Ami ne mogu vjerovati ! I ja bi digla frku!! Koji dr su ti poslije bili? Ideš i sutra?? Kada imaš?? Ja sam tamo u 9:15 možda se i vidimo!! Javi
Curama novim mama čestitam od srca!!!!
BabyBlue čestitke🎉🎉🎉😍😍😍Ma bitno da je on stigao.. 😘😘😘
Losah znam kako ti je ja ga toliko cekam da nemam snage vise 😭😭😭 Toliko mi je tesko dani mi uzasno sporo prolaze, minuta traje kao vjecnost...
Ian sutra sam u 11 i pol ti ces nadam se vec biti gotova! Ako nesto ne zapne. Meni je prosli put bila mlada dr sa prezimenom na B, onda je ona zvala dr Markanovic pa smo se raspravljale, pa je dosao Belci i dvije sestre jer sam toliki zastoj napravila valjda.. Pa su mi oni radili pregled njih dvoje.. Uglavnom show
💙Bartol💙
AMi bas mi je krivo i ja bi poludila! Bar je Belci stručan nadam se da je on rekao nešto pametno!
Da Belci je odličan, on je smirio malo.. Ja se nadam da cu onda kod Zoričiča zapast a ne kod ove lude iako cisto sumnjam 😥 Tko zna sta ce sutra rec..
💙Bartol💙
Traži zoricica! Mene uvijek naruče kod njega i sutra ti je on sigurno!!!’ Držim fige!
Ja sam svoje kampiranje za danas završila. Nema pomaka zatvorena sam skroz na skroz, zabetonirana 🤔 dr mi kaze da bi mogla zavrsiti na carskom ako bi se sporo ili ni malo otvarala pa me to zabrinulo. Cmizdrim od kad sam dosla kuci. Znam da to nije strasno nista ali tako sam se nadala da će sve biti ok i prirodno doci. Očito neće 😭
Beba mi je oko 3 kg ali i ja sam niska i mala i to je ok. Ali sam navodno uska dosta pa mi je i ako prirodno krene preporucila epi da se ne mucim jer bi otvaranje moglo potrajati 😖 jao hrpa info koje ne mogu probaviti. Jel netko morao na carski zbog uske zdjelice?
Sortiraj odgovore
Najstariji