Marija cestitke i brz oporavak želim.. ❤️😘 zao mi je sto si se namučila al glavno da je sve dobro završilo 😊
Cokica, kako si, jel malo bolje?
Ami draga, šaljem puno pusa 😘😘.. sigurno nije lako i vjerujem da ti idu svi na živce sa pitanjima još malo, izdrži i tako to..

Nivami, 6xmama - jeeej za odlazak doma 🎉🎉
Ami- da beba dodje sto prije!

Marija čestitam 🎉 zao mi je sto si se napatila, zelim brz oporavak i puse malenime Ivanu 😘
Ami vjerojatno ti je tesko, jos malo ces drzati svoj smotuljak srece, puse od Matije i mene 😘😘
6xmama i nivami jeeej za odlazak kuci 😊🎉

04.07. Matija 💜
Nivami i 6xmama super na odlasku domeka, samo lijepe vijesti danas!!! 🤗🤗❤️❤️❤️
Curkee Noemi, Mamica i Majda hvala na porukicama i podrsci, sad puno znači 😘😘😘❤️❤️pusa za bebice, druzimo se svi skupa nadam se ubrzooo!!! Mi sad dosli na pregled, vec mi se svi smiju😂

💙Bartol💙
Nivami,6xmama super za odlazak doma,ljepše je i lakšesa svojima nego u bolnici,po njihovim pravilima😘😍 🤗😘😘🤗🤗,uživajte i mazite se a rane nek čim prije zacijele😘😘. Marija super za ranu da zarastao,i vi ćete brzo kući😘🤗,kak je mali veliki Ivek?Drži se😘.
Curke koje još čekate svoje smotuljke nek vam čim prije ,bezbolnije dođu😘😘
Evo meni dr. Batas rekla da s njom imam u sri plan poroda 😂😂 sta god to znacilo i u čet moram doći se prijavit tako da najkasnije u petak ujutro krecu s nečime ovisno o nalazu tako mi je objasnila. Ian javi se ako budes u blizini😘😘🤗

💙Bartol💙
Ona je nova u TA, kratka plava kosa jako jako dobra.. Nadam se da ce ti ona bit! Ona je sad svaki dan pa moguće. Cujemo se mozda i vidimo 😘

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji