Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2018. 14:40

Evo i nas malo danas, da se javim dok spava i dok mi mama i svekrva ne dođu 😁
    Malo je bolje, jučer sam se 2-3 puta dizala, danas se stalno dižem, inzistiraju na tome, ali naravno na injekcijama sam i zato me strah kako ću to izdržati doma. A što se tiče izlaska, mi idemo vjerojatno sutra doma. Nešto malo sisamo, i uglavnom spavamo. Uspjela sam ga uzet sama danas, umrla. Što od straha općenito kako uhvatiti dijete a što zbog reza. Ali preživjeli smo oboje 😁
    Uff raspisala se ja. 
    Mladamama98 super za pregled 🤞😁
    Ami ma ne mora značiti da te čeka isto, možda ti eto bude ko mojoj prvoj cimerici koja je rodila nakon 2 i pol sata. Nadam se da ćeš i ti tako 🤞🤞 a ako i dođe do carskog, a bože moj, sve ćemo mi preživjeti 😁😘😘 samo nek dođe više Bartol pa da se mazite i pazite ❤️
    I cure super za izlaske iz bolnice 🎉🎉
    A sad se veselim posjetama, stižu kava i palačinke 😁🐷🐷

• ian1910
    27. Kolovoz 2018. 14:48

Ami mene uvijek naručuju kod dr zoricica! Vidjet ćemo! Držim fige da se ipak ne vidimo i da rodiš prije i budućim mamama želim brz oporavak!!!!!

Yvone
    27. Kolovoz 2018. 15:06

Evo jedno brzinsko javljanje!!Čestitke na rođenju bebica  i na odlascima kući!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 
    Neka su dječica živa i zdrava!!! Mamama brz oporavak! Ami drzim fige da krene sto prije! I ostalima koje su jos na čekanju. P.s- slika blizanaca skupa je svjetska!!! Rastopili sam se!! Puse svima šaljemo!! 😘😘😘😘😘

Sunce25
    27. Kolovoz 2018. 15:08

Drage cure ! Evo i nas , nikako prije da napišem sve sto mislim .. 
    kao prvo svim curama čestitke na njihovim bubicama , želim vam svimaaaaa brz oporavak i vašim ljubavima sretno djetinjstvo !!💞
    Sto se tiče mog poroda , došla sam u bolnicu 21.8. U 7:30 ... napravili mi ctg , ispunila papire , 1 cm otvorena. Stavili su mi neku bijelu trakicu Unutra , i kaže doktorica : to može potrajati i do 3 dana , Morat ćemo raditi pauze , prenosite preko termina 10 dana a tek se 1 cm otvoreni , sa obzirom sa ste prvorotkinja bit će teško , ako bude sve po planu kad se krenete otvarati onda ide 1 sat =1 cm ...
    Svaka dva sata pregled i ctg. Došla natrag na pregled u 10:00 , radimo ctg i pregled . Sve isto nema trudova a otvorena 1 cm . Slijedi pregled u 13 h . U 12:45 ja i muž sjeli ispred , zezamo se i smijemo , u 12:55. Mene zgrabili takvi trudovi da sam jedva došla do vrata . 
    Babica me otvara , brzo na pregled 3 cm otvorena .pita me kako zamišljam porod ? Prvo lezim malo na krevetu , užas , odem na loptu to mi vec bolje . Trudovi divljaju svakih minutu , tražim da mi napune bazen . Kad sam usla u bazen ,osjetim da mi to najviše odgovara , muž mi stavlja hladne obloge na čelo , i draga me . Topla voda me smiruje , trudovi na 15 sekundi buše mi vodenjak , tek u petom trudu uspiju ha probušiti razmaka , izlazim iz bazena i velim da moram drugačije , legnem na stol pogledaju me 8 cm vec otvorena ... dižem se opet na loptu , i krenem se derati da moram stiskati . Opet idem na stol otvorena do kraja , trudovi toliko jaki svakih 5 sekundi da ja u međuvremenu između 2 truda uspijem zaspati . Moja Izabela luduje u trbuhu . Pogledam trbuh i vidim na vlastite oci kako mi dijete šiba kroz trbuh prema dole , babica i muž mi dižu noge. Krećem stiskati u 16:50 ,i u 17:11 dolazi moj anđeo na svijet !! stavljaju mi je na prsa ,gledam ju , savršena je .. zaboravljam svu bol , u 13-17:11h , trajao je moj porod . Malo sam
    Popucala i nakon sto su me zasili , ustajem ss kreveta sama i odlazim sama sa svojom bebom i mužem u sobu . Kao da boli nikad nije ni bilo . Želim svima takav porod . Evo nas od jučer doma , dodamo ko velike , malena mi spava u kinderbetu i budi se svaka 3 sata . Danas bile na pregledu , vratile porođajnu težinu , i jos na to dobile 150 g . Gledam je  i zahvaljujem Bogu . 

21.08.💞🎀

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 15:14

Čestitam na bebicama i na odlascima doma, mamice brzo se oporavite i uživajte sa bebicama 😍😍😍😍😍💞💞💞
    Ja sam danas bila na CTG-U, sve je ok, u četvrtak ponovo na kampiranje u TA, još 10 dana do termina 😀😀😀😀😀
    Danas mi med sestra kaže da obično žene koje su primile tokolizu da prenesu i teže se otvaraju, 6xmama je to prošla 😥, moram nešto poduzeti pod tim pitanjem, sad kad se primim usisavača i krpe ima da kuća blista 😀, doduše mojom puževom brzinom to će trajati tjedan dana.

ami25
    27. Kolovoz 2018. 16:06

Cokica i vi ste vec puno uznapredovali u dan i pol drago mi je to čut 😘😘 Samo ti papaj, sta god nose dobro je. Da li ti nadolazi mlijeko nakon carskog ili kako to ide?? Znam da je Noemi pisala da joj je doslo nakon par dana..
    Sunce super za odličan porod i glumicu vasu, mogu mislit koja sreca nakon svega i nakon toliko čekanja! ❤️❤️❤️
    Isssa ne znam tko je izmislio te metode da pomazu al debelo laze 😂😂 Ja vec 7 put generalki radim, nikad mi kuca nije bila čišća.. 😎😁

💙Bartol💙

ami25
    27. Kolovoz 2018. 16:08

Ian dr. Zoričić je odličan takoder, onda su te sigurno stavili kod njega taj dan a i izmjenjuju se oni cesto. Citamo se i pratimo da se vidiimo usput!! 🤞🤞

💙Bartol💙

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 18:28

Ženske može jedno pitanje za one koje su imale ZABRANU sexa😊, do kad se niste smjele s mužem hopa-cupa prije poroda????? Ja imam zabranu ali niko ne govori do kada a već sam LUDAAAA, znači situacija je za prst prohodna do ovoja i glavice od 30 tjedna, tokoliza, cordipin, od 37 tjedna više ne pijem cordipin, jel imala koja sličnu situaciju??????
    Danas sam bila na CTG-U ali nisam dr vidjela da ga uspijem pitati, jel glupo uopće pitati?????? Help please 😀

wanttobemom
    27. Kolovoz 2018. 20:44

Isssa

Čestitam na bebicama i na odlascima doma, mamice brzo se oporavite i uživajte sa bebicama 😍😍😍😍😍💞💞💞
    Ja sam danas bila na CTG-U, sve je ok, u četvrtak ponovo na kampiranje u TA, još 10 dana do termina 😀😀😀😀😀
    Danas mi med sestra kaže da obično žene koje su primile tokolizu da prenesu i teže se otvaraju, 6xmama je to prošla 😥, moram nešto poduzeti pod tim pitanjem, sad kad se primim usisavača i krpe ima da kuća blista 😀, doduše mojom puževom brzinom to će trajati tjedan dana.

Draga mi smo tu negdje sa terminima. 😁 gdje ideš roditi? Imaš li kakav osjećaj da će uskoro? Moja curka lupa kao luda skroz i imam svaki dan lazne kontrakcije. Sutra pregled pa cemo vidjeti.
    Svim mamama sretan povratak kuci. Uzivajte sa svojim smotuljcima 😘😘😘

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 21:15

wanttobemom

Isssa

Draga mi smo tu negdje sa terminima. 😁 gdje ideš roditi? Imaš li kakav osjećaj da će uskoro? Moja curka lupa kao luda skroz i imam svaki dan lazne kontrakcije. Sutra pregled pa cemo vidjeti.
    Svim mamama sretan povratak kuci. Uzivajte sa svojim smotuljcima 😘😘😘

U Petrovoj ću roditi, i nemam baš nikakvih kontrakcija a mališan kopa tunel, i zadnja 2 dana nije više tako jako aktivan, samo se gura u prepone 😂🙈
    Čini mi se da neće to još krenuti 😀
    Gdje ćeš ti roditi i sretno na pregledu sutra 😀, ja imam u četvrtak opet, nadam se da kod tebe ima pomaka nekakvog, kod mene već 2 mj otvorena za prst i ne mrda se s mjesta 😎, jedino se cerviks skratio u ova 2 mj 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani