Evo trudila sam se biti deeetaljnaaaa da sve znate... ak vas jos kaj zanima natipkam. . Btw..decko je bio super..osim kaj mi je sjebao carski😅 vidio je fakat svasta i jos je oonosan na mene umjesto da mu se sve gadi kak se bojao da bude😅 doslo iz guzice u glavu valjda.. 😂
Cestitke na twinsima😍😍 ..drugo ne znam kaj se dogadjalo... jel jos ko rodio? Kako ste mi vi? Nemoj te da vas sad bacim u paniku sa detaljima.. 😅
url=https://lilypie.com]
Sunce, cestitke i brz oporavak, malena je preslatka 😘🎉❤️
Ostalim trudnicama veliki pozdrav.. 😘🤗
Arizona čestitam 🎉🎉🎉💙💙💙💙 iako vjerujem da ćeš brzo potisnuti ružna sjećanja i samo se uvijek sjeti trenutka kad si ugledala i čula svoju srećicu i bit će ti lakše 😘😘
Arizona cestitke i brz oporavak 😘😊
Svaka čast na hrabrosti bez epi to sve proći.. uživaj sa svojom bebicom 💙
Mi danas punih 3 tjedna, skinula sam ju konačno u kratke rukave..
Sunce i Arizona čestitam 🎉🎉🎉
Ja sam došla kući pa evo zakašnjela slikica za 37 tjedana
Arizona čestitaaam A ako ti je na kraju to donijelo njega ne moze biti toliko strasno,nadam se!!!
Evo barem si se rjesila sad,i mozes uzivati u anđeliću,jos ni popucana ni rezana, wooow, pa potpisala bi odmah na to..Znači cijelu noć su bili trudovi i malac dosao u 9 ujutro?
💙Bartol💙
Arizona čestitke! Odlično si odradila... Čestitam vam jer sad ste mama i tata malom amdelu 🎉🎉🎉🎉
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sunce i Arizona čestitam na bebicama 😍😍😍😍💞💞💞💞, došao je napokon i taj dan 😀, uživajte u bebicama 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Sunce isto rodila..cestitam😍❤
Ami da.. cijelu noc.. zapravo..kad sam dosla ono 1. provjerit jel lazna uzbuna..trudovi su bili nesto sitno preko 100.. ali kratko trajali i ja mislila super..jos mi ova jedna govori kako super podnosim.. ali iza ponoci je bomw bilo muka podnjet stotku..kad pocnu duze trajat.. jednom sam i povracala..to dok sam pokusavala setat.. lezanje je isto bilo kobno..kazem..lopta najbolje.. bar meni.. i videnjak mi nije puknuo..oni ga busili.. nije bolilo.. samo sam osjetila kak se izlilo toplo niz noge..bas sam si pomislila bi li osjetila da mi se to u moru desilo..😅
url=https://lilypie.com]
Sunce i Arizona - Iskrene cestitke!!! Bebicama zelim dug i sretan zivot, a vama brz oporavak!!! 😍🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji