Evo mene s pregleda
Ctg uredan sve ok, kaže da se za veličinu bebe ne brinem (velik je ) i naručio me opet 13.9 na uzv!
Držim fige curama da krene!!!
Ja sam bas rekla dr da necu izdržati do termina sigurno 19.10 pa se smijao jer sam rekla da ću eksplodirati a on je rekao roditi ćete nećete eksplodirati Hahahah!
Amy javi sve!!!!!
Ej cure 😊
Ami, nadam se sa ces danas imati puno bolje info s pregleda.. pretjeruju doktori,, ja bi isto vec bila luda.
Wanttobemom, ja sam imala carski zbog toga, al prije su me 11h mucili s prirodnim. Otvorila se jesam, al se malac nije mogao spustiti.
Nisam se javljalq jer nisam stigla, imala sam probleme s cicama, nastale kvrge itd.. preporucam za to avent elektricnu izdajalicu. Za sad kikac papa moje mlijeko plus dohrana. Danas nam je bila patronazna.
Cokica, bude on nabrao bez brige ☺
26.8. Ivan 💙💙
Wanttobemom meni su ti rekli da ako zelim ce me inducirat ,al da je sve ok s bebom i samnom da bi oni jos to pustili do utorka (kad ce i biti 42 točno!!!!) zato sta sam zatvorena ful i da su velike sanse da indukcija zavrsi carskim,a posto problema nema da bolje da ide prirodno, što opet nije neka garancija! Sve je to dvosjekli mač,ovako me mogu mučit još 7 dana i onda opet da bude neki scenarij s indukcijom jer ja se zaista ne otvaram,ne znam očito je beton dole,jer je rekla da mi cerviks nije ni sazrio i da je tvrdo i da njoj to indukcijom nema dobar ishod,pa dajmo jos kao 4 dana fore mozda krene prirodno,pa ako bas u uto ne bi onda cemo se dogovarat za dalje. Ja ih slusam svaki put i govorim kako god vi odlučite,tako da imam pregled u utorak opet nadam se zadnji ili da ce se tu nesto vec privest kraju jer sam luda!
💙Bartol💙
Ami, ako mogu dati savjet kao friska carica.. idi odmah na carski, nemoj da te muče sa indukcijom i onda na carski. Vjeruj mi carskog se nemas razloga bojati, sve je gotovo u 20 min, ništa ne boli, jedino sto oporavak boli 4-5 dana ali nisu to strašni bolovi.. jedino se ne možeš bas kretati niti nositi bebu..
Držim fige da krene prirodno, ako ne.. ovo ti je moj najiskreniji savjet 😘
Ian bio je dr.Zoricic i kao po navodima te doktorice koja je prosli put rekla da je meni manja trudnoća, i to sve sta sam gore napisala - nema jos naznaka porodu i da pustimo jos malo ako zelim da krene samo. Ok, sad sam sluzbeno vec trudna 10 mjeseci.. Za poludit!
Marija nadam se da ste ok i da sve dobro ide zasada?
💙Bartol💙
Noemi Tnx! Sve je meni jasno,samo sta u bolnici ne mozes na carski ako nema bas nekih indikacija jer ih to kosta masu vise nego prirodan porod i moraju tako pokusat tako da nema tu bas izbora s moje strane
Pitala sam ih ja to vec, iskreno ja bi 100x rađe to nego da me muce pa onda opet,no dobro.. Bit ce sta treba bit, rekli su mi da sam otvorena barem 2 cm da bi me odmah ostavili prokinuli vodu i dali drip al da u ovom mom slucaju ce to ici tesko u biti zato i odugovlace!
💙Bartol💙
Tako je i kod mene. Tvrda sam i cerviks de nije skratio. Zato i mene brine da ne bi mene i bebu mučilu dripovima i trudovima ako ne ide i pogotovo ako misli da sam uska. Bolje da odmah dogovaram carski. Ja sam u pon ponovno na pregledu pa ako se ništa nije promijenilo ću pitati doktoricu jel se možemo kako dogovorit za carski.
Joj bas mi je zao nisu normalni pa koliko još misle čekati??? Nadam se da će se samo nešto pokrenuti vjerujem ti da si luda tko ne bi bio!
Došla samo skicnuti i vidim Ami da si u sličnoj situaciji kao ja..indukcija s 40+6 po uzv (41+6 po zm) potpuno zatvorena..tj,dan prije dr širio rukom pa je ispalo lako prohodna za prst..isto dio cerviksa tvrd ko kamen..prvi gel mi dali u 6,drugi u 12,u 8 navecer ja navuceno na 4cm uz par ručnih širenja i uz to da mi je popodne i vodenjak spontano prsnuo..oko 8 mi dali drip i ona se rodila u 23.22..pozitivno u tome svemu je da je izgon bio ekspresan,ja bez rezanja i pucanja..stvarno je velika šansa da će to teško ici ako si skroz zatvorena tako da budi spremna na to..ja bih bila dala sve za carski kad su mi počeli davati drip,ali sad sam sretna da su rekli da ne mogu jer nije bilo indikacije..već drugo jutro sam mogla normalno hodati,sjediti,ko da poroda nije ni bilo
Držim fige da se do idućeg pregleda situacija ipak promijeni i da se nešto pokrene 🤞🤞
Wanttobemom ja sam ih isto pitala pa su mi tako rekli da bas ne mogu tek tako, sta je u biti i razumljivo 🙄 al opet to sve silit je isto glupo, pa koliko bi jos trebalo cekat? Hmm.. Mozda tebi budu mogli zbog te zdjelice, meni niko nis ne govori za to tako da ne vjerujem da ce odmah krenut s tim scenarijem!
Ian kazu do utorka🙄ko im vjeruje vise tako je bilo i do srijede pa u petak inducirani al su se predomislili.. A ludi su stvarno, nadam se da ce tvoj prije!!!
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji