Terminuse moje bas sam ponosna na vas kako ste sve to izdrzale, Marija čestitke ❤️❤️❤️😍😍😍 Bas mi je drago da ste sad sa svojim smotuljcima🍼🍼🍼 Javljate se koliko mozete! Odmorite se, zasluzile ste💪💪Mi sutra opet na pregledu i tako 😂😂

💙Bartol💙
Cokica i Marija cestitam vam na vasim mirisnim smotuljcima, vama brz oporavak a njima dug i sretan život 😍 😍 💐💐😘😘
Zao mi je sto ste sve morale proci, Al vrijedilo je za nase male srece
Mi smo super, doslo je mlijeko, sutra bi trebali kuci da se upoznamo sa bracom i sekom

Beata je mala slatkica😍😍😍😍
Ami sretno sutra da se nesto pokrene 🤞🤞🤞🤞
Mladamama kakvo je stanje
Svim mamama i bebama 😘😘😘😘

Beata je mala slatkica😍😍😍😍
Ami sretno sutra da se nesto pokrene 🤞🤞🤞🤞
Mladamama kakvo je stanje
Svim mamama i bebama 😘😘😘😘
Stalo je, a i šetala sam s ručnikom među nogama i bio je suh tako da mislim da nije to plodna voda, u srijedu sam na pregledu pa ću spomenuti

Evo mene u sitne sate 😅... Konacno je izgleda krenulo malo mlijeko, sad sam ju dojila pa sam ju konacno cula da bas guta. Al brzo zaspe i sva sreca, nocas nam je u djecjoj sobi susjeda, pa sam se s njom dogovorila da mi ju nakon svakog stavljanja na prsa nadohrani, sam da idemo doma sutra tj.danas,doma imam i duplu ovu el.izdajalicu kaj mi je muz kupio i bum se mogla organizirat kak meni pase, a danas je pozutila i jos pala na kilazi, sad smo na 2610,pa eto ja zamolila da ju filaju jos sa dohranom da ne bumo morale jos sad ostat zbog zutice, da kaka i piski da se cim vise ispire taj bilirubin iz nje...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔

💙Bartol💙
Marija - iskrene cestitke, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉

Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔
Ma znas kaj, u principu da, al ove stare nadr*ane sestre ti znaju gunđat, ono odma ispadas maceha ak trazis nadohranu 😑...
Kaj taj Bartol tvoj misli? Ne zeli se druzit s nama 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro mamice... 😊
Marija čestitam, bome si se namučila ali je sve dobro prošlo hvala Bogu... Uživaj sa svojom mrvicom 😘 Brz oporavak ti želim, a maloj srećici puno zdravlja i dug i sretan život.. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji