Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noemi
    27. Kolovoz 2018. 12:24

Marija cestitke i brz oporavak želim.. ❤️😘 zao mi je sto si se namučila al glavno da je sve dobro završilo 😊
    Cokica, kako si, jel malo bolje?
    Ami draga, šaljem puno pusa 😘😘.. sigurno nije lako i vjerujem da ti idu svi na živce sa pitanjima još malo, izdrži i tako to.. 

mamica1985
    27. Kolovoz 2018. 12:37

Nivami, 6xmama - jeeej za odlazak doma 🎉🎉
    Ami- da beba dodje sto prije!

Majda23
    27. Kolovoz 2018. 12:58

Marija čestitam 🎉 zao mi je sto si se napatila, zelim brz oporavak i puse malenime Ivanu 😘
    Ami vjerojatno ti je tesko, jos malo ces drzati svoj smotuljak srece, puse od Matije i mene 😘😘 
    6xmama i nivami jeeej za odlazak kuci 😊🎉

04.07. Matija 💜

ami25
    27. Kolovoz 2018. 13:19

Nivami i  6xmama super na odlasku domeka, samo lijepe vijesti danas!!! 🤗🤗❤️❤️❤️
    Curkee Noemi, Mamica i Majda hvala na porukicama i podrsci, sad puno znači 😘😘😘❤️❤️pusa za bebice, druzimo se svi skupa nadam se ubrzooo!!! Mi sad dosli na pregled, vec mi se svi smiju😂

💙Bartol💙

27. Kolovoz 2018. 13:40

Nivami,6xmama super za odlazak doma,ljepše je i lakšesa svojima nego u bolnici,po njihovim pravilima😘😍 🤗😘😘🤗🤗,uživajte i mazite se a rane nek čim prije zacijele😘😘. Marija super za ranu da zarastao,i vi ćete brzo kući😘🤗,kak  je mali veliki Ivek?Drži se😘.
    Curke koje još čekate svoje smotuljke nek vam čim prije ,bezbolnije dođu😘😘

• ian1910
    27. Kolovoz 2018. 13:48

Ami25 sretnoooo!!! Ako budes i u petak na pregledu se vidimo u TA!! 

ami25
    27. Kolovoz 2018. 14:17

Evo meni dr. Batas rekla da s njom imam u sri plan poroda 😂😂 sta god to znacilo i u čet moram doći se prijavit tako da najkasnije u petak ujutro krecu s nečime ovisno o nalazu tako mi je objasnila. Ian javi se ako budes u blizini😘😘🤗

💙Bartol💙

• ian1910
    27. Kolovoz 2018. 14:24

Tko je dr batas??? 

• ian1910
    27. Kolovoz 2018. 14:25

Ja sam u petak u 9 u ta možda se i vidimo ako ne rodiš prije :-*

ami25
    27. Kolovoz 2018. 14:33

Ona je nova u TA, kratka plava kosa jako jako dobra.. Nadam se da ce ti ona bit! Ona je sad svaki dan pa moguće. Cujemo se mozda i vidimo 😘

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani