Evo posla za knjigovodju 😂😂😂
Cestitke mamice!
Natar na 2 ljubavi odjednom💙💙,
Sunce25 princeza je savršena👑💝,
Arizona 👏🏻vidis kako si bila hrabra! 🤗 Bravo i cestitke na mirisnom smotuljku!
Ostale mame cekalice malo mi tesko pohvatat sve nalaze, ali koliko vidim svima nesto slicni sa naznakom "jos nista" 🙄😉 ali sad ce to samo sto nije! 😚😚😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sunce i Arizona cestitke 😊😊 brz oporavak vam zelim, a bebicama sretno i zdravo djetinjstvo!
Arizona, nisi ti bzvz panicarila znaci, al ajde hvala Bogu, dobro je zavrsilo 😁😁 uzivajte sad i mazite se 😊
Ja obavila pregled, u petak natrag kontrola. Plodne vode ima, afi je 13. Procjena na 3700. Pitala sam doktoricu kak dugo bi cekali da se probam prirodno poroditi, rekla mi je do 41tt, al ovisi na koga cu naici u petak. Zanimljivo 😋
Znaci, ostale smo Cokica, Nivami, Ami, ja i 6xmama...
26.8. Ivan 💙💙
Evo posla za knjigovodju 😂😂😂
Cestitke mamice!
Natar na 2 ljubavi odjednom💙💙,
Sunce25 princeza je savršena👑💝,
Arizona 👏🏻vidis kako si bila hrabra! 🤗 Bravo i cestitke na mirisnom smotuljku!
Ostale mame cekalice malo mi tesko pohvatat sve nalaze, ali koliko vidim svima nesto slicni sa naznakom "jos nista" 🙄😉 ali sad ce to samo sto nije! 😚😚😚
Puse za knjigovođu 😘😘 i Sebastijana 😘😍
Nemas vise puno posla 💪💪
26.8. Ivan 💙💙
Eto mene konacno!
Sunce, Arizona cestitke na bebicama 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊!
Sunce, mala je prekrasna 😍❤️!
A sad da se ja raspisem:
Dosla u trudnicku, super, samo dvije trudnice ispred mene i mislim si odlicno, brzo sam gotova! Uzeli mi bris, pregledala dr, veli 3 cm otvorena i nek idem u dnevnu jos snimit ctg i ak je ok da dodjem za tj.dana za hospitalizaciju i cekat porod.
Otisla na ctg, beba premirna ili predivlja, dr pogledala ctg i kao budete vi danas ostali, imate kronicne bolesti, imate vec godina i ja ne bi riskirala i pustila vas doma, kao bolje da ste tu. I eto, ostala u bolnici zbog ctga, vec su mi jos jedan radili koji je mozda bio mrvu bolji. Trebala bi na uzv jos, ne znam jel danas il sutra. Eto, ja opet na patologiji kampiram 😑
Natar, u kojoj si sobi??Da te dodjem vidjet 😁
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija jel te gledala vaginalno? Kod mene ista procjena bebe, afi isto 13 mislim cak da smo isto i otvorene za prst ako se sta kod tebe nije mjenjalo. Ja cu u petak pitati kako idu s indukcijom,sad mi jedna cura govori da su njoj na dan termina rekli da je bolnicko pravilo 10 dana ako se nista ne dogodi u međuvremenu. Meni nitko jučer ništa nije spomenuo, vjerojatno to ovisi i na koga naletiš. Pa u petak se budem sigurno raspitala. E i Mladamama je s nama u ekipi :)
6xmama mozda bolje da si tamo bas zbog svega sta kaze doktorica, iako ti je vjerojatno puna pipa bolnica al bar si za 7 dana s bebicom ako nista ne krene samo prije! Eto super
Cokica sta je s tvojim pregledom? Javi što ti kažu
💙Bartol💙
AeuzoAr čestitam od srca 😍🤗,na rođenju bebice i hrabrosti,svaka čast😘😘🤗🤗,ma sve muke svijeta su vrijedne samo za onaj trenutak dok prvi put zaplače i stave ga na tebe🤗🤗😍😍😘😘😘😘,brz oporavak ti želim i svu sreću svijeta tebi i bebici😘😘
AeuzoAr čestitam od srca 😍🤗,na rođenju bebice i hrabrosti,svaka čast😘😘🤗🤗,ma sve muke svijeta su vrijedne samo za onaj trenutak dok prvi put zaplače i stave ga na tebe🤗🤗😍😍😘😘😘😘,brz oporavak ti želim i svu sreću svijeta tebi i bebici😘😘
Arizona*(glupi mob sam predlaže riječi pa to ispadne svašta😂😂)
Pa ovdje je pravi baby boom 😍
Natar, Sunce, Arizona cestiiiitam vam od srca i brz oporavak zelim! 😘💙💖
Cekalice sretno. Da vam sto bezbolnije i prije prodje 😘
Mi smo se uhodali dosta dobro. E je bas dobrica, ali ne smijem je puno hvaliti jer odmah krene obrnuto 😂 prezivjeli smo skok pa sad uzivamo, do iduceg 😂
Saljemo vam svima puse i da sto prije preselite na temu mamica 😘
💗Baby E💗
Sunce i Arizona cestitam, dočekale i svi svoje bebe, sad uzivajte sa svojim srecama 😘😘😘😘
Maleni spava u kolicima, pa je mama obavila po kuci sta moze i sad vas citala. Ostale cure sretno i jedva cekamo da sve budemo na okupu na drugoj temi 😘😘
04.07. Matija 💜
Sunce cestitam, malena je prekrasna 😍😍😍😍😍 Mami brz oporavak a bebi dug i sretan život 😘😘💐💐💐
Arizona cestitam na malenom dječaku, neka je sve proslo u redu, tebi brz oporavak a Gabrielu dug i sretan život 😍 😍 😍 😘😘😘😍😍😍
6xmama znam da ti je tesko Al jos malo u stize Beata 😘😘😘
Marija znaci sve isto, kod nas u Splitu drze do 42tj
Ena31, Ivymicek,Bejb23 i Barbara vama i vasim malcima 😘 😘 😘 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji