Marija super izgledas buso je lijepo narastao 😍😍😍😍
Kod mene sve isto za dva dana opet
Nivami, neda se i neda 😐
Ja sam obavila ctg, kolko sam vidla trudovi oko 27, znaci nista. Sad cekam doktoricu za pregled. Danas cu ocito brzo obaviti.
26.8. Ivan 💙💙
Ami, da... uzgajamo ih 😜😜 samo ne smijemo previse, trebaju van nekako 😜
26.8. Ivan 💙💙
Cureee , evo me.. nisam stigla nikako prije !! Jučer 21.8.2018. Stigla na svijet moja ljubav Izabela!! Teška 3570g i 50 cm duga ... kasnije vam detaljno pišem .
21.08.💞🎀
Sunce čestitaaaam!!! Preslatka malenaa Piši nam piši nam kasnije kako je sve proteklo obavezno
Marija meni isto jucer trudići oko 27 - 30 max jucer bili na ctgu, znači ništa.
💙Bartol💙
Cureee , evo me.. nisam stigla nikako prije !! Jučer 21.8.2018. Stigla na svijet moja ljubav Izabela!! Teška 3570g i 50 cm duga … kasnije vam detaljno pišem .
Sunce iskrene čestitke na maloj princezi,prekrasna je,velika curkica😍😍😘😘🤗🤗🤗. Brz oporavak ti želim 😘.
Cureee , evo me.. nisam stigla nikako prije !! Jučer 21.8.2018. Stigla na svijet moja ljubav Izabela!! Teška 3570g i 50 cm duga … kasnije vam detaljno pišem .
Sunce čestitke. Dobrodošla Izabela. 🎉🎉🎉🎉. Bravo mamica i tata, neka je ona stigla.
Nivami ti buš ko ja 41+1 ako ne i dulje 🤣. Još samo malo i tu je 😘. Baš me zanima bude li curka ili dečko...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sunce čestitam 🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Ja sam na ctg-u, mirno mi neko dijete. Baš sam jučer gledala zadnji ctg, do 40 su bili išli trudići, ništa. A danas mi se čini još i manje. Jedino mi se čini da ću danas biti brže gotova
Cureee... krenula sam vam vec 5 puta tipkati i nikako .. Gabriel nam se pridruzio jucer u 9:06 ..3180g i 49 cm😍 presladak je i ima savrsenu malu glavicu.. 😄😍 porod je isao super i relativno podnosljivo do nekih pola 4..kad sam vec bila skoro do kraja otvorena i zvali decka da dodje.. i onda skuzili da se nije licem namjestio kak treba(ono kaj sam poslala u onom clanku).. da ne kazete da sam bezveze panicarila .. do jutra su cekali i mucili me da se mali okrene.. oko 6 sam vec bila na izmaku i izmorena..bez epi naravno.. luuuda.. molila za carski..bilo kaj..fakat sam izgubila nadu da ce se okrenit.. ali svi su sugerirali da ne idem sad na carski..da to bude..jos malo..jos malo..ja luuuuuda..dosla jutarnja smjena...doslo jos par doktora k meni.. ostao i ovaj moj favorit doktor sa mnom do kraja ..zvali i sefa ginekologije na kraju sa godisnjeg da dodje da da misljenje..a on pobornik prirodnog.. jos ih je decko sve ispitvao dal moze ikako prirodno.. naravno iza mojih ledja..jer bi ga ubila da sam to cula.. bas je bilo gadno..jos znate mene.. makar svi su me hrabrili da se super drzim..da je najgore proslo..da samo jos malo.. al bas sam bila izmorena.. na kraju smo uspijeli.. ali morali su mi pomoci ..doktor mi je stisnuo trbuh.. neko mi je glavu stiskao na prsa..neko mi je noge stiskao prema meni..i uspijela sam ga istisnuti konacno..😅 savrsen je obozavam ga..ali mislim da je to bilo to od mojih poroda .. svi kazu da tako svi kazu..ali ja stvarno ne bi ovo jos jednom.. 😅 nisam popucala ni rezana..ali izbili su mi hemici od tiskanja..to me sad boli jedino.. ali proci ce.. izgon je neugodan ali lakse je podnjeti trud dok tiskas nego kad ga moras "prodisat" sto su mene trazili da radim dok se mali trebao okrenit..a mene tjeralo na tiskanje.. a ne smijes se zgrcit..a ne smijes tiskat..a ne mozes se usredotocit na disanje.. jaoooo... izmori sve to ponavljam.. ugl..pravilno disanje pomaze.. slusajte babicu..one su glavne.. hopsajte po lopti u trudovima..meni je jedino to bilo podnosljivo.. hmm..kaj jos.. aha..drip .. malo su me spojili iako sam dugo odbijala zbog straha ali morala sam jer mi je vec poceo bit prevelik razmak izmedju trudova pred kraj.. al sporo su namjestili da kapa i nisam dugo bila na tome.. samo da moji trudovi budu malo cesci..al bolilo je jednako.. il onak izmorena nisam osjetila razliku..
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji