Eto imate dobar feeling 😅.. Danas u 13:09 stigla moja nestrpljivica, 2880 gr, 49 cm. Inducirali me radi loseg ctga, u 11 prokinuli vodenjak, bila sam 4 cm otvorena, u pol 12 dali drip, pa su njoj krenuli padat otkucaji, odjednom ih je 3 doktorice bilo oko mene, zvale seficu i tu je zena nekaj napravila, ne znam kaj jer kao unutarnje usce je bilo tvrdo i nije htjelo pustit 😲.. Nakon svega, tokolize, trudova i ostalog na kraju to unutarnje usce nije htjelo popustit, kopale su po meni u trudu, ova govori da se neka usna od grlica uvlaci i da nije profesorica ta dosla i jos nekaj kopala, pitaj Boga kaj bi bilo. Uglavnom, kratko je trajalo pa sam zdurala, al to kopanje me ubilo 😲😵…
Sad sam super, sve 5, grci mi se maternica, ovak ko da i nisam rodila.. I konacno SJEDIIIIM nakon 7 mj… Curka me ne dozivljava jos, vixim da joj valjda plodna voda stalno gore ide, probala ju det na cicu, al ne zanima ju jos… Evo moje miške
🎉🎉🎉🎉 Dobrodošla Beata. Čestitke 6xmama na još jednom smotuljku srećw!!!
Ma neka je ona tu a to malo bola će proć. Odradila si to vrhunski i sad uživaj 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I opet nista nisam stigla procitati, i ne znam kad cu.. 😕
Okupirali me momci skroz.. Samo sam vam htjela javiti da smo vec danas pusteni doma. Kazem vec jer se i svi cak i u rodilistu cude da blizanci idu doma redovno nakon 4 dana carskog.. Za to zahvaljujem cijelom timu Vinogradske bolnice, od sestara na Patologiji, vrhunskim doktorima i uvjerljivo najboljim sestrama na odjelu babinjaca.. U 3 dana su bile toliko krasne, strpljive, uvijek spremne pomoci i naucile me i osposobile da bez straha mogu doma hendlati ta stvarno mala stvorenja. Da su bile samo malo manje pristupacne sigurno ne bi ni napredovali tako brzo i ostali bi sigurno koji dan duze u bolnici, a doma dosli nespremni..
Uglavnom, moje preporuke za Vinogradsku. Ja sam odusevljena, mislim da bolji tretman i strucnost ne bih mogla dobiti ni niti da uslugu placam..
A decki su preslatki, al uz njih ne stignem apsolutno nista.. Sad cemo vidjet kako ce biti doma..
Evo i koja slikica
6xmama kraljice! Stigla princeza!! Cestitke i napokon gotovo mirovanje, iscekivanje i strepnja! Ljubi ljepoticu od teta klokanica!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
I opet nista nisam stigla procitati, i ne znam kad cu.. 😕
Okupirali me momci skroz.. Samo sam vam htjela javiti da smo vec danas pusteni doma. Kazem vec jer se i svi cak i u rodilistu cude da blizanci idu doma redovno nakon 4 dana carskog.. Za to zahvaljujem cijelom timu Vinogradske bolnice, od sestara na Patologiji, vrhunskim doktorima i uvjerljivo najboljim sestrama na odjelu babinjaca.. U 3 dana su bile toliko krasne, strpljive, uvijek spremne pomoci i naucile me i osposobile da bez straha mogu doma hendlati ta stvarno mala stvorenja. Da su bile samo malo manje pristupacne sigurno ne bi ni napredovali tako brzo i ostali bi sigurno koji dan duze u bolnici, a doma dosli nespremni..
Uglavnom, moje preporuke za Vinogradsku. Ja sam odusevljena, mislim da bolji tretman i strucnost ne bih mogla dobiti ni niti da uslugu placam..
A decki su preslatki, al uz njih ne stignem apsolutno nista.. Sad cemo vidjet kako ce biti doma..
Evo i koja slikica
Ajme natar dečki su pravi šečeri 😍😍😍😍.
Ma samo hrabro u pobjede!!! Najteži su počeci ali brzo i to sve prođe.
P.s. svaka čast za takav napredak 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zaboravih iskomwntirati malu plavušicu da je toliko slatka i toliko savršena i kako si je rukice stavila 😍😍😍😍
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo vidim sada da je 6xmama rodila 🎉🎉🎉 Cestitam!!! Beata dobrodosla!! 😘😘 Zao mi je sto se nisam stigla javiti sa se i upoznamo, al nisam nista stizala uz decke.. 😕
Cestitke i ostalima koje su dobile svoje smotuljke, sigurno vas ima dosta vec, a ja sam sve propustila 🙈🙈🙈😘😘😘
Taman tipkala prije neg si stavila slike!
Natar savrseni su! 💙💙
Svaka cast na tako dobrom osoblju! Lijepo je procitati tako pozitivno iskustvo!
Sad samo polako i strpljivo i uzivancija!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Eto imate dobar feeling 😅.. Danas u 13:09 stigla moja nestrpljivica, 2880 gr, 49 cm. Inducirali me radi loseg ctga, u 11 prokinuli vodenjak, bila sam 4 cm otvorena, u pol 12 dali drip, pa su njoj krenuli padat otkucaji, odjednom ih je 3 doktorice bilo oko mene, zvale seficu i tu je zena nekaj napravila, ne znam kaj jer kao unutarnje usce je bilo tvrdo i nije htjelo pustit 😲.. Nakon svega, tokolize, trudova i ostalog na kraju to unutarnje usce nije htjelo popustit, kopale su po meni u trudu, ova govori da se neka usna od grlica uvlaci i da nije profesorica ta dosla i jos nekaj kopala, pitaj Boga kaj bi bilo. Uglavnom, kratko je trajalo pa sam zdurala, al to kopanje me ubilo 😲😵…
Sad sam super, sve 5, grci mi se maternica, ovak ko da i nisam rodila.. I konacno SJEDIIIIM nakon 7 mj… Curka me ne dozivljava jos, vixim da joj valjda plodna voda stalno gore ide, probala ju det na cicu, al ne zanima ju jos… Evo moje miške
Čestitam draga na princezicu,predivna je😍😍😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗. Eto vidiš nakon toliko mirovanja i svega i još nije htjelo popustiti,al dobro,sad je gotovo i curkica je s tobom 😘😘🤗🤗😍😍, uživajte 😀.
Natar dečki su preeeedivni!!!! 😍😍😍😍 Uzivajte sada i drago mi je sto je sve odlično prošlo i što vec domeka idete. 🤩🤩🤩
COKICE sretno sutra! 😘😘😘😘
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji