6xmama čestitam ti od ❤
Ne mogu ti opisati koliko mi je drago da ste konačno skupa.. Malena je predivna 😍😍
Želim ti brz oporavak, a malenoj princezi dug i sretan život...
6xmama pa čestitkeee!!! Konačno nakon svega sada zajedno i uzivate. 😍😍😍Bea Dobrodosla!! Glavno da je sve proslo sada se mazite 🙏🙏🍼🍼

💙Bartol💙
Ajmeeee 😍😍😍😍 čestitam 6xmama 🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Dobrodošla Beata ❤️ pa lijepa velika bebaaa
Ajde nek je sve dobro završilo. A eto, ipak se nije samo tako dala van 😂
Aaaa 6xmama cestitam, hvala Bogu da je sve dobro proslo, bas mi je drago, sad uzivaj 😘😘😘

04.07. Matija 💜
Eto imate dobar feeling 😅.. Danas u 13:09 stigla moja nestrpljivica, 2880 gr, 49 cm. Inducirali me radi loseg ctga, u 11 prokinuli vodenjak, bila sam 4 cm otvorena, u pol 12 dali drip, pa su njoj krenuli padat otkucaji, odjednom ih je 3 doktorice bilo oko mene, zvale seficu i tu je zena nekaj napravila, ne znam kaj jer kao unutarnje usce je bilo tvrdo i nije htjelo pustit 😲.. Nakon svega, tokolize, trudova i ostalog na kraju to unutarnje usce nije htjelo popustit, kopale su po meni u trudu, ova govori da se neka usna od grlica uvlaci i da nije profesorica ta dosla i jos nekaj kopala, pitaj Boga kaj bi bilo. Uglavnom, kratko je trajalo pa sam zdurala, al to kopanje me ubilo 😲😵…
Sad sam super, sve 5, grci mi se maternica, ovak ko da i nisam rodila.. I konacno SJEDIIIIM nakon 7 mj… Curka me ne dozivljava jos, vixim da joj valjda plodna voda stalno gore ide, probala ju det na cicu, al ne zanima ju jos… Evo moje miške
🎉🎉🎉🎉 Dobrodošla Beata. Čestitke 6xmama na još jednom smotuljku srećw!!!
Ma neka je ona tu a to malo bola će proć. Odradila si to vrhunski i sad uživaj 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
I opet nista nisam stigla procitati, i ne znam kad cu.. 😕
Okupirali me momci skroz.. Samo sam vam htjela javiti da smo vec danas pusteni doma. Kazem vec jer se i svi cak i u rodilistu cude da blizanci idu doma redovno nakon 4 dana carskog.. Za to zahvaljujem cijelom timu Vinogradske bolnice, od sestara na Patologiji, vrhunskim doktorima i uvjerljivo najboljim sestrama na odjelu babinjaca.. U 3 dana su bile toliko krasne, strpljive, uvijek spremne pomoci i naucile me i osposobile da bez straha mogu doma hendlati ta stvarno mala stvorenja. Da su bile samo malo manje pristupacne sigurno ne bi ni napredovali tako brzo i ostali bi sigurno koji dan duze u bolnici, a doma dosli nespremni..
Uglavnom, moje preporuke za Vinogradsku. Ja sam odusevljena, mislim da bolji tretman i strucnost ne bih mogla dobiti ni niti da uslugu placam..
A decki su preslatki, al uz njih ne stignem apsolutno nista.. Sad cemo vidjet kako ce biti doma..
Evo i koja slikica

6xmama kraljice! Stigla princeza!! Cestitke i napokon gotovo mirovanje, iscekivanje i strepnja! Ljubi ljepoticu od teta klokanica!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
I opet nista nisam stigla procitati, i ne znam kad cu.. 😕
Okupirali me momci skroz.. Samo sam vam htjela javiti da smo vec danas pusteni doma. Kazem vec jer se i svi cak i u rodilistu cude da blizanci idu doma redovno nakon 4 dana carskog.. Za to zahvaljujem cijelom timu Vinogradske bolnice, od sestara na Patologiji, vrhunskim doktorima i uvjerljivo najboljim sestrama na odjelu babinjaca.. U 3 dana su bile toliko krasne, strpljive, uvijek spremne pomoci i naucile me i osposobile da bez straha mogu doma hendlati ta stvarno mala stvorenja. Da su bile samo malo manje pristupacne sigurno ne bi ni napredovali tako brzo i ostali bi sigurno koji dan duze u bolnici, a doma dosli nespremni..
Uglavnom, moje preporuke za Vinogradsku. Ja sam odusevljena, mislim da bolji tretman i strucnost ne bih mogla dobiti ni niti da uslugu placam..
A decki su preslatki, al uz njih ne stignem apsolutno nista.. Sad cemo vidjet kako ce biti doma..
Evo i koja slikica
Ajme natar dečki su pravi šečeri 😍😍😍😍.
Ma samo hrabro u pobjede!!! Najteži su počeci ali brzo i to sve prođe.
P.s. svaka čast za takav napredak 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zaboravih iskomwntirati malu plavušicu da je toliko slatka i toliko savršena i kako si je rukice stavila 😍😍😍😍

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo vidim sada da je 6xmama rodila 🎉🎉🎉 Cestitam!!! Beata dobrodosla!! 😘😘 Zao mi je sto se nisam stigla javiti sa se i upoznamo, al nisam nista stizala uz decke.. 😕
Cestitke i ostalima koje su dobile svoje smotuljke, sigurno vas ima dosta vec, a ja sam sve propustila 🙈🙈🙈😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji