AeuzoAr čestitam od srca 😍🤗,na rođenju bebice i hrabrosti,svaka čast😘😘🤗🤗,ma sve muke svijeta su vrijedne samo za onaj trenutak dok prvi put zaplače i stave ga na tebe🤗🤗😍😍😘😘😘😘,brz oporavak ti želim i svu sreću svijeta tebi i bebici😘😘
Arizona*(glupi mob sam predlaže riječi pa to ispadne svašta😂😂)
Pa ovdje je pravi baby boom 😍
Natar, Sunce, Arizona cestiiiitam vam od srca i brz oporavak zelim! 😘💙💖
Cekalice sretno. Da vam sto bezbolnije i prije prodje 😘
Mi smo se uhodali dosta dobro. E je bas dobrica, ali ne smijem je puno hvaliti jer odmah krene obrnuto 😂 prezivjeli smo skok pa sad uzivamo, do iduceg 😂
Saljemo vam svima puse i da sto prije preselite na temu mamica 😘

💗Baby E💗
Sunce i Arizona cestitam, dočekale i svi svoje bebe, sad uzivajte sa svojim srecama 😘😘😘😘
Maleni spava u kolicima, pa je mama obavila po kuci sta moze i sad vas citala. Ostale cure sretno i jedva cekamo da sve budemo na okupu na drugoj temi 😘😘

04.07. Matija 💜
Sunce cestitam, malena je prekrasna 😍😍😍😍😍 Mami brz oporavak a bebi dug i sretan život 😘😘💐💐💐
Arizona cestitam na malenom dječaku, neka je sve proslo u redu, tebi brz oporavak a Gabrielu dug i sretan život 😍 😍 😍 😘😘😘😍😍😍
6xmama znam da ti je tesko Al jos malo u stize Beata 😘😘😘
Marija znaci sve isto, kod nas u Splitu drze do 42tj
Ena31, Ivymicek,Bejb23 i Barbara vama i vasim malcima 😘 😘 😘 😘

Sunce i Arizona cestitam, dočekale i svi svoje bebe, sad uzivajte sa svojim srecama 😘😘😘😘
Maleni spava u kolicima, pa je mama obavila po kuci sta moze i sad vas citala. Ostale cure sretno i jedva cekamo da sve budemo na okupu na drugoj temi 😘😘
Tebi i Matiji 😘 😘 😘
Nadamo se da se uskoro sve drzimo

Ami, nije me danas dolje gledala... mislim da je jedini pomak kod mene da trudovi nisu padali ispod 20 😉 budem dalje divljala pa mozda budu jaci u petak. Rekla mi je doktorica da buduci da sam prvorotka da bi bolje bilo da se sama otvorim.
Da, Mladamama je jos s nama..
A 6xmama, ce nas ocito presisati 😜 bolje da su te zadrzali pa da te imaju pod kontrolom ☺☺
Svim mamama i bebacima 😘😘 nadam se da vas uskoro dođemo gnjaviti s pocetnickim pitanjima 🙂

26.8. Ivan 💙💙
Losah, ja cu evo sesti put rodit u Vinogradskoj. Sutra idem u TA, zanji put sam bila 3 sata al ssmo zbog ultrazvuka, a posto idem sutra samo na pregled, nadam se kracem boravku. Kak si ti tak dugo bila? Ko je bio od doktora?
bila je dr Djakovic, sve nas je slala na ctg. a gore kaos. samo 1 ctg naa pun onaj hodnik. još bebaci nisu imali baš dobre otkucaje i onda to ponavljanje. Bilo je puno cijelo vrijeme u rodilistu tako da tamo nisu slali na ctg. Znači kampiranje je bilo. Kaos. sad opet me strah ići u petak. nadam se da je bar dio rodio da nas je manje 😊
Cure čestitam na bebacima, vjerujem da ćete sve muke i bol zaboraviti brzo 😊

I da meni od 33+5 nisu radili uzv. uopće ne znam koliko je težak bebac. To mi je isto nevjerojatno. U petak mi je rekla da se š ctg vratim u TA da napravimo uzv ali naravno dok sam ja bila gotova s ctg doktorici je smjena bila gotova i samo su me poslali doma da dođem za tjedan dana opet..

I da meni od 33+5 nisu radili uzv. uopće ne znam koliko je težak bebac. To mi je isto nevjerojatno. U petak mi je rekla da se š ctg vratim u TA da napravimo uzv ali naravno dok sam ja bila gotova s ctg doktorici je smjena bila gotova i samo su me poslali doma da dođem za tjedan dana opet..
Joj mogu misliti na šta je to ličilo... ali sreća pa su brzo naše srećice s nama 🙏🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji