Cure, hvala vam na odgovorima. Jooj, ja se stvarno nadam da je to sluzni cep i da ce krenuti. Sad ima lagane sukrvice na papiru dok se popisam. Pratit cu dalje. Bolova nekih jakih nema, al cudno se osjecam.
Cokica, sretno! Nek samo bude sto bezbolnije 😊
Ami, meni su ti na pregledu ujutro rekli u pon kontrola, a eto, pocelo se nest desavati.
Mislim da mi plodna voda ne curi, bar za sad ne. Ne osjecam izljeve. Stusirala sam se, stavila ulozak i sad pratim.
26.8. Ivan 💙💙
Marija mozda su ti oni potaknuli otvaranje, sta mislis?? Ma bit ce to sigurno brzooo stize nam Ivekkk!!! Cokica tebi neka dragi donese punjač, to je bitnije od ičega i javljaj
💙Bartol💙
6xmama, pomoć??? sad sam to vidla
I ja mislim da ti je to sluzni. . Nešto se pokreće.. samo prati bebine pokrete i sve bu bilo za pet...
Cokica ipak je pilates lopta "pomogla" ipak su te ostavili.
Ami pilates lopta???
Uglavnom sretno curke purke 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ahaha sumnjam da je do pilates lopte, samo 6 min sam bila na njoj. A i dalje sam samo prstić otvorena 😂
Radili su mi samo ctg i nisi ipak dali drip jer imam neke svoje trudove, koje ja ne osjećam. Pa je rekla doktorica da će za sad pustit ovako prirodno. Tako da ležim u sobi i mislim da ću malo i odspavat do večere 😁 jao, samo na hranu mislim 😂😂 a ni kavu nisam popila danas 😭😭
Ma Cokica samo ti odmaraj. Evo jedan savjet, naspavaj se dok mozes!!! 😂😂😂😂😂
💙Bartol💙
Cokica, bolje da tvoje trudove cekaju, najbitnije da te imaju pod kontrolom.
A ja se nadam da cu skuziti kad plodna voda pocne curiti.
26.8. Ivan 💙💙
Nivamii čestitke 😍😍😘😘🤗🤗,brz oporavak ti želim,super porod si imala,kad to čitam pitat ću di treba potpis staviti i idem odmah na drugu bebu😂🤣,super,drago mi je da ima i takvih iskustava 🙂😘. Cokica sretno😘😘.
Marija Ivek je izgleda krenuo van,hoće već jednom upoznati mamu😘😘😍😍🤗🤗.
Ostale trudničice držite se i samo hrabro,škicamo vas i navijamo😘😘
Trbuh mi je jos dosta visoko, a malac se dosta smirio... bolova jos uvijek nema. Na papiru poslije wc-a lagane sukrvice tu i tamo. Vidjet cu.
Javim ako sto krene.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji