Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    22. Kolovoz 2018. 14:27

nivami

Cokica

Eto i mene, a natrag kontrola za 2 dana 😭 pitala sam danas ovu doktoricu do kad drže, do 41+3 po uzv. A ja sam danas 40+4. Dakle još tjedan dana patnje
    Evo nalaz, da ne tipkam. Ne znam jel to znači da sam barem malo otvorena, jer mi je danas gledala plodnu vodu. Rekla je da će pokušat i uzela najmanji taj neki instrument. Bilo je neugodno, tj meni osjećaj da ću se popišat 😂 i radila je uzv.
    Patnje se nastavljaju, a živaca skoro pa više ni nema 😭🔫🔫

Skroz te razumijem, u istom smo sosu, meni jos dite drze si 42tj znaci jos 9 dana 🔫🔫🔫
    Meni danas ni uzv ni ctg nisu radili,

Mislila sam na napisati dulje drze do 42tj

22. Kolovoz 2018. 14:30

nivami

Cokica

Eto i mene, a natrag kontrola za 2 dana 😭 pitala sam danas ovu doktoricu do kad drže, do 41+3 po uzv. A ja sam danas 40+4. Dakle još tjedan dana patnje
    Evo nalaz, da ne tipkam. Ne znam jel to znači da sam barem malo otvorena, jer mi je danas gledala plodnu vodu. Rekla je da će pokušat i uzela najmanji taj neki instrument. Bilo je neugodno, tj meni osjećaj da ću se popišat 😂 i radila je uzv.
    Patnje se nastavljaju, a živaca skoro pa više ni nema 😭🔫🔫

Skroz te razumijem, u istom smo sosu, meni jos dite drze si 42tj znaci jos 9 dana 🔫🔫🔫
    Meni danas ni uzv ni ctg nisu radili,

Cure vjerujem da vam je dosta..znam da nije neka utjeha al još samo malo😀😂(s obzirom na to kolko ste već prošle😂),kod nas ne čekaju duže od 41 tjedan inače bi valjda i mene tak s 42 morali

22. Kolovoz 2018. 14:31

Uff
    Ma baš sam luda. Eto taman će mužu otić godišnji i ni dana neće bit doma 😭

6xmama
    22. Kolovoz 2018. 15:00

Eto meni vec 3.ctg snimili danas... Opce se ne kuzim u taj ctg, kuzim se u onu liniju za trudove i nemam ih, al ova za bebu opce ne znam kak bi trebala zgledat 🤔... Niko nis ne komentira. 
    Bila na uzv, ima curka oko 3 kg, tocnije 2980 gr, protoci svi ok..sad mi je ovo sve puno lakse jer znam da je kraj, nego onda sa 29 tj. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    22. Kolovoz 2018. 15:00

Cokica evo slican nalaz ja ti i Marija a sve smo isti termin ono dan dva razlike, ne znam kako da te utjesim, meni je uzas kad mi neko kaze moze svaki čas. Koliko je samo prošlo tih časova. Nama su rekli bolnica ima pravilo do 41 plus 3 znači 10 dana, budem pitala u petak. Meni ce mama se morat vratit na posao to mi je koma isto, al sto cu morat se snalazit 🙄 Nivami nadam se da ce kod tebe krenut brzo, jos trecerotka i toliko otvorena zaista ne znam sta reci..😁 Nadam se da ce se nesto pokrenut kod koje. Ja čak mislim da sam umislila da imam trudove 😂😂😂😂😂😂onako od zelje da krene samo osluskujem al nista naravno! 

💙Bartol💙

6xmama
    22. Kolovoz 2018. 15:01

Cokice, vidis da si za prst otvorena, bude nekaj bude... Nisi vise beton 😁

mina04
    22. Kolovoz 2018. 15:04

Dobar dan drage moje, evo da vas pozdravimo moja princeza i ja..mi smo jucer dosle doma i bas nam je lijepo. Prva noc dobro prosla. Curka mi je super, pava i cika. Nadam se da cete i vi sve uskoro biti sa svojim štrucama. 
    Htjela sam vam samo "savjetovati", ja nisam imala te al cimerica je. Chicco uloske..s obzirom da je jako vruce dole se naravno znojimo i onda rana dosta pece. Naravno one koje ce uopce  biti rezane ili popucati. Cimerica je stavljala na chicco ulozak jedan virov jer je nekako meksi pa ne pece toliko. Pa eto da znate. Ja kad sam pocela manje krvariti koristim loline jer su mekanije pa ne pritiscu dole jako. I ja sam trazila nekakve obloge za dole, pa su mi dali nekakvu otopinu s kojom sam natopila malo ulozak. I da, kupila sam si multi mam komprese. Odlicne su, kad ti bradavica žari fino ohlade. Jesam se raspisala 😅😅😅 puno pusa vam saljemo 😘😘
    Natar, Sunce i Arizona cestitam od srca!! ❤❤❤❤

All of God’s grace in one tiny face 💟

6xmama
    22. Kolovoz 2018. 15:13

Mina, preslatka je ❤️😍😍😍😍

Marijaa30
    22. Kolovoz 2018. 15:38

Mina, curka je prekrasna! Prava cupavica 😊 sviđa mi se i sobica 🤗🤗
    Cokica, fkt imamo iste dijagnoze ti, Ami i ja... koja ce prije?! 😂🤣
    Ja bi htjela do subote kaj dođem doma u tjednu, a da mi decko bude bar malo doma. Mama je rekla da ce probati dogovoriti nesto.
    6xmama, to je vec prava curka i nema vise brige 💪💪

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    22. Kolovoz 2018. 15:40

Cure hvala svima na cestitkama... pusam vas sve.. 😙😙😙naravno jos se tipkamo..rekle smo do kraja skupa pa svi na drugu temu.. ima sad i dalje sto pitanja samo drugacijih..😅😅
    6xmama zao mi je da si opet u bolnici..sigurno si vec luda..😓ali eto ..kad ti tak kazu bolje da si im tu..nije svejedno otic doma.. ja jos razmisljala da odem doma s onim trudovima al kad je spomenula da moram potpisat na vlastitilu odgovornost..ovo ono..bilo mi je bed... 
    Druge curke..ne ocajavajte.. krenut ce prije nego sto mislite.. kako je meni..ja ni nisam znala da imam trudove.. samo odjednom..iz nicega.. i eto ..mali mis je s tobom odjednom.. 😍❤❤❤❤btw..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.