Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    26. Kolovoz 2018. 21:54

Marija, cestitam, steta da si se toliko namucila, al zato sad imas najljepsi poklon kraj sebe 🎊🎊🎊🎉🎉🎉👼! 
    Ivane, dobro nam dosao 🎉👼🍼! 
    Uzivaj sad u svojoj nagradi! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    26. Kolovoz 2018. 21:56

Mladamama i ja bih radije isla provjerit... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

26. Kolovoz 2018. 21:58

Marijaa30

Evo me…
    6xmama, curka je prekrasna!
    Cokica, cestitam… brz oporavak zelim 😊
    Imamo slicnu situaciju..
    Znaci, jucer u 15:00 su mi probusili vodenjak i u 15:15 dali drip. Sve je bilo ok, ja sam se otvarala polako. Dosao je decko kao pratnja i mama. I tamo u 22:30 sam bila otvorena 10 cm i sad se jos samo malac trebao spustiti. A to se nije događalo, pojacavali su mi drip, imala sam nagon za tiskanje i nista. On je i dalje bio na mjestu, a ja sam mislila da bum se dolje razletila. Dobila sam 3 flase infuzije, 1 flasu glukoze kao za snagu. Nista… oko 1 iza ponoci sam bila gotova i vec sam se pocela gubiti i govorila sam da hocu carski. Starija primalja je bila bezobrazna i rekla mi je da sam se trebala spremiti na porod koji moze potrajati i 20 sati. Onda ih je vec decko poceo grdo gledati, mama je rekla da ne dozvoljava da se malca vuce na kraju van vakumom i tako su mi u 2 krenuli radit carski, a Ivan je rođen u 2:11. Dugi je 51cm, 3830g. Stavili su nas u 3 u sobu, spavao je do vizite, poslije je bio budan jedan sat i dalje spavao sad do noci. Sad sam ga stavila da sisa, ne znam jel bilo sta, al spava.
    Mene rez boli, digli su me na noge, uzeli kateter i sad bas se spremam da idem na wc prije spavanja jer je sestra rekla da ce mi dati oko 10 nesto protiv bolova.
    Nije bas bilo najljepse, al Hvala Bogu dobro je zavrsilo.

Draga čestitke od ❤️. Žao mi je kaj si se toliko napustila,baš su te izmučili,želim ti čim brži i lakši oporavak a bebici puno zdravlja i sretno djetinjstvo. Šaljem vam puno 😘😘 i 🤗🤗🤗🤗🤗,drži se draga,bit će sve ok,hvala Bogu dobro je završilo,sad je tvoj maleni smotuljak s tobom😘🤗😍.

26. Kolovoz 2018. 22:02

Ena31

Marijaa30

Evo me…
    6xmama, curka je prekrasna!
    Cokica, cestitam… brz oporavak zelim 😊
    Imamo slicnu situaciju..
    Znaci, jucer u 15:00 su mi probusili vodenjak i u 15:15 dali drip. Sve je bilo ok, ja sam se otvarala polako. Dosao je decko kao pratnja i mama. I tamo u 22:30 sam bila otvorena 10 cm i sad se jos samo malac trebao spustiti. A to se nije događalo, pojacavali su mi drip, imala sam nagon za tiskanje i nista. On je i dalje bio na mjestu, a ja sam mislila da bum se dolje razletila. Dobila sam 3 flase infuzije, 1 flasu glukoze kao za snagu. Nista… oko 1 iza ponoci sam bila gotova i vec sam se pocela gubiti i govorila sam da hocu carski. Starija primalja je bila bezobrazna i rekla mi je da sam se trebala spremiti na porod koji moze potrajati i 20 sati. Onda ih je vec decko poceo grdo gledati, mama je rekla da ne dozvoljava da se malca vuce na kraju van vakumom i tako su mi u 2 krenuli radit carski, a Ivan je rođen u 2:11. Dugi je 51cm, 3830g. Stavili su nas u 3 u sobu, spavao je do vizite, poslije je bio budan jedan sat i dalje spavao sad do noci. Sad sam ga stavila da sisa, ne znam jel bilo sta, al spava.
    Mene rez boli, digli su me na noge, uzeli kateter i sad bas se spremam da idem na wc prije spavanja jer je sestra rekla da ce mi dati oko 10 nesto protiv bolova.
    Nije bas bilo najljepse, al Hvala Bogu dobro je zavrsilo.

Draga čestitke od ❤️. Žao mi je kaj si se toliko napustila,baš su te izmučili,želim ti čim brži i lakši oporavak a bebici puno zdravlja i sretno djetinjstvo. Šaljem vam puno 😘😘 i 🤗🤗🤗🤗🤗,drži se draga,bit će sve ok,hvala Bogu dobro je završilo,sad je tvoj maleni smotuljak s tobom😘🤗😍.

A Bože i mobitela...toliko napatila sam napisala al ovaj promjenio...

26. Kolovoz 2018. 22:32

Marija čestitam na velikom princu 🎉💙💙 dobrodošao Ivan 💙💙
    Eto na kraju i slično prošle. Al proći će nas i to, bitno da je sve dobro završilo 😁
    Mi malo odspavali predvečer, sisa nam je za sad više igra, ali je rekla sestra da danas nećemo forsirat jer se ne mogu ja toliko vrtiti. Dobila sam injekciju, njega su mi uzeli preko noći da se odmorimo i naspavamo. Tako da ljubim vas i idem se onesvijestiti 😁😘😘
    Molimo Bartola da se uputi prema izlazu 😁 i ostale bebice naravno

ivymicek
    26. Kolovoz 2018. 22:38

Marija čestitke na malom Ivanu 🎉🎉🎉🎉. Bez obzira na stariju primalju koja bi obzirom na iskustvo trebala biti pametnija ti si donjela na ovaj svijet jedno malo čudo. Pokušaj se odmoriti što više.
    Cokica samo polako početi će on cikiti bez brige.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    26. Kolovoz 2018. 22:45

Terminuse moje bas sam ponosna na vas kako ste sve to izdrzale, Marija čestitke ❤️❤️❤️😍😍😍 Bas mi je drago da ste sad sa svojim smotuljcima🍼🍼🍼 Javljate se koliko mozete! Odmorite se, zasluzile ste💪💪Mi sutra opet na pregledu i tako 😂😂 

💙Bartol💙

nivami
    26. Kolovoz 2018. 23:15

Cokica i Marija cestitam vam na vasim mirisnim smotuljcima, vama brz oporavak a njima dug i sretan život 😍 😍 💐💐😘😘
    Zao mi je sto ste sve morale proci, Al vrijedilo je za nase male srece 
    Mi smo super, doslo je mlijeko, sutra bi trebali kuci da se upoznamo sa bracom i sekom

nivami
    26. Kolovoz 2018. 23:17

Beata je mala slatkica😍😍😍😍
    Ami sretno sutra da se nesto pokrene 🤞🤞🤞🤞
    Mladamama kakvo je stanje
    Svim mamama i bebama 😘😘😘😘

Mladamama98
    26. Kolovoz 2018. 23:22

nivami

Beata je mala slatkica😍😍😍😍
    Ami sretno sutra da se nesto pokrene 🤞🤞🤞🤞
    Mladamama kakvo je stanje
    Svim mamama i bebama 😘😘😘😘

Stalo je, a i šetala sam s ručnikom među nogama i bio je suh tako da mislim da nije to plodna voda, u srijedu sam na pregledu pa ću spomenuti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.