Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    31. Kolovoz 2018. 19:52

Upadam malo s jesenskih, inače vas citam :)
    Amy jesi probala stimulirati bradavice? Mozda bi to pomoglo da se stvar pokrene? Neki kažu da to ima veze, neki da nema ali nemas sta izgubiti... Jos Sam cula da ljuta hrana Zna potaknuti i hodanje po stepenicama

ami25
    31. Kolovoz 2018. 19:56

Uzv 37?? Ajmeee! Meni su sa 34 mjere bile 36 + 1, pa opet se oduzilo. Ko zna kakav ce biti kad se rodi,strah me! Ovo rucno sirenje,netko je bio pisao vec o tome, malo poprgaju dole da se to otvori, to u pocetku, ili kasnije ako se radi bas u porodu, vjerojatno to rade u trudu da te 'prisilno' extra otvore ako vide da ne ide samo od sebe..Mozda da Pharma napise ako nesto krivo govorim.

💙Bartol💙

• ian1910
    31. Kolovoz 2018. 20:06

Ma ne znam Dal bi im bas dala da me ručno šire !! 
    Ami na koliko je tvoj bebač procijenjen? Ja sam vodjena u bolnici bas zbog veličine bebe zato me i strah kako će to sve ispasti i hoće li forsirati prirodno ako on bude ogroman! 

• lanicaaa___
    31. Kolovoz 2018. 20:09

Vi koj ste rodile,a i vi koje niste možete li ući u novu temu o imenima pa da nam malo pomognete,hvala i lp

ami25
    31. Kolovoz 2018. 20:13

Kalanhoja

Amy jesi probala stimulirati bradavice? Mozda bi to pomoglo da se stvar pokrene? Neki kažu da to ima veze, neki da nema ali nemas sta izgubiti… Jos Sam cula da ljuta hrana Zna potaknuti i hodanje po stepenicama

Ja sam prohodala sve sta se moze prohodati,mislim da sam i smrsavila zadnjih 10 dana  Stepenice, brda,plivanja,more, plaza, ljuta hrana, sex, datulje, čučnjevi,bradavice nisam budem malo procitala o tome tnx,naskodit ne moze..  Čak sam pocela sad pit neke cajeve za poticanje trudova,al ne znam koliko to sve zaista utječe,mozda ipak babske pricice 

💙Bartol💙

ami25
    31. Kolovoz 2018. 20:17

ian1910

Ma ne znam Dal bi im bas dala da me ručno šire !!
    Ami na koliko je tvoj bebač procijenjen? Ja sam vodjena u bolnici bas zbog veličine bebe zato me i strah kako će to sve ispasti i hoće li forsirati prirodno ako on bude ogroman!

Znaci moj je prosli utorak bio na 3800 , 21.8,a inace je po uzv uvijek bio kao tjedan vise! Ova dr sta je rekla da mi je kao manja trudnoca je gledala mjere nuhalnog nabora i duzinu ploda u 12 tjednu i tu je zakljucila da nesto ne stima i da je manja trudnoca,a po kasnijim mjerama mi je beba uvijek bila puno puno veca. Sad kakav ce na kraju biti rođen ne bih znala.. Mozda je tebi ovulacija bila ranije pa zaista ti T bude kraca i da je bebac onda veci. Kako su te poslali u bolnicu na vođenje trudnoce? Samo zbog velicine 

💙Bartol💙

• ian1910
    31. Kolovoz 2018. 20:22

Ja sam u 25tj završila u bolnici jer mi je beba “sjela” na bubrege i napravila upali neku. 
    Nakon toga su počeli sumnjati na secer jer je bila već tada veća nego sto je trebala po tjednima i tri put me slali do sad na provjeru šećera kojeg nemam. Od tad me vodi zoricic u bolnici. Naručuju me cirka svakih 15 dana. 

Elza
    31. Kolovoz 2018. 20:23

ami25

Kalanhoja

Amy jesi probala stimulirati bradavice? Mozda bi to pomoglo da se stvar pokrene? Neki kažu da to ima veze, neki da nema ali nemas sta izgubiti… Jos Sam cula da ljuta hrana Zna potaknuti i hodanje po stepenicama

Ja sam prohodala sve sta se moze prohodati,mislim da sam i smrsavila zadnjih 10 danaStepenice, brda,plivanja,more, plaza, ljuta hrana, sex, datulje, čučnjevi,bradavice nisam budem malo procitala o tome tnx,naskodit ne moze..Čak sam pocela sad pit neke cajeve za poticanje trudova,al ne znam koliko to sve zaista utječe,mozda ipak babske pricice

Hehe ok Ako se odlučiš probati, nadam se da ce pomoci. Jer su nama na tečaju rekli neka trljamo bradavice s rucnikom da malo ocvrsnu prije nego sto pocnemo dojiti ali da to ne radimo prije 37 tjedna jer moze uzrokovati kontrakcije i prijevremeni porod. Bas smo neki dan pricale o tome na jesenskim... 
    I btw ni jedan organizam na svijetu nije isti tako da to sto si prenijela ne znaci da ce se nešto lose desiti, moguće da je to za tebe skroz normalno.

• ian1910
    31. Kolovoz 2018. 20:24

Oprostite pišem na mobu pa griješim..
    Ami i tvoja je velikaaa odnosno tvoj !!! 

wanttobemom
    31. Kolovoz 2018. 20:27

Nema sluzi. Samo cmeckasto i to se pojavi samo na dnevnom ulosku. Nema nista kod brisanja. Bolucka po malo ali ne kao trudovi nego kao da me nesto razvalilo 😂 ne znam kako da opišem. 

Ian meni je dr na vaginalnom pregledu prstima pokusala malo rasiriti vrat maternice ili cervix ne znam koji je tocno izraz. Onak bolilo je malo. A cijeli dan poslije pregleda me kukovi bole i osjecaj je ko da ce mi sve ispast

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.