Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    22. Kolovoz 2018. 12:34

Majda23

Sunce i Arizona cestitam, dočekale i svi svoje bebe, sad uzivajte sa svojim srecama 😘😘😘😘
    Maleni spava u kolicima, pa je mama obavila po kuci sta moze i sad vas citala. Ostale cure sretno i jedva cekamo da sve budemo na okupu na drugoj temi 😘😘

Tebi i Matiji 😘 😘 😘 
    Nadamo se da se uskoro sve drzimo 

Marijaa30
    22. Kolovoz 2018. 12:47

Ami, nije me danas dolje gledala... mislim da je jedini pomak kod mene da trudovi nisu padali ispod 20 😉 budem dalje divljala pa mozda budu jaci u petak. Rekla mi je doktorica da buduci da sam prvorotka da bi bolje bilo da se sama otvorim.
    Da, Mladamama je jos s nama..
    A 6xmama, ce nas ocito presisati 😜 bolje da su te zadrzali pa da te imaju pod kontrolom ☺☺
    Svim mamama i bebacima 😘😘 nadam se da vas uskoro dođemo gnjaviti s pocetnickim pitanjima 🙂

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    22. Kolovoz 2018. 13:09

6xmama- ja bi da ti dodjes do 38 tt 😀

losah
    22. Kolovoz 2018. 13:30

6xmama

Losah, ja cu evo sesti put rodit u Vinogradskoj. Sutra idem u TA, zanji put sam bila 3 sata al ssmo zbog ultrazvuka, a posto idem sutra samo na pregled, nadam se kracem boravku. Kak si ti tak dugo bila? Ko je bio od doktora?

bila je dr Djakovic, sve nas je slala na ctg. a gore kaos. samo 1 ctg naa pun onaj hodnik. još bebaci nisu imali baš dobre otkucaje i onda to ponavljanje. Bilo je puno cijelo vrijeme u rodilistu tako da tamo nisu slali na ctg. Znači kampiranje je bilo. Kaos. sad opet me strah ići u petak. nadam se da je bar dio rodio da nas je manje 😊
    Cure čestitam na bebacima, vjerujem da ćete sve muke i bol zaboraviti brzo 😊

losah
    22. Kolovoz 2018. 13:32

I da meni od 33+5 nisu radili uzv. uopće ne znam koliko je težak bebac. To mi je isto nevjerojatno. U petak mi je rekla da se š ctg vratim u TA da napravimo uzv ali naravno dok sam ja bila gotova s ctg doktorici je smjena bila gotova i samo su me poslali doma da dođem za tjedan dana opet..

22. Kolovoz 2018. 13:40

losah

I da meni od 33+5 nisu radili uzv. uopće ne znam koliko je težak bebac. To mi je isto nevjerojatno. U petak mi je rekla da se š ctg vratim u TA da napravimo uzv ali naravno dok sam ja bila gotova s ctg doktorici je smjena bila gotova i samo su me poslali doma da dođem za tjedan dana opet..

Joj mogu misliti na šta je to ličilo... ali sreća pa su brzo naše srećice s nama 🙏🤗

losah
    22. Kolovoz 2018. 14:00

A ono sve smo već bile jako nervozne i gladne i umorne. Meni još jako noge oticu tako da sam jedva se kretala kad sam isla doma. znaš kad nismo imale gdje sjesti pa smo se dizala jedna drugoj🙈

22. Kolovoz 2018. 14:20

Eto i mene, a natrag kontrola za 2 dana 😭  pitala sam danas ovu doktoricu do kad drže, do 41+3 po uzv. A ja sam danas 40+4. Dakle još tjedan dana patnje
    Evo nalaz, da ne tipkam. Ne znam jel to znači da sam barem malo otvorena, jer mi je danas gledala plodnu vodu. Rekla je da će pokušat i uzela najmanji taj neki instrument. Bilo je neugodno, tj meni osjećaj da ću se popišat 😂 i radila je uzv. 

22. Kolovoz 2018. 14:21

6xmama

Eto mene konacno!
    Sunce, Arizona cestitke na bebicama 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊!Sunce, mala je prekrasna 😍❤️!
    A sad da se ja raspisem:
    Dosla u trudnicku, super, samo dvije trudnice ispred mene i mislim si odlicno, brzo sam gotova! Uzeli mi bris, pregledala dr, veli 3 cm otvorena i nek idem u dnevnu jos snimit ctg i ak je ok da dodjem za tj.dana za hospitalizaciju i cekat porod.
    Otisla na ctg, beba premirna ili predivlja, dr pogledala ctg i kao budete vi danas ostali, imate kronicne bolesti, imate vec godina i ja ne bi riskirala i pustila vas doma, kao bolje da ste tu. I eto, ostala u bolnici zbog ctga, vec su mi jos jedan radili koji je mozda bio mrvu bolji. Trebala bi na uzv jos, ne znam jel danas il sutra. Eto, ja opet na patologiji kampiram 😑
    Natar, u kojoj si sobi??Da te dodjem vidjet 😁

Draga drži se,znam da ti je pun k bolnice već,al eto nek si ti tamo njima na sigurnom,još malo pa se družiš sa svojom curicom😀😘🤗😍,do sad ste to hrabro izgurale,pa sad još malo😀

nivami
    22. Kolovoz 2018. 14:26

Cokica

Eto i mene, a natrag kontrola za 2 dana 😭 pitala sam danas ovu doktoricu do kad drže, do 41+3 po uzv. A ja sam danas 40+4. Dakle još tjedan dana patnje
    Evo nalaz, da ne tipkam. Ne znam jel to znači da sam barem malo otvorena, jer mi je danas gledala plodnu vodu. Rekla je da će pokušat i uzela najmanji taj neki instrument. Bilo je neugodno, tj meni osjećaj da ću se popišat 😂 i radila je uzv.
    Patnje se nastavljaju, a živaca skoro pa više ni nema 😭🔫🔫

Skroz te razumijem, u istom smo sosu, meni jos dite drze si 42tj znaci jos 9 dana 🔫🔫🔫
    Meni danas ni uzv ni ctg nisu radili, 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.