Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2018. 09:36

Ami, sigurno bude nekaj pokazalo 😂

• Maja82
    28. Kolovoz 2018. 11:02

Marija cestitam od srca!

• peterpan03
    28. Kolovoz 2018. 11:35

Please enjoy!

http://ufa007.com/:po

• peterpan03
    28. Kolovoz 2018. 11:45

Thank you, Click !

http://ufa007.com/ufabet :po

ami25
    28. Kolovoz 2018. 12:22

Evo je jedna, a nadam se i zadnja s punim tjednom 😂😂😂 

💙Bartol💙

Noemi
    28. Kolovoz 2018. 12:27

Ami, cestitke na velikih 41. Prekrasna si i fit trudnica 😘👍 koliko si kg dobila? Samo imaš trbuh koji i nije puno velik obzirom da si i prenijela 
    Vidim ima i novih trudnica pa svima želim brze i lijepe porode i da čim prije uživate sa svojim bebicama 😍

ami25
    28. Kolovoz 2018. 12:38

Noemi koliko sam skuzila po slikama trbuh stagnira zadnja 2 tjedna, mislim da beba nema di vise rast 😂😂 Ili se mozda ja samo tako tješim da ne raste😥😂 Sve zajedno 12 kila, a ja sam tek sada skuzila da ova moja teta na tickeru nema kamo vise koračati pa danima stoji na mjestu 😂😂😂😂😎😎 Cekamo cure s pregleda da vidimo sta kazu! Kako ste vi cure, pa vi vec imate 4tj jel tako?? 😱😱

💙Bartol💙

28. Kolovoz 2018. 12:45

Nas poslali doma, ali osjetim lagano stezanje tak da bi (kak je dr Grgić) rekao već danas ili sutra mogla nazad 🤣🤣
    Ami bome, izgledaš vrh..🤩

ami25
    28. Kolovoz 2018. 12:55

BabyBlue tnx 😘😘 da ne bi bebac odlucio doci bas na termin!! 🤞🤞Sta kaze ctg za trudiće?? 🤔

💙Bartol💙

Noemi
    28. Kolovoz 2018. 13:23

Super za kile, dala bi ti još manje 😉.. izgubit ćeš ih u roku mjesec dana.. ja sam na plus 3, bila na plus 14. S dojenjem kile nestaju.. ako ovako nastavim past ću ispod svoje kilaže 😁 ...ovo za rast bebe pred kraj trudnoce dr mi je rekla da u zadnjim tjednima dobivaju neznatno tako da sve je to normalno 👍 a i nema vise mjesta.. fino tvom Bartolu u busici pa ne bi on van nikako 😊.. sto su ti rekli, ako ne krene u petak indukcija
    Moja beba lijepo napreduje.. sutra 4 tjedna.. proletio mi je.. vidjet ćeš kad rodiš dani lete, za razliku kako je pred kraj trudnoc sve sporo... k, imali smo skok u razvoju (da, i ja sam prvi put čula za taj pojam 😂) tad su stalno gladni, cendravi, nervozni) al preživjeli smo..
    Već smo krenuli i u setnje lagano.. i dobila je 1 kg i narasla 6 cm 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.