Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    27. Kolovoz 2018. 15:14

Čestitam na bebicama i na odlascima doma, mamice brzo se oporavite i uživajte sa bebicama 😍😍😍😍😍💞💞💞
    Ja sam danas bila na CTG-U, sve je ok, u četvrtak ponovo na kampiranje u TA, još 10 dana do termina 😀😀😀😀😀
    Danas mi med sestra kaže da obično žene koje su primile tokolizu da prenesu i teže se otvaraju, 6xmama je to prošla 😥, moram nešto poduzeti pod tim pitanjem, sad kad se primim usisavača i krpe ima da kuća blista 😀, doduše mojom puževom brzinom to će trajati tjedan dana.

ami25
    27. Kolovoz 2018. 16:06

Cokica i vi ste vec puno uznapredovali u dan i pol drago mi je to čut 😘😘 Samo ti papaj, sta god nose dobro je. Da li ti nadolazi mlijeko nakon carskog ili kako to ide?? Znam da je Noemi pisala da joj je doslo nakon par dana..
    Sunce super za odličan porod i glumicu vasu, mogu mislit koja sreca nakon svega i nakon toliko čekanja! ❤️❤️❤️
    Isssa ne znam tko je izmislio te metode da pomazu al debelo laze 😂😂 Ja vec 7 put generalki radim, nikad mi kuca nije bila čišća.. 😎😁

💙Bartol💙

ami25
    27. Kolovoz 2018. 16:08

Ian dr. Zoričić je odličan takoder, onda su te sigurno stavili kod njega taj dan a i izmjenjuju se oni cesto. Citamo se i pratimo da se vidiimo usput!! 🤞🤞

💙Bartol💙

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 18:28

Ženske može jedno pitanje za one koje su imale ZABRANU sexa😊, do kad se niste smjele s mužem hopa-cupa prije poroda????? Ja imam zabranu ali niko ne govori do kada a već sam LUDAAAA, znači situacija je za prst prohodna do ovoja i glavice od 30 tjedna, tokoliza, cordipin, od 37 tjedna više ne pijem cordipin, jel imala koja sličnu situaciju??????
    Danas sam bila na CTG-U ali nisam dr vidjela da ga uspijem pitati, jel glupo uopće pitati?????? Help please 😀

wanttobemom
    27. Kolovoz 2018. 20:44

Isssa

Čestitam na bebicama i na odlascima doma, mamice brzo se oporavite i uživajte sa bebicama 😍😍😍😍😍💞💞💞
    Ja sam danas bila na CTG-U, sve je ok, u četvrtak ponovo na kampiranje u TA, još 10 dana do termina 😀😀😀😀😀
    Danas mi med sestra kaže da obično žene koje su primile tokolizu da prenesu i teže se otvaraju, 6xmama je to prošla 😥, moram nešto poduzeti pod tim pitanjem, sad kad se primim usisavača i krpe ima da kuća blista 😀, doduše mojom puževom brzinom to će trajati tjedan dana.

Draga mi smo tu negdje sa terminima. 😁 gdje ideš roditi? Imaš li kakav osjećaj da će uskoro? Moja curka lupa kao luda skroz i imam svaki dan lazne kontrakcije. Sutra pregled pa cemo vidjeti.
    Svim mamama sretan povratak kuci. Uzivajte sa svojim smotuljcima 😘😘😘

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 21:15

wanttobemom

Isssa

Draga mi smo tu negdje sa terminima. 😁 gdje ideš roditi? Imaš li kakav osjećaj da će uskoro? Moja curka lupa kao luda skroz i imam svaki dan lazne kontrakcije. Sutra pregled pa cemo vidjeti.

U Petrovoj ću roditi, i nemam baš nikakvih kontrakcija a mališan kopa tunel, i zadnja 2 dana nije više tako jako aktivan, samo se gura u prepone 😂🙈
    Čini mi se da neće to još krenuti 😀
    Gdje ćeš ti roditi i sretno na pregledu sutra 😀, ja imam u četvrtak opet, nadam se da kod tebe ima pomaka nekakvog, kod mene već 2 mj otvorena za prst i ne mrda se s mjesta 😎, jedino se cerviks skratio u ova 2 mj 🤔

wanttobemom
    27. Kolovoz 2018. 22:01

Isssa

wanttobemom

Isssa

U Petrovoj ću roditi, i nemam baš nikakvih kontrakcija a mališan kopa tunel, i zadnja 2 dana nije više tako jako aktivan, samo se gura u prepone 😂🙈
    Gdje ćeš ti roditi i sretno na pregledu sutra 😀, ja imam u četvrtak opet, nadam se da kod tebe ima pomaka nekakvog, kod mene već 2 mj otvorena za prst i ne mrda se s mjesta 😎, jedino se cerviks skratio u ova 2 mj 🤔

Hvala ti 😘 ja ću na Sveti duh 😊 zadnji pregled prije tjedan dana zatvorena skroz, bebačica se još nije bila spustila  skroz a cerviks jos nije bio skracen 😏 baš nikakvih naznaka. Dobila za vaditi kks i bris na streptokok pa ćemo sutra vidjeti i nalaze. Nadam se da je ok sve i da ima nekog pomaka s obzirom na ove kontrakcije barem da sam za prst se otvorila 😂

Isssa
    27. Kolovoz 2018. 22:06

wanttobemom

Isssa

wanttobemom

Isssa

Hvala ti 😘 ja ću na Sveti duh 😊 zadnji pregled prije tjedan dana zatvorena skroz, bebačica se još nije bila spustila skroz a cerviks jos nije bio skracen 😏 baš nikakvih naznaka. Dobila za vaditi kks i bris na streptokok pa ćemo sutra vidjeti i nalaze. Nadam se da je ok sve i da ima nekog pomaka s obzirom na ove kontrakcije barem da sam za prst se otvorila 😂

Znači kod tebe beton totalni 😂, ali se to brzo promjeni 😀
    Javi se sutra kak je bilo na pregledu 😀
    Ko zna, možda i ja završim na sv.Duhu, to mi je naj bliže 😀, ako ne stignem do Petrove

Marijaa30
    27. Kolovoz 2018. 22:26

Cokica, bas gledam odnose bolnica kaj se tice carskog. Ja vec danas skroz sama hodam na wc, uzimam malog s krevetica, selim se s boka na bok i stavljam ga na prsa. Sad navecer su mu dali dohranu, sestra ga meni dala da ga cuvam da se zbljucka i sama sam ga morala pospremiti u krevetic. Uopce nas nije dosla pogledati. Nadam se da se dobro izbljuckao i da sam ga dobro slozila. Iskreno, jedva cekam da idemo doma. Rekla je doktorica danas da ako ce dalje biti ok, idemo u cetvrtak.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    27. Kolovoz 2018. 22:27

Ami, znaci ti i Bartol ste zajedno 100% do petka 😍😍😍 vrijeme je kikacu da upozna mamu.
    6xmama, super za odlazak doma 😊
    Ostale sretno u zavrsetku 😊

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.