Nivami,6xmama super za odlazak doma,ljepše je i lakšesa svojima nego u bolnici,po njihovim pravilima😘😍 🤗😘😘🤗🤗,uživajte i mazite se a rane nek čim prije zacijele😘😘. Marija super za ranu da zarastao,i vi ćete brzo kući😘🤗,kak je mali veliki Ivek?Drži se😘.
Curke koje još čekate svoje smotuljke nek vam čim prije ,bezbolnije dođu😘😘
Evo meni dr. Batas rekla da s njom imam u sri plan poroda 😂😂 sta god to znacilo i u čet moram doći se prijavit tako da najkasnije u petak ujutro krecu s nečime ovisno o nalazu tako mi je objasnila. Ian javi se ako budes u blizini😘😘🤗
💙Bartol💙
Ona je nova u TA, kratka plava kosa jako jako dobra.. Nadam se da ce ti ona bit! Ona je sad svaki dan pa moguće. Cujemo se mozda i vidimo 😘
💙Bartol💙
Evo i nas malo danas, da se javim dok spava i dok mi mama i svekrva ne dođu 😁
Malo je bolje, jučer sam se 2-3 puta dizala, danas se stalno dižem, inzistiraju na tome, ali naravno na injekcijama sam i zato me strah kako ću to izdržati doma. A što se tiče izlaska, mi idemo vjerojatno sutra doma. Nešto malo sisamo, i uglavnom spavamo. Uspjela sam ga uzet sama danas, umrla. Što od straha općenito kako uhvatiti dijete a što zbog reza. Ali preživjeli smo oboje 😁
Uff raspisala se ja.
Mladamama98 super za pregled 🤞😁
Ami ma ne mora značiti da te čeka isto, možda ti eto bude ko mojoj prvoj cimerici koja je rodila nakon 2 i pol sata. Nadam se da ćeš i ti tako 🤞🤞 a ako i dođe do carskog, a bože moj, sve ćemo mi preživjeti 😁😘😘 samo nek dođe više Bartol pa da se mazite i pazite ❤️
I cure super za izlaske iz bolnice 🎉🎉
A sad se veselim posjetama, stižu kava i palačinke 😁🐷🐷
Ami mene uvijek naručuju kod dr zoricica! Vidjet ćemo! Držim fige da se ipak ne vidimo i da rodiš prije i budućim mamama želim brz oporavak!!!!!
Evo jedno brzinsko javljanje!!Čestitke na rođenju bebica i na odlascima kući!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Neka su dječica živa i zdrava!!! Mamama brz oporavak! Ami drzim fige da krene sto prije! I ostalima koje su jos na čekanju. P.s- slika blizanaca skupa je svjetska!!! Rastopili sam se!! Puse svima šaljemo!! 😘😘😘😘😘
Drage cure ! Evo i nas , nikako prije da napišem sve sto mislim ..
kao prvo svim curama čestitke na njihovim bubicama , želim vam svimaaaaa brz oporavak i vašim ljubavima sretno djetinjstvo !!💞
Sto se tiče mog poroda , došla sam u bolnicu 21.8. U 7:30 ... napravili mi ctg , ispunila papire , 1 cm otvorena. Stavili su mi neku bijelu trakicu Unutra , i kaže doktorica : to može potrajati i do 3 dana , Morat ćemo raditi pauze , prenosite preko termina 10 dana a tek se 1 cm otvoreni , sa obzirom sa ste prvorotkinja bit će teško , ako bude sve po planu kad se krenete otvarati onda ide 1 sat =1 cm ...
Svaka dva sata pregled i ctg. Došla natrag na pregled u 10:00 , radimo ctg i pregled . Sve isto nema trudova a otvorena 1 cm . Slijedi pregled u 13 h . U 12:45 ja i muž sjeli ispred , zezamo se i smijemo , u 12:55. Mene zgrabili takvi trudovi da sam jedva došla do vrata .
Babica me otvara , brzo na pregled 3 cm otvorena .pita me kako zamišljam porod ? Prvo lezim malo na krevetu , užas , odem na loptu to mi vec bolje . Trudovi divljaju svakih minutu , tražim da mi napune bazen . Kad sam usla u bazen ,osjetim da mi to najviše odgovara , muž mi stavlja hladne obloge na čelo , i draga me . Topla voda me smiruje , trudovi na 15 sekundi buše mi vodenjak , tek u petom trudu uspiju ha probušiti razmaka , izlazim iz bazena i velim da moram drugačije , legnem na stol pogledaju me 8 cm vec otvorena ... dižem se opet na loptu , i krenem se derati da moram stiskati . Opet idem na stol otvorena do kraja , trudovi toliko jaki svakih 5 sekundi da ja u međuvremenu između 2 truda uspijem zaspati . Moja Izabela luduje u trbuhu . Pogledam trbuh i vidim na vlastite oci kako mi dijete šiba kroz trbuh prema dole , babica i muž mi dižu noge. Krećem stiskati u 16:50 ,i u 17:11 dolazi moj anđeo na svijet !! stavljaju mi je na prsa ,gledam ju , savršena je .. zaboravljam svu bol , u 13-17:11h , trajao je moj porod . Malo sam
Popucala i nakon sto su me zasili , ustajem ss kreveta sama i odlazim sama sa svojom bebom i mužem u sobu . Kao da boli nikad nije ni bilo . Želim svima takav porod . Evo nas od jučer doma , dodamo ko velike , malena mi spava u kinderbetu i budi se svaka 3 sata . Danas bile na pregledu , vratile porođajnu težinu , i jos na to dobile 150 g . Gledam je i zahvaljujem Bogu .
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji