Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    27. Kolovoz 2018. 01:04

Evo mene u sitne sate 😅... Konacno je  izgleda krenulo malo mlijeko, sad sam ju dojila pa sam ju konacno cula da bas guta. Al brzo zaspe i sva sreca, nocas nam je u djecjoj sobi susjeda, pa sam se s njom dogovorila da mi ju nakon svakog stavljanja na prsa nadohrani, sam da idemo doma sutra tj.danas,doma imam i duplu ovu el.izdajalicu kaj mi je muz kupio i bum se mogla organizirat kak meni pase, a danas je  pozutila i jos pala na kilazi, sad smo na 2610,pa eto ja zamolila da ju filaju jos sa dohranom da ne bumo morale jos sad ostat zbog zutice, da kaka i piski da se cim vise ispire taj bilirubin iz nje... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    27. Kolovoz 2018. 08:26

Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔 

💙Bartol💙

mamica1985
    27. Kolovoz 2018. 08:44

Marija - iskrene cestitke, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉

bojana27
    27. Kolovoz 2018. 09:14

Iskrene cestitke cokica i marija ❤️ Bitno da je sve proslo 😍😍

6xmama
    27. Kolovoz 2018. 09:20

ami25

Jutro curke, 6xmama nadam se da cete danas domeka💪🙏🙏 drzim fige!! Zar ne daju dohranu u bolnici na tvoj zahtjev? 🤔

Ma znas kaj, u principu da, al ove stare nadr*ane sestre ti znaju gunđat, ono odma ispadas maceha ak trazis nadohranu 😑... 
    Kaj taj Bartol tvoj misli? Ne zeli se druzit s nama 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

27. Kolovoz 2018. 09:50

Dobro jutro mamice... 😊
    Marija čestitam, bome si se namučila ali je sve dobro prošlo hvala Bogu... Uživaj sa svojom mrvicom 😘 Brz oporavak ti želim, a maloj srećici puno zdravlja i dug i sretan život.. ❤

ami25
    27. Kolovoz 2018. 09:51

Ma ja računam da bi digla frku tamo, neka misle sta oce pa bitno da dijete nije gladno i da napreduje malo. Kad mi je rekla ova cura da ovdje kod nas u bolnici ti uvale bebu nakon carskog i ne zele je uzet na mamin zahtjev da se odmori ili ako vidi da ne moze nista. Pa ne vjerujem 🙄🙄 Ma jos bolje ako ti cimi ima izdajalicu pa skombiniras to, kakva god kombinacija bila samo da nam ona raste! 💪💪A ovaj moj sto reći😭😭 sve se bojim da me čeka ista sudbina kao Cokicu i Mariju😥

💙Bartol💙

baarbaraa29
    27. Kolovoz 2018. 10:30

Cokice, Mare.. CESTITKE!
    Ian, Ivan dobrodošli! 💙💙
    Oni jos ne znaju kakve su im mame osim za sada jedino sto trebaju, ali obje ste hrabre lavice!
    Ponosite se!
    Brz oporavak i cekamo vas na drugoj temi ↪️😉
    Ami25 😚 za ohrabrenje! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    27. Kolovoz 2018. 10:35

Barbaraaa 😘😘😘😘😘

💙Bartol💙

baarbaraa29
    27. Kolovoz 2018. 10:50

Evo jos Ami25 😚... 😊
    Ti si nam sad uz Mladumamu98 ostala od aktivnih klokanica!
    Ove rjedje losah, ivanolora, Isssa, wanttobemom, BabyBlue..cekamo i vas!
    6xmama kakve su prognoze za ici kucici? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.