Natar, čestitam na dečkima lijepih imena, bome su pravo veliki za blizice, bravo mama 🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉!
Uzivaj sad sa svojim strucama i cekamo slikicu 😍.
Decki, dobro nam dosli 👼👼💙💙!
Amy, i dalje sam koma, ne mogu duze od sat, sat i pol izdrzat na nogama 😥... I poslije me tolko ledja i stidna kost rasturaju da ne mogu dic nogu da obujem natikacu, uzasss

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Natar čestitam na bebačima 👣👣, želim vam brzi oporavak i što prije domeka 💞💞💞💞💞

Natar, cestitke na bebicama i brz oporavak želim 💙💙🎉🎉
Cure, ja vas redovito citam, sad je ta neizvjesnost i iščekivanje najgore, al izdržite još malo... moja bebica i ja vam šaljemo puse 😘

Natar čestitam 🎉🎉💙💙
Ja sam i dalje na odijelu, bolovi si stali samo me tamo dolje probada nešto, nisu me gledali od kad sam primljena ali mislim da se nisam otvarala ništa, vjerojatno će me sutra ujutro poslati kući

Joj mladamama tebe isto ta beba dobro zeza 🙄🙄 ne znam sta bi mi bilo gore, stalno neke bolove imat a nikako da se pokrene ili ovo moje kad nema niti jedne naznake nista ☹️

💙Bartol💙
Natar čestitke na malim dečkičima. Ajme 😍😍😍 koji lijep osječaj imati ih dvoje pored sebe. Jako lijepe kilaže za dupliće 🎉.
Ostale dupličke 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo da se brzinski javim
Jucer su na svijet stigli:
David 10.20h, 46cm, 2620g i Anton 10.21h, 48 cm, 2610g
Dobri su, uglavnom mirni, nose ih na hranjenje, poceli su danas i cicati 👌, rez od carskog boli, al uspjela sam se jutros dici i prohodati s intenzivne do odjela.
Kad uhvatim vremena vas procitam i javim se.. Ako je dosla jos koja bebica dns ili jucer cestitam 😘😘
Čestitam draga na dečkićima,brz oporavak ti želim,mazite se i pazite 😘😘😘🤗🤗🤗😍😍😍
Natar cestitam 🎉🎉 dupla sreca 😀😀
Mladamama mene si bili ostavili na odjel jer sam imala neredovite trudove, bolilo me ali ctg je pokazivao najvise 40, da bi za par dana postali jos jaci a ctg nije nista pokazivao. Cijeli dan sam plakala i setala po hodniku jer sam se bojala kako tek trudovi bole ako ovo boli toliko da moram stati u pola hodanja od bolova. Tad me zaustavila doktorica i odvela na pregled, bila 4 prsta otvorena i odveli me u radaonu. Mozda je takva situacija kod tebe?? Mozda se otvaras? Ugl., svakako ti drzim fige, i ostalim terminusama 😘😘😘

04.07. Matija 💜
Natar cestitam na deckima, lijepa imena 😊😊
Uzivajte i mazite se!! 👼
Ami, super za pregled, znaci malac je na poziciji!
Kaj bi ja dala da me sutra ostave 😊 nadam se bar malom pomaku...
Sunce i Arizona, di ste?

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji