Mi smo bili na pregledu danas ipak s obzirom na to kapanje jučer, kažu to je iscjedak ali ono najbolje moj cerviks je NARASTAO, sa polovine članka došao je na 2/3 članka, u petak ponovno kontrola pa ćemo vidjeti
Evo me, cijelo jutro vizite itd...
Ja sam uzela izdajalicu sa sobom, nedaju mi jos da ju koristim. Rucno mi stiscu bradavice i to jako boli. Imam nesto malo mlijeka, danas je dobio dohranu.
Rana dobro zarasta, vjerojatno u cetvrtak idemo doma.
Cokica, sto tebi govore?
Ami, ne mora znaciti da ces proci isto, cure su isto prije dosta prenijele pa je bio prirodni porod.
26.8. Ivan 💙💙
Mladamama na kraju ces i ti prenijet Nakon svih dijagnoza,ma vec sad ste veliki pa se nadam da bude cim cim prije
Marija, odlicno za ranu i sta bi mogli domeka brzo,super!
💙Bartol💙
Mi idemo danas doma 🤗
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija cestitam od srca..brzi oporavak ti zelim😘🤗💙
6xmama jeeej za odlazak doma!! 😊😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Marija cestitke i brz oporavak želim.. ❤️😘 zao mi je sto si se namučila al glavno da je sve dobro završilo 😊
Cokica, kako si, jel malo bolje?
Ami draga, šaljem puno pusa 😘😘.. sigurno nije lako i vjerujem da ti idu svi na živce sa pitanjima još malo, izdrži i tako to..
Nivami, 6xmama - jeeej za odlazak doma 🎉🎉
Ami- da beba dodje sto prije!
Marija čestitam 🎉 zao mi je sto si se napatila, zelim brz oporavak i puse malenime Ivanu 😘
Ami vjerojatno ti je tesko, jos malo ces drzati svoj smotuljak srece, puse od Matije i mene 😘😘
6xmama i nivami jeeej za odlazak kuci 😊🎉
04.07. Matija 💜
Nivami i 6xmama super na odlasku domeka, samo lijepe vijesti danas!!! 🤗🤗❤️❤️❤️
Curkee Noemi, Mamica i Majda hvala na porukicama i podrsci, sad puno znači 😘😘😘❤️❤️pusa za bebice, druzimo se svi skupa nadam se ubrzooo!!! Mi sad dosli na pregled, vec mi se svi smiju😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji