Jel ovo zatisje pred buru?? Novim mamama cestitam i ocekujem barem jednu bebu do sutra, premirne ste mi danas na forumu 🤔🤔
I ja cijelo vrijeme škicam pa nikaj..
Ajde barem cokica radi na izbačaju i pilates lopta i plivanje 😂😂😂.
Marija i Cokica sretno sutra.
Malo mi je sumnjivo kaj nema Ami.
Nivami kaj smo dobili????
Noćica dupličke i molim po Majdinom naredenju barem jednu bebicu do sutra...
Noćica

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy Cokica je odradila pilates, ja plivanje 😂😂😂😂 Mozda ove bebe nam na avataru rade pomutnju 😂😂😂 I tu nas zekaju hahahha, a van nece jao jaoo.. Pa mi cemo Cokice postat fit u 41 tjednu trudnoce s aktivnostima 😂😂😂 Marija nadam se da neces dugo cekat!🤞🤞

💙Bartol💙
Nivami je kuci, sve se smirilo nisam ni isla, ujutro je pregled plodne vode pa ako se sta Pomaklo vidit cemo, tako sam bila bezvoljna cijeli dan, dio sam odspavala a drugi dio sredila kucu i imala goste, ponekad me nesto zicne Al to jos nije ono pravo

Cestitam Arizona! Cure drzite se i nadam se da krecu bebe pomalo sad kad padne temp 😂

Mi ćemo preć u jesenske 😂
Da Ami, još ćemo počet i mršavit 😂😂 taman mi danas na povratku iz Lidla muž komentirao kao pa ok si, nisi se uopće puno udebljala 😍😍
Ivy bi ja i na plivanje, ali se mužu ne da 😭
Nivami uzdamo se u tebe sutra 😁🤞🤞🤞
Čini se da ništa od onoga da smo do kraja tjedna sve gotove
Mi ćemo preć u jesenske 😂
Da Ami, još ćemo počet i mršavit 😂😂 taman mi danas na povratku iz Lidla muž komentirao kao pa ok si, nisi se uopće puno udebljala 😍😍
Ivy bi ja i na plivanje, ali se mužu ne da 😭
Nivami uzdamo se u tebe sutra 😁🤞🤞🤞
Čini se da ništa od onoga da smo do kraja tjedna sve gotove
Ma bas nas zezaju nase bebice, s njih dvoje nisam imala nikakve tegobe, poceli trudovi i rodila za par sati, al me zato moj Kinder suprise zeza za sva tri puta🤣🤣🤣🤣

Nivami sreeeetno! 🤗😍

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Draga Nivami čestitkeeee!!!!! Nisam ni sumnjala da je mali zločinac koji zeza 😂😂😎😎😎💪💪❤️ Dobrosodao Toni❤️❤️❤️🤩🤩🤩 Bome jako brzo sve zavrsilo, pisi nam😘😘😘

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji