Nivami - iskrene cestitke, zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉
Evo da vam se javim dok moj princ spava, navecer sam se otusirala i otisla lec bez ikakvog bola oko ponoći, u 1 sam se prenula da idem na wc i osjetila kako je nesto puknulo u stomaku, digla se, a izljev vode iz mene, stvarno neobičan osjecaj , spremili se u roku deset minuta i krenili, muz ne otisa upisati i u 1.40 sam poslana na pregled,napravili kratki ctg, dala urin i odveli me put radaonice, u 1.50 isključila mobitel i legla na stol, spojili mi ctg i trudovi poceli bit ajme bez pauze i vec sam imala nagon za tiskanje, muz dosao oko 2,o dok je on tu bio bas su bolovi boli ajme i ja govorim da imam nagon za tiskanje, jedva da su sve pripremili, beban je bio visoko, babica malo stala gore na stomak i u 2.10 Toni je bio vani, tata je odmah vidio piseka, stvarno je bilo brzo imam jedan unutarnji sav, i skroz se super osjecam
Nadam se da cete sve imati ovakav brz porod
Evo da se javim i ja s pregleda 🙂
Otvorena prstić kako bi rekla doktorica, ctg ok, ali protoci slabiji, manje plodne vode i tlak visok pa me zadržali. I kao već sam dosta preko termina. I da će mi dat drip pa vidjet kako sudjeluje maternica. A ja se super osjećam, tj i dalje niš ne osjećam 😂😂 samo sam gladna za poludit, poslala muža da mi ide uzet nešto.
Naravno, danas zaboravila punjač doma
Marija možda sluzni? Te boli šta? Vrati se ti natrag za svaki slučaj
Ami kako prošao tvoj pregled?
6xmama, pomoć??? sad sam to vidla
Redovito vas pratim, inace sam s jesenskih trudnica, imala sam tak ko i ti krvi na wc papiru u prvoj trudnoci, isto presla 40 tt i rekli su mi u bolnici da krv u tom razdoblju ne znaci nista nego je pocelo otvaranje, rodit ces u iducih dan il dva najkasnije. Sve je okej, ne boj se.
Kod mene nista novo, nema trudova nema pomaka, u pon pregled. Ako nista ne krene u čet ili petak ide inducirani. Cokica jel ti imas sutra onda inducirani zakazan ili kako!? Marija i ja bi rekla da je ovo sluzni i da ce to brzo..
🤞🤞🤞
💙Bartol💙
Marija - meni ti je to ispalo prijepodne taj dan kad sam rodila navecer, prati samo kako se osjecas
Ami nemam pojma. Sad su me uboli i čekam za drip pa kao da vidimo kako će se razvijati situacija
Marijaa30 sluzni! Tak je meni bilo kad mi je vodenjak puko! Jel tebi? Ili ima barem malo tekućine? Mozda je visoko prsnuce.
Nivami čestitke!! 🎉🎉🎉 Sta braco i seka na bracu? Ko je sretniji? 😊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Marijaa30 sluzni! Tak je meni bilo kad mi je vodenjak puko! Jel tebi? Ili ima barem malo tekućine? Mozda je visoko prsnuce.
Nivami čestitke!! 🎉🎉🎉 Sta braco i seka na bracu? Ko je sretniji? 😊
Hvala svima na čestitkama 😘😘😘😘😘
I meni je tako bilo jutros s vodenjakom, ocito sluzni
Čokice sretno nek si se ti najela
Barbara Seka je malo razočarana,Al ipak sretna jer ima starijeg i mladeg brata, kad dodemo kuci nece mu dat mira
Sortiraj odgovore
Najstariji