Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2018. 21:00

Meni da sutra kaže barem prst otvorena mislim da bi skakala od sreće 
    Ja sam si sad išla reorganizirati torbu za rodilište, jer moj neseser više nema smisla jer ovo čudo očito neće iznenada krenut, nego će me vjerojatno ili sutra ili petak zadržati. Izbacila sam samo cijeli paket chicco uložaka i one jastučiće za dojenje i skoro ostao prazan koferić. Pa sam stavila 8 uložaka, a ako bude trebalo, će muž donest. A jel mi trebaju uopće u bolnici jastučići za dojenje? I ponukana jednim člankom neki dan, išla sam isprobat spavaćice, ako još stanem u njih  dobre su mi još  samo sam ostala bez bočice vode, jučer rekao muž da ju je uzeo iz nesesera jer mu je trebalo za teretanu. Zadavit sam ga htjela 

ami25
    21. Kolovoz 2018. 21:16

Hahahaha Cokica umirem, meni je kofer vec prasnjav koliko stoji 😂😂😂 najbolje da idem oprat sve nanovo sutra.. Ma i to za otvorenost prst ovo ono na kraju nis ne znaci, Nivami danima hoda vec 4 cm. Sta bi bilo da slazem ljudima da sam rodila da me bar na miru ostave 😂😂😂 Koliko slusam te nalaze i svasta sanjat cu danima nakon poroda članke, prste, centimetre... 

💙Bartol💙

ami25
    21. Kolovoz 2018. 21:17

Marija mislis da bi te vec mogli zadrzati? 

💙Bartol💙

nivami
    21. Kolovoz 2018. 21:28

Natar cestiam na duploj sreci, super imena u super veliki decki😍😍😍😘😘😘
    Mami brz oporavak a bebicama dug i sretan život 😍 

Jadna Nivami opet mi hemoroid izade, umjesto da pocnu trudovi ja se s njim opet borim, nadam se da ce ujutro bar koja od nas ostati, a znam da cu se i nacekati od 7.30-10. sam zadnji put a ctg mi nisu radili 

6xmama
    21. Kolovoz 2018. 21:29

Cokice, ja u rodilistu stavljam te jastucice za dojenje ne radi mlijeka nego zbog mazanja bradavica sa lanolinom pa da ne zamastim grudnjake i majice

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    21. Kolovoz 2018. 22:50

Ami, ne... doci cu ja doma natrag 100% 😋
    Moja torba je spremna od 36tt, sve me strah kak to vec negde izgleda.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    22. Kolovoz 2018. 04:04

Mene opet nesanica pere 😥😥☹️ dosla vidjet dal ima koja bebica al nista... 

💙Bartol💙

Marijaa30
    22. Kolovoz 2018. 07:23

ja sam čak drugu noć zaredom spavala, samo se probudim za pisanje par puta.
    sad pijem kavu, stuširam se i i idem u TA. i doći ću opet doma :P
    Cokica, Nivami sretno i vama u TA!
    poslije ću staviti milenijsku sliku :P

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    22. Kolovoz 2018. 07:27

Natar - iskrene cestitke!!! Zelim ti brz oporavak, a malcima dug i sretan zivot!!! 🎉🎉🎉

nivami
    22. Kolovoz 2018. 07:27

Jutro
    Ja se taman vozim put TA 
    Čokica, Marijaa30 i 6xmama sretno na pregledu, da ne čekamo puno i da budu lijepe vijesti 🤞 🤞 🤞 🤞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani