Ami hvala na lijepom savjetu 😂😂 sad me i san prošao.
Prošla vizita, rekla doktorica da bi sutra inducirala ako se slažem. Rekla sam da da. Tako da ujutro startamo s gelom
Jel se to meni čini ili se nešto slabo javlja 6xmama? Da nije krenula Beata 😁
Da bas sam htijela pitat di nam je 6xmama mozda i Beata stigla😍 Sutra u 6 znači kreću, jaooo jesi uzbuđena!??? 😱 Marija i ti javljaj obavezno...
💙Bartol💙
Pa šta ja znam, trenutno nisam nešto previše. Kad se to sve već toliko oteglo. A vidjet ćemo ujutro kako će bit 😁
Cure, hvala vam na odgovorima. Jooj, ja se stvarno nadam da je to sluzni cep i da ce krenuti. Sad ima lagane sukrvice na papiru dok se popisam. Pratit cu dalje. Bolova nekih jakih nema, al cudno se osjecam.
Cokica, sretno! Nek samo bude sto bezbolnije 😊
Ami, meni su ti na pregledu ujutro rekli u pon kontrola, a eto, pocelo se nest desavati.
Mislim da mi plodna voda ne curi, bar za sad ne. Ne osjecam izljeve. Stusirala sam se, stavila ulozak i sad pratim.
Mogla bi ti do kraja dana rodit,tako ti je i meni bilo,ta sukrvica kad me dr.pregledala,oko 12 i taj dan navecer rodila.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Eto imate dobar feeling 😅.. Danas u 13:09 stigla moja nestrpljivica, 2880 gr, 49 cm. Inducirali me radi loseg ctga, u 11 prokinuli vodenjak, bila sam 4 cm otvorena, u pol 12 dali drip, pa su njoj krenuli padat otkucaji, odjednom ih je 3 doktorice bilo oko mene, zvale seficu i tu je zena nekaj napravila, ne znam kaj jer kao unutarnje usce je bilo tvrdo i nije htjelo pustit 😲.. Nakon svega, tokolize, trudova i ostalog na kraju to unutarnje usce nije htjelo popustit, kopale su po meni u trudu, ova govori da se neka usna od grlica uvlaci i da nije profesorica ta dosla i jos nekaj kopala, pitaj Boga kaj bi bilo. Uglavnom, kratko je trajalo pa sam zdurala, al to kopanje me ubilo 😲😵...
Sad sam super, sve 5, grci mi se maternica, ovak ko da i nisam rodila.. I konacno SJEDIIIIM nakon 7 mj... Curka me ne dozivljava jos, vixim da joj valjda plodna voda stalno gore ide, probala ju det na cicu, al ne zanima ju jos... Evo moje miške
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama čestitam ti od ❤
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago da ste konačno skupa.. Malena je predivna 😍😍
Želim ti brz oporavak, a malenoj princezi dug i sretan život...
6xmama pa čestitkeee!!! Konačno nakon svega sada zajedno i uzivate. 😍😍😍Bea Dobrodosla!! Glavno da je sve proslo sada se mazite 🙏🙏🍼🍼
💙Bartol💙
Ajmeeee 😍😍😍😍 čestitam 6xmama 🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Dobrodošla Beata ❤️ pa lijepa velika bebaaa
Ajde nek je sve dobro završilo. A eto, ipak se nije samo tako dala van 😂
Aaaa 6xmama cestitam, hvala Bogu da je sve dobro proslo, bas mi je drago, sad uzivaj 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji