Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    23. Kolovoz 2018. 18:28

Čestitam svim mamama koje su rodile 😘😘 kad vidim kako čekate strah me da me čeka još toliko 😂 ja za sada osjetim samo lazne kontrakcije ali bebačica se toliko mrda i toliko udara da nekad pomislim da su i to trudovi jer bude baš bolno. Jel imate i vi tako aktivne bebe? 

23. Kolovoz 2018. 19:43

Već nam je svima dosta 😂😂 ja sam si išla kupit pilates loptu 😂 samo ne znam koliko jako jako treba biti napumpana? I pas mi bježi od nje i laje

Majda23
    23. Kolovoz 2018. 21:29

Jel ovo zatisje pred buru?? Novim mamama cestitam i ocekujem barem jednu bebu do sutra, premirne ste mi danas na forumu 🤔🤔

04.07. Matija 💜

ami25
    23. Kolovoz 2018. 21:34

Curke kakvo je stanje?? Ja bila na plazi cijeli dan, kukala svima oko mene 😂😂😂😂 kako dijete nece van, i to bakicama i dedama 😂😂😂🤬🤬🤬 i dalje nista naravno, beba je preludaaa stalno se rita vise nego inace duplo! Sutra pregled u podne i pol opet po najvecoj toplini 😠😱😱 i opet ce reci nista vidimo se...

💙Bartol💙

Marijaa30
    23. Kolovoz 2018. 21:36

Nivami, jaaaavi se 😉😉
    Ja isto sutra imam pregled, mi kak dođemo u TA idemo po redu. Vele da je u petak guzva pa nece ici prerano. 
    Al isto, doma budu me poslali.

26.8. Ivan 💙💙

23. Kolovoz 2018. 21:59

Ja sam u podne sutra. Al kad me naručivala rekla je da je gužva 😣 i da nek rodi neka barem 😂 a reći će opet isto, vidimo se za 2 dana 😭😭
    Moj svaku večer party na najjače.
    Nivami možda već i rodila 😁🤞 čekamo kinder surprise 😁❤️💙

ivymicek
    23. Kolovoz 2018. 22:19

Majda23

Jel ovo zatisje pred buru?? Novim mamama cestitam i ocekujem barem jednu bebu do sutra, premirne ste mi danas na forumu 🤔🤔

I ja cijelo vrijeme škicam pa nikaj.. 
    Ajde barem cokica radi na izbačaju i pilates lopta i plivanje 😂😂😂.
    Marija i Cokica sretno sutra.
    Malo mi je sumnjivo kaj nema Ami.
    Nivami kaj smo dobili????
    Noćica dupličke i molim po Majdinom naredenju barem jednu bebicu do sutra...
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    23. Kolovoz 2018. 22:29

Ivy Cokica je odradila pilates, ja plivanje 😂😂😂😂 Mozda ove bebe nam na avataru rade pomutnju 😂😂😂 I tu nas zekaju hahahha, a van nece jao jaoo.. Pa mi cemo Cokice postat fit u 41 tjednu trudnoce s aktivnostima 😂😂😂 Marija nadam se da neces dugo cekat!🤞🤞

💙Bartol💙

nivami
    23. Kolovoz 2018. 22:29

Nivami je kuci, sve se smirilo nisam ni isla, ujutro je pregled plodne vode pa ako se sta Pomaklo vidit cemo, tako sam bila bezvoljna cijeli dan, dio sam odspavala a drugi dio sredila kucu i imala goste, ponekad me nesto zicne Al to jos nije ono pravo 

• Maja82
    23. Kolovoz 2018. 22:34

Cestitam Arizona! Cure drzite se i nadam se da krecu bebe pomalo sad kad padne temp 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.