Marija - meni ti je to ispalo prijepodne taj dan kad sam rodila navecer, prati samo kako se osjecas

Ami nemam pojma. Sad su me uboli i čekam za drip pa kao da vidimo kako će se razvijati situacija

Marijaa30 sluzni! Tak je meni bilo kad mi je vodenjak puko! Jel tebi? Ili ima barem malo tekućine? Mozda je visoko prsnuce.
Nivami čestitke!! 🎉🎉🎉 Sta braco i seka na bracu? Ko je sretniji? 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Marijaa30 sluzni! Tak je meni bilo kad mi je vodenjak puko! Jel tebi? Ili ima barem malo tekućine? Mozda je visoko prsnuce.
Nivami čestitke!! 🎉🎉🎉 Sta braco i seka na bracu? Ko je sretniji? 😊
Hvala svima na čestitkama 😘😘😘😘😘
I meni je tako bilo jutros s vodenjakom, ocito sluzni
Čokice sretno nek si se ti najela
Barbara Seka je malo razočarana,Al ipak sretna jer ima starijeg i mladeg brata, kad dodemo kuci nece mu dat mira

Cure, hvala vam na odgovorima. Jooj, ja se stvarno nadam da je to sluzni cep i da ce krenuti. Sad ima lagane sukrvice na papiru dok se popisam. Pratit cu dalje. Bolova nekih jakih nema, al cudno se osjecam.
Cokica, sretno! Nek samo bude sto bezbolnije 😊
Ami, meni su ti na pregledu ujutro rekli u pon kontrola, a eto, pocelo se nest desavati.
Mislim da mi plodna voda ne curi, bar za sad ne. Ne osjecam izljeve. Stusirala sam se, stavila ulozak i sad pratim.

26.8. Ivan 💙💙
Marija mozda su ti oni potaknuli otvaranje, sta mislis?? Ma bit ce to sigurno brzooo stize nam Ivekkk!!! Cokica tebi neka dragi donese punjač, to je bitnije od ičega i javljaj

💙Bartol💙
6xmama, pomoć??? sad sam to vidla
I ja mislim da ti je to sluzni. . Nešto se pokreće.. samo prati bebine pokrete i sve bu bilo za pet...
Cokica ipak je pilates lopta "pomogla" ipak su te ostavili.
Ami pilates lopta???
Uglavnom sretno curke purke 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ahaha sumnjam da je do pilates lopte, samo 6 min sam bila na njoj. A i dalje sam samo prstić otvorena 😂
Radili su mi samo ctg i nisi ipak dali drip jer imam neke svoje trudove, koje ja ne osjećam. Pa je rekla doktorica da će za sad pustit ovako prirodno. Tako da ležim u sobi i mislim da ću malo i odspavat do večere 😁 jao, samo na hranu mislim 😂😂 a ni kavu nisam popila danas 😭😭
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji