Evo mene u sitne sate 😅... Konacno je izgleda krenulo malo mlijeko, sad sam ju dojila pa sam ju konacno cula da bas guta. Al brzo zaspe i sva sreca, nocas nam je u djecjoj sobi susjeda, pa sam se s njom dogovorila da mi ju nakon svakog stavljanja na prsa nadohrani, sam da idemo doma sutra tj.danas,doma imam i duplu ovu el.izdajalicu kaj mi je muz kupio i bum se mogla organizirat kak meni pase, a danas je pozutila i jos pala na kilazi, sad smo na 2610,pa eto ja zamolila da ju filaju jos sa dohranom da ne bumo morale jos sad ostat zbog zutice, da kaka i piski da se cim vise ispire taj bilirubin iz nje...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔
💙Bartol💙
Marija - iskrene cestitke, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔
Ma znas kaj, u principu da, al ove stare nadr*ane sestre ti znaju gunđat, ono odma ispadas maceha ak trazis nadohranu 😑...
Kaj taj Bartol tvoj misli? Ne zeli se druzit s nama 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro mamice... 😊
Marija čestitam, bome si se namučila ali je sve dobro prošlo hvala Bogu... Uživaj sa svojom mrvicom 😘 Brz oporavak ti želim, a maloj srećici puno zdravlja i dug i sretan život.. ❤
Ma ja računam da bi digla frku tamo, neka misle sta oce pa bitno da dijete nije gladno i da napreduje malo. Kad mi je rekla ova cura da ovdje kod nas u bolnici ti uvale bebu nakon carskog i ne zele je uzet na mamin zahtjev da se odmori ili ako vidi da ne moze nista. Pa ne vjerujem 🙄🙄 Ma jos bolje ako ti cimi ima izdajalicu pa skombiniras to, kakva god kombinacija bila samo da nam ona raste! 💪💪A ovaj moj sto reći😭😭 sve se bojim da me čeka ista sudbina kao Cokicu i Mariju😥
💙Bartol💙
Cokice, Mare.. CESTITKE!
Ian, Ivan dobrodošli! 💙💙
Oni jos ne znaju kakve su im mame osim za sada jedino sto trebaju, ali obje ste hrabre lavice!
Ponosite se!
Brz oporavak i cekamo vas na drugoj temi ↪️😉
Ami25 😚 za ohrabrenje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo jos Ami25 😚... 😊
Ti si nam sad uz Mladumamu98 ostala od aktivnih klokanica!
Ove rjedje losah, ivanolora, Isssa, wanttobemom, BabyBlue..cekamo i vas!
6xmama kakve su prognoze za ici kucici? 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji