Ma ja računam da bi digla frku tamo, neka misle sta oce pa bitno da dijete nije gladno i da napreduje malo. Kad mi je rekla ova cura da ovdje kod nas u bolnici ti uvale bebu nakon carskog i ne zele je uzet na mamin zahtjev da se odmori ili ako vidi da ne moze nista. Pa ne vjerujem 🙄🙄 Ma jos bolje ako ti cimi ima izdajalicu pa skombiniras to, kakva god kombinacija bila samo da nam ona raste! 💪💪A ovaj moj sto reći😭😭 sve se bojim da me čeka ista sudbina kao Cokicu i Mariju😥

💙Bartol💙
Cokice, Mare.. CESTITKE!
Ian, Ivan dobrodošli! 💙💙
Oni jos ne znaju kakve su im mame osim za sada jedino sto trebaju, ali obje ste hrabre lavice!
Ponosite se!
Brz oporavak i cekamo vas na drugoj temi ↪️😉
Ami25 😚 za ohrabrenje!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo jos Ami25 😚... 😊
Ti si nam sad uz Mladumamu98 ostala od aktivnih klokanica!
Ove rjedje losah, ivanolora, Isssa, wanttobemom, BabyBlue..cekamo i vas!
6xmama kakve su prognoze za ici kucici? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mi smo bili na pregledu danas ipak s obzirom na to kapanje jučer, kažu to je iscjedak ali ono najbolje moj cerviks je NARASTAO, sa polovine članka došao je na 2/3 članka, u petak ponovno kontrola pa ćemo vidjeti

Evo me, cijelo jutro vizite itd...
Ja sam uzela izdajalicu sa sobom, nedaju mi jos da ju koristim. Rucno mi stiscu bradavice i to jako boli. Imam nesto malo mlijeka, danas je dobio dohranu.
Rana dobro zarasta, vjerojatno u cetvrtak idemo doma.
Cokica, sto tebi govore?
Ami, ne mora znaciti da ces proci isto, cure su isto prije dosta prenijele pa je bio prirodni porod.

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama na kraju ces i ti prenijet Nakon svih dijagnoza,ma vec sad ste veliki pa se nadam da bude cim cim prije
Marija, odlicno za ranu i sta bi mogli domeka brzo,super!

💙Bartol💙
Mi idemo danas doma 🤗

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija cestitam od srca..brzi oporavak ti zelim😘🤗💙
6xmama jeeej za odlazak doma!! 😊😊

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji