Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    27. Kolovoz 2018. 22:47

Wanttobemom Sretno na pregledu javi sto kazu mozda zaista ima pomaka 😘😘 Issa ovo za seksić moje misljenje je da slobodno sada mozes posto si vec u 39 tjednu 😉😉😉 ne trebas se brinut!
    Marija mislim da ne bude on sam izasao i njega treba pogurat kao vase 😂😂🍼😋 ovi nasi su tvrd orah. Kako je Ivek? 😘

💙Bartol💙

wanttobemom
    27. Kolovoz 2018. 23:26

Issa bome beton 😂 
    Javim vam sutra promjene. Nadam se da ih ima 😁
    Tebi svaka čast da možeš misliti na seksić. Meni doktorica rekla da mogu bez problema ali nekaki nisam za to sada a i muž se boji da ne ozljedi bebu 😂😂😂 njemu je to prestrasno i pomisliti sada pogotovo kad se tako jako mrda 😂😂

wanttobemom
    27. Kolovoz 2018. 23:27

Ami hvala 😘 i ja tebi želim da bebač krene što prije 😊 sviđa se njima svima all inclusive tretman izgleda

losah
    28. Kolovoz 2018. 00:18

čitam svaki dan i vidim da se kod svih nešto dešava. osim naših malih tvrdoglavaca. čestitam svima kojima nisam u meduvremenu. i ja bi brzi porod. meni ja otvorena od petka 4cm pa ništa se ne događa. ali danas je moj malac toliko bio miran da se nadam da će se nešto pokrenuti..iako imam osjećaj da neću do božića roditi 😊

28. Kolovoz 2018. 02:40

Evo noćni pozdravi od mene, nisam stigla popodne do mobitela. 
    Ami imam mlijeka, nije još da curi curi, al kad se stisne vidi se da ide. I on se zakači, posisa malo i odmara na sisi 😂
    Danas sam ga i dizala, i nosala i svašta 😁 uzeli su mi ga opet po noći, dopeljali sad na dojenje i zaspao ko top natrag, a ja se razbudila. 
    Ako sve bude ok, danas ćemo doma, iako mi je sinoć malo požutio pa ćemo vidit šta kažu doktori. 
    Sunce odlično za porod i da ste doma 🎉🎉 uživajte sa svojom princezom ❤️
    Marija, bitno da smo mi radni dan doma i da nam dođe patronažna 😁😂
    Ajmo još par cura i beba i gotova tema 😁🤞🤞🎉
    Laku noć 😘😘😘

ami25
    28. Kolovoz 2018. 08:42

Jutric zene 😘😘😘 
    Sretno na pregledima danas! Cokica super za aktivnosti i za mlijekeco 💪💪💪 Mi smo fino pajkili🤗 Nadam se da ce i ovdje doci ubrzo koja nova bebica. Losah ti bi mogla danas sutra, pokrenut ce se to! 

💙Bartol💙

wanttobemom
    28. Kolovoz 2018. 08:47

Frka panika pred pregled 😩 jel i vama  drugima tako? Danas me tako puca nervoza da mi se povraca, proljev, ma sve 😖 kaze muz pa sta ti je samo ti mogu rec da ostajes 😂😂

28. Kolovoz 2018. 09:00

Evo da se i ja javim sa kampiranja... otvorena 2-3 cm, plodna voda mliječna... sad čekam ctg, al me tak nekaj šerafi 🙈 sve me strah kaj će pokazati...
    Puse svima...😘😘

ami25
    28. Kolovoz 2018. 09:16

Wanttobemom mene nije vise frka panika koliko sam iskampirala tamo 😂😂😂 Sve ce biti ok! Mozda bude pomaka pa stvarno te zadrze sta nije los scenarij sto kaze muz 😂
    Babyblue mozda ocita kakve trudice? 🤞🤞A i sarafljenje je dobar znak 2 dana pred termin. 😂😂 Ja i dalje nista ne osjecam 😥😥😥

💙Bartol💙

• http://ufa007.com
    28. Kolovoz 2018. 09:27

ฉันเข้าใจ ยูฟ่าเบท :T

[size=1px]ufabet[/size]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.