Cure evo me, beba raste, skace mase 😀😀 sve je u redu, ali je meni secer povisen 5.4 a granica je 5.1. Dali ima koja koja se susrela s tin??
Moja sestra je skoro u 6.mj.i ima 5.3 i stalno joj ga prate i kao na nekoj je djeti, ali nista strasno. Cak je dok.rekao da ce vratit tu granicu na prijasnju od 6.4, mislim, jer je ovo prerigorozno tak da ne sekiraj se!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure evo me, beba raste, skace mase 😀😀 sve je u redu, ali je meni secer povisen 5.4 a granica je 5.1. Dali ima koja koja se susrela s tin??
Moja sestra je skoro u 6.mj.i ima 5.3 i stalno joj ga prate i kao na nekoj je djeti, ali nista strasno. Cak je dok.rekao da ce vratit tu granicu na prijasnju od 6.4, mislim, jer je ovo prerigorozno tak da ne sekiraj se!
Hvala ti 😘
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Super za bebicu, tko i treba 😀..a nezz za šećer, meni je prvi put bio 5.3 i nisu mi niš rekli, drugi put je bio 5.0, ne brini, nije ti jako visok a i rekli bi ti da je...vidjet ćeš
Jao žene moje kako sam se rasplakala kad sam prvi put danas čula srce bebice!!
Suza suzu goni!
Koja ljepota osjećaja, koji preokret moga svijeta i moga života. Ne znam jesam li išta ljepše u životu čula.🤗
Bogu hvala sve s bebsijem ok, rekla je da nema problema što se tiče moje želje da ne želim znati spol do kraja, potrudit' će se da mi ne pokaže slučajano. ❤
Roko💙 2.8.2018. 💙
Jao žene moje kako sam se rasplakala kad sam prvi put danas čula srce bebice!!
Suza suzu goni!
Koja ljepota osjećaja, koji preokret moga svijeta i moga života. Ne znam jesam li išta ljepše u životu čula.🤗
Bogu hvala sve s bebsijem ok, rekla je da nema problema što se tiče moje želje da ne želim znati spol do kraja, potrudit' će se da mi ne pokaže slučajano. ❤
Super za bebolinca i suceko!!!
Ja sam preznatiželjna tak da bi mi bilo predugo čekati porod da saznamo spol 😁.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Honey kako si? Glava dobro?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Moji roditelji isto nisu htjeli znat spol mene i brata. Tek su na porodu saznali. Ja to ne bi mogla. Pukla bi od znatiželje 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Moji su pitali za brata koji je prvo dijete, a za mene kazu da su odmah znali da je cura
Ja opet sanjala neke lude snove, da su mi uzeli bebu i dali sogorici. Svaka cast curi, divna je al joj bebu ne dam. I pocela sam se dosta umarati kod vjezbanja. Bas drugo stanje.
27.6. 💙
Cure kako ste? Mi smo bili tjedan dana u Irskoj i nisam stigla pratit sto se dogada. Jel ste ok? Danas smo saznali da cemo dobiti decka... Sad sjedimo naa kavi, dragi i ja. Zbunjena i suocena s cinjenicom da je sve to stvarno. Sretna sam ali kao da se dogada nekome drugome. Bas sam u soku od svega. Kako ce se ja brinuti o malome pimpacu? Hahahha
Ne mogu vjerovati da se stvarno dogada i da cu stvarno ja biti mama i dobiti bebu. Decka.
🖤 6.6.2018 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji