam nije 41 + 1 nego 40 + 1🙄🙄🙄 Pa oni nisu normalni, ja sam im rekla da cu od sad svaki dan dolazit na ctg i uzv pa da vidimo kako ce to sve teć. Ja vec cekam ko luda taj datum, Boze moj to je sad sve par dana u igri al opet ovo je vec igranje na psihickoj bazi.. 😭😭 Nadam se cure da ce vam krenut sta prije jer ovo ne zelim nikome

💙Bartol💙

wanttobemom
    29. Kolovoz 2018. 23:23

Justme123

wanttobemom

Ja ti imam taj, koristila sam za 2.dijete od rane dobi, s mjesec i pol ili dva smo poceli jer je starija seka iz vrtica dofurala prehladu, i zadovoljna sam tim aspiratorom, dobijes u 3 velicine gumeni nastavak i sve se moze skinuti i oprati, praktican je jer ako usred noci dojis i primjetis da je nosic zastopan, nema paljenja usisavaca i budenja ostalih ukucana

Odlično 😊 hvala ti puno 😘

wanttobemom
    30. Kolovoz 2018. 00:42

ami25

Meni je samo prekrizila datum i napisala danas vam nije 41 + 1 nego 40 + 1🙄🙄🙄 Pa oni nisu normalni, ja sam im rekla da cu od sad svaki dan dolazit na ctg i uzv pa da vidimo kako ce to sve teć. Ja vec cekam ko luda taj datum, Boze moj to je sad sve par dana u igri al opet ovo je vec igranje na psihickoj bazi.. 😭😭 Nadam se cure da ce vam krenut sta prije jer ovo ne zelim nikome

U kojoj to bolnici? Pa ludi su kak mogu samo tako mjenjati datum

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.